24 / 04 / 2024

AVM mağazası

AVM mağazası

Alışveriş merkezlerine ilişkin düzenlemeyi de içeren tasarı, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu'nda kabul edildi.Kaybolmaya yüz tutmuş meslekler de AVM'lerde icra edilecek.

Evidea, Adana’daki ilk mağazasını 01 Burda AVM’de açıyor. İşte 30 Eylül Evidea fiyat listesi ve açılışa özel fiyatlar

Ev ve yaşam ürünleri sektöründe geniş ürün yelpazesi sunan Evidea, Adana’daki ilk mağazasını eğlencenin, buluşmanın adresi 01 Burda AVM’de açıyor.

Konya'daki ilk 5M Migros mağazası M1Konya AVM'de açıldı!

Son bir senede E-Bebek, Hummel, Siemens Ev Aletleri, Penti Young ve Starbucks gibi birçok global ve yerel markayı Konyalılarla buluşturan M1Konya AVM, şimdi de Konya'daki ilk 5M Migros mağazasını açtı.

Ebebek, 176. Mağazasını Ankara Bilkent Center AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini daha eklemeyi sürdüren Ebebek, 176. Mağazasını Ankara Bilkent Center AVM’de açtı.

MediaMarkt Tekirdağ'da ikinci mağazasını Tekira AVM'de açıyor!

Yatırımlarına devam eden MediaMarkt, Çorlu'dan sonra Tekirdağ'daki ikinci mağazasını yarın Tekira AVM'de hizmete açıyor.

Ebebek 174. mağazasını Ankara Cepa AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini eklemeye devam eden ebebek 174. mağazasını Ankara Cepa AVM’de hizmete açtı...

Samsung, Türkiye'deki teknoloji konseptli 3. mağazasını M1Konya AVM'de açtı!

M1Konya AVM, Güney Koreli teknoloji devi Samsung’u marka karmasına ekledi. Samsung, Türkiye'deki teknoloji konseptli 3. mağazasını M1Konya AVM'de açtı...

Özdilek’in yeni mağazası Vega AVM’de açıldı!

Pandemi sürecine rağmen yeni yatırımlarına hız kesmeden devam eden Özdilek’in yeni mağazası Vega AVM’de açıldı...

Ebebek 170. mağazasını İstanbul Tepe Nautilus AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini daha ekleyen ebebek, salgın döneminde de bebeveynlerin ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürüyor. Marka, 170. mağazasını İstanbul Tepe Nautilus AVM’de açtı.

Evidea Çamsan Park AVM'de yeni mağazasını açtı!

Mutfak, ev tekstili, dekorasyon, tamamlayıcı mobilya gibi ev yaşam kategorilerinde üretim yapan Evidea, yeni mağazasını Çamsan Park AVM’de açtı.

Evidea Vega İstanbul AVM mağazası 25 Eylül'de açılıyor!

Evidea, perakende ağını genişletmek amacıyla mağaza yatırımlarını sürdürüyor. Evidea’nın Vega İstanbul AVM’deki mağazası 25 Eylül Cuma günü açılacak. Çamsan Park ve Sakarya Cadde 54’teki Evidea mağazaları da yakında kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Tepe Home Panora AVM mağazası açıldı!

Tepe Home Türkiye'de 17 Ankara'da ise 6. mağazasını Panora AVM'de hizmete açtı...

Evidea Bursa CarrefourSA AVM mağazası açılıyor!

7 Mayıs'ta Meydan İstanbul'da, 1 Haziran'da AtlasPark AVM'de yeni mağazalarının kapılarını açan Evidea, yakında Bursa CarrefourSA AVM mağazasını da hizmete sunacak...

ebebek, 162. mağazasını Sakarya Ada AVM'de açtı!

ebebek, 162. mağazasını Sakarya Ada AVM’de açarak koronavirüs sürecinde de büyümeyi sürdürüyor...

AVM mağazası Haberi

AVM mağazası

Alışveriş merkezlerine ilişkin düzenlemeyi de içeren Perakende Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun Tasarısı, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu'nda kabul edildi.


 Tasarıda, alışveriş merkezi, "Bir yapı veya alan bütünlüğü olan, içinde büyük mağaza ya da beslenme, giyinme, eğlenme, dinlenme, kültürel ve benzeri ihtiyaçların bir kısmının veya tamamının karşılandığı diğer işyerleri bulunan, merkezi bir yönetime ve ortak kullanım alanları ile yönetmelikle belirlenen diğer niteliklere sahip işletme" olarak tanımlanıyor. 


Perakende işletmelerin açılış ve faaliyeti ile kapanışında gerekli başvuru ve diğer işlemlerin yapılması, ilgili kurum ve kuruluşlara iletilmesi, değerlendirilmesi, sonuçlandırılması ve bu işletmelere yönelik veri tabanının oluşturulması ile bilgi paylaşımının sağlanması amacıyla Gümrük ve Ticaret Bakanlığı bünyesinde, Perakende Bilgi Sistemi (PERBİS) kurulacak.


PERBİS, Bakanlıkça ilgili kurum ve kuruluşların erişimine açılacak ve bu...