25 / 04 / 2024

Atatürk Havalimanı 3üncü pist

Atatürk Havalimanı 3üncü pist

Akfen Holding ve TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın," Bu 3'üncü havalimanının karşılığında, Atatürk Havalimanı'na 3'üncü pist yapılsın diye çok uğraştık '' dedi.

Atatürk Havalimanı'na yapılan hastane 3. pisti de riske mi attı?

Atatürk Havalimanı'nda, değeri ikişer milyar TL olan iki pistin kırılıp yerine hastane yapılması sonucunda, 3. pistinde riske girdiği, havacılığa uygunluğunu kaybedeceği iddia edildi...

Atatürk Havalimanı için TAV’a ne kadar tazminat ödenecek?

Ticari uçuşlara kapatılan Atatürk Havalimanı'nın işletme hakkını 3 Ocak 2021'e kadar elinde bulunduran TAV Havalimanları Holding'e devlet 389 milyon Euro (2.6 milyar TL) tazminat ödeyecek.

Atatürk Havalimanı’nın taşınması 3 Mart'ta tamamlanacak!

İstanbul Havalimanı Duty Free Alanı’nın 5 mağazalık 2. Faz’ı açıldı. DHMİ Genel Müdürü Ocak, Atatürk Havalimanı’nın 3 Mart itibarıyla tüm ticari uçuşlarını artık İstanbul Havalimanı’na devredeceğini söyledi..

Atatürk Havalimanı dünyanın en iyi 3. havalimanı seçildi!

TAV Havalimanları tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı, İspanya merkezli seyahat sitesi eDreams'in açıkladığı dünyanın en iyi havalimanları listesinde üçüncü sıraya yerleşti. 

Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi yıkılacak mı?

Atatürk Havalimanı'nda bulunan Devlet Konukevi 3 ay süren tadilat çalışmalarıyla yenilendi. Atatürk Havalimanı'nın kapatılmasının ardından binanında yıkılması gündemde.

Atatürk Havalimanı vedaya hazırlanıyor!

Açılan her yeni havalimanı şehri ve dünya havacılık otoritelerini heyecanlandırıyor. Yeşilköy/Atatürk Havalimanı vedaya hazırlanırken 3. havalimanında ise heyecanlı bir bekleyiş var.

Atatürk Havalimanı'nın yeşil alan olması bu ilçeleri uçuracak!

Atatürk Havalimanı’nın Central Park’ı 3’e, Hyde Park’ı 8’e katlayabilecek ölçüde yeşil alana dönüşmesi potansiyeli, Bakırköy başta olmak üzere en çok havaalanına 5 kilometre mesafedeki 5 ilçedeki konut değerlerini pozitif yönde etkileyecek.

Atatürk Havalimanı'na Disneyland önerisi!

İstanbul'daki 3. havalimanına taşınacak olan Atatürk Havalimanı için değişik bir öneri geldi. ISTTA İkinci Başkanı Korkmaz, havalimanı arazisine Paris’in Disneyland modeliyle eğlence merkezi kurulmasını önerdi...

Atatürk Havalimanı'nı AKOM taşıyacak!

İnşaatı devam eden 3. havalimanı merakla bekleniyor. Aktif olarak hizmet vermeye devam eden Atatürk Havalimanı, 3. havalimanına taşınacak. Taşınma sürecini AKOM yönetecek...

Atatürk Havalimanı'nın kapanışına ilişkin hazırlıklar başladı!

3. Havalimanı’nda çalışmalar son sürat devam ediyor. İstanbul Yeni Havalimanı'nın yüzde 68'i tamamlandı. Atatürk Havalimanı'nın ise kapanışına ilişkin hazırlıklar başladı.

Atatürk Havalimanı imara açılmayacak!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, 3. havalimanının hizmete girmesinin ardından Atatürk Havalimanı'nın İstanbul’a nefes aldıracak bir alan olarak düzenleneceğini belirtti. Arslan 'Herhangi bir şekilde imara açılıp alışveriş merkezi ve konut yapılması söz konusu değil' dedi.

Atatürk Havalimanı için imza kampanyası başlatıldı!

İstanbul'da inşaatına başlanan üçüncü havalimanının 2018 yılında açılması planlanıyor. İnşaatı devam eden yeni havaalanı açıldığında Atatürk Havalimanı'nın kent ormanı olmasını isteyen Nurhan Çetinkaya bir imza kampanyası başlattı.

Atatürk Havalimanı genişletme çalışmalarının ilk etabı tamamlandı!

TAV Havalimanları, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü ile imzaladığı sözleşme kapsamında Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalini genişletmek için projenin ilk etabı tamamlandı.

Atatürk Havalimanı 3üncü pist Haberi

Atatürk Havalimanı 3üncü pist

Hamdi Akın,  ''Gerçekten çok çalıştık ve olmadık yerlerde, projeler, maketler hazırlattırdık ve bu da mümkündü.Tabii ki o da bir gün dolacaktı, tabii ki 3'üncü havalimanı bir gün lazım yani İstanbul'a bir havalimanı daha elbette lazım. Hiç bunda bir endişe yok ama yapılacak havalimanını, ben olsaydım, bu kadar büyük tutmazdım"dedi Akfen Holding ve TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Atatürk Havalimanı'na 3'üncü pistin yapılması ve kapasitesinin artırılması için çok uğraştıklarını belirterek, "Tabii ki o da bir gün dolacaktı, tabii ki 3'üncü havalimanı bir gün lazım yani İstanbul'a bir havalimanı daha elbette lazım. Hiç bunda bir endişe yok ama yapılacak havalimanını, ben olsaydım, bu kadar büyük tutmazdım" dedi.Akın, Uludağ Üniversitesi tarafından bir otelde düzenlenen "Bursa'da Markalaşma Yolunda Bir Adım Daha-İş...