26 / 04 / 2024

Atmaca İnşaat Bahçeşehir Park daire fiyatları

Atmaca İnşaat Bahçeşehir Park daire fiyatları

Bahçeşehir Park Mfa İnşaat dükkan fiyatları ve rezidans daire fiyatları haberimizde yer alıyor. Ultra lüks tasarlanan Bahçeşehir Park projesinde 130 daire ve 130 dükkan olacak...

Bahçeşehir Yapı Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Yapı Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Abdurrahman Telli tarafından kuruldu.

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir Şubesi Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Suat Yördem tarafından açıldı.

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 32 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Melik tarafından kuruldu. açıldı.

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 32 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Melik tarafından kuruldu. açıldı.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi inşaatında sona gelindi!

Başakşehir’in ilk fen lisesinin içerisinde yer aldığı Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi’nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dev külliyenin inşaatının Mayıs ayında tamamlanması bekleniyor.

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü'nün inşaatı başladı!

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü inşaatı başladı. Kampüsün önümüzdeki yıl başında tamamlanacağı ve 2021 yılının ilk aylalarından sonra faaliyete geçeceği açıklandı.

Bahçeşehir Göleti'nde inşaat ruhsatı iptal edildi!

Yıllardır tartışma konusu olan Bahçeşehir gölet bölgesindeki lokanta, kafeterya, mağaza ve ofis inşaatının ruhsatları mahkeme kararı ile iptal edildi.

Bahçeşehir Park'ın ticari ünitelerine 'Macera Parkı' dopingi!

Atmaca Gayrimenkul tarafından Bahçeşehir’in kalbinde hayata geçirilen Bahçeşehir Park’taki ticari ünitelerin satışları, projeye komşu olarak inşa edilen Macera Parkı’nın etkisiyle yükselişe geçti...

Bahçeşehir Yeryüzü Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Yeryüzü Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Kerim Turan tarafından kuruldu.

Adem Atmaca'dan Bahçeşehir Göleti açıklaması!

Atmaca Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca son dönemde sıkça gündeme gelen Bahçeşehir Gölet projesiyle ilgili bazı açıklamalar yaptı. İşte Adem Atmaca'nın o açıklamaları...

Bahçeşehir Soyak Konforia'da 3 bin 900 TL taksitle 2+1!

Soyak Konforia Evleri projesinde ara ödeme yapmadan ve peşinat vermeden konut sahibi olmak mümkün. İstanbul Bahçeşehir'de yer alan projede ödeme kampanyası 17 Ekim'de sona eriyor...

Bahçeşehir Atmaca Hayat satılık daire!

Toplam 148 daireye yer verilen Bahçeşehir Hayat projesinde 2+1'den 4+1'e kadar olan konutların satışları devam ediyor. Bahçeşehir Atmaca Hayat satılık daire fiyatları 585 bin TL'den başlıyor.

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metrosunun inşaatı başlıyor!

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattının inşaatı başlıyor. Hat tamamlandığında Esenyurt ve Mahmutbey arasındaki yolculuk süresi 25 dakikaya inecek.

Atmaca İnşaat Bahçeşehir Park daire fiyatları Haberi

Atmaca İnşaat Bahçeşehir Park daire fiyatları


Bahçeşehir Park projesi Atmaca Grup ve Mfa İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Bahçeşehir Park projesi, Bahçeşehir Göleti büyüme alanında inşa ediliyor. Projenin inşaat çalışmaları devam ediyor.


Bahçeşehir Park projesinde ultra lüks rezidans ve dükkanlar olacak. Bahçeşehir Park Mfa İnşaat projesinde 130 adet rezidans daire ve 130 adet ticari ünite yer alıyor. Bahçeşehir Park'ta en küçük daire tipi 4+1 olarak tasarlandı.



Bahçeşehir Park Mfa İnşaat dükkan fiyatları!


Bahçeşehir Park Mfa İnşaat dükkan fiyatları metrekare bazında 35 bin TL'den başlayacak. Bahçeşehir Park'ta rezidans dairelerin fiyatları ise 1 milyon 700 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.


Bahçeşehir Park Mfa İnşaat projesinde konut teslimlerinin 2017 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor. Bahçeşehir Park projesinde 11 katlı iki konut bloğu olacak.



Tel: 0212 412 12 22

Web: http://www.mfa.com.tr/

Gülcihan...