18 / 04 / 2024

AVM Yatırımları Konferansı katılımcıları

AVM Yatırımları Konferansı katılımcıları

AYD tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen AVM Yatırımları Konferansı bu yıl da birbirinden değerli uzman, yazar ve de yönetici konuşmacıları bir araya getirerek buluşturuyor...

2021'in AVM karnesi: Yatırımlar hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından en çok etkilenen sektörler arasında bulunan alışveriş merkezlerinde yeni yatırımlar hız kesmiyor. Peki yeni AVM projeleri neler? İşte ayrıntılar...

AVM'lerin sayısı artıyor: Yatırımlar hız kesmiyor!

Türkiye'de toplamda 441 AVM bulunuyor. Ancak AVM yatırımları da hızlandı, bu rakam artıyor. Hali hazırda Qamar Group tarafından hayata geçirilen Malkara AVM'nin inşaatı sürerken; Nata Holding tarafından İstanbul’da inşa edilen Tem Point AVM'de sona gelindi.

AVM ve market yatırımları artacak mı?

Küçük esnafı korumak için zincir marketlere getirilen kısıtlama nedeniyle market ve AMV yatırımlarının hızlanacağı düşünülüyor. Söz konusu yatırımlardan endişeli olduklarını dile getiren esnaf yasakların 2021 başına çekilmesini talep ediyor.

AVM yatırımcıları yatırımlarından vazgeçmiyor!

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Altaş, 2. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nde konuştu. AVM yatırımcıların yatırımlarından vazgeçmediğini söyledi.

Türkiye’de AVM yatırımları beklemede mi?

Döviz kurunda yaşanan hareketlilikler alışveriş merkezi yatırımlarını da etkiledi. Ülkemizde 2019 yılının ilk yarısında 47 bin metrekarelik AVM alanı hizmete girdi. 2018 yılının ilk yarısına göre AVM pazarına giren arzda yüzde 87’lik bir düşüş görüldü.

Fiba CP dünyadaki gayrimenkul yatırımlarına rehberlik edecek!

Fiba CP CEO'su Yurdaer Kahraman, Çin'den Romanya'ya uzanan AVM, ofis ve plaza yatırımlarını Fiba Grubu'nun gayrimenkul deneyimi ile birleştirdiklerini ve yatırım danışmanlığı misyonuyla gayrimenkul sektörüne de rehberlik edecekleri belirtti.

AVM'de TL'ye dönüş yatırımları azaltabilir!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kiralarda dövizden TL'ye dönüşüm formülünü açıkladı, TL'ye geçişle öngörülebilir bir planlama yapabileceklerini söyleyen perakendeciler yeni uygulamadan memnun ama AVM tarafında yeni yatırımların azalması bekleniyor.

Sanayici üretimi bırakıp inşaat ve AVM yatırımlarına yöneldi!

Ankara Sanayi Odası Nurettin Özdebir "Rekabet edemez hale düşen sanayici, üretimi bırakıp daha kârlı olan inşaat ve AVM yatırımlarına yöneldi. İmalat yapamaz hale geldik." dedi.

Ci Group Mavişehir ve Bornova’da yeni yatırımlar yapacak!

Park 414 AVM, Molly Malone’s ve Allways Yapı gibi önemli projelere imza atan Ci Group Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Aktaş, doğru yönetim ve doğru takım anlayışıyla başarıya ulaştıklarını dile getirdi.  “Allways Çiğli’yi tamamladıktan sonra, Mavişehir ve Bornova’da da yatırımlar yapacağız” dedi. 

FİBA CP, AVM yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor!

Geçen sene başında İnegöl AVM’yi satın alarak bölgeye yönelik önemli bir yatırım yapan FİBA Grubu iştiraki FİBA Commercial Properties’in (FİBA CP) CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Yurdaer Kahraman, İnegöl CEO Zirvesi’ne katılım gösterdi. 

AVM yatırımında artık daha dikkatli davranılmalı!

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Belgü, "Yatırımlarda yavaş yavaş duraksamaya gidiyoruz çünkü önemli bölgelerde, birçok yerde AVM'ler için gerekli olan yatırımların yapıldığını, bundan sonra biraz daha dikkatli davranılması gerektiğini düşünüyoruz." dedi.

10. AVM Yatırımları Konferansı 1 Mart'ta!

Alışveriş merkezleri, perakende temsilcileri ve çözüm ortakları 10. AVM Yatırımları Konferansı'nda bir araya geliyor...

AVM yatırımları alarm veriyor!

AVM'lerde mağaza açmak giderek pahalılaşıyor. AVM yatırımları hız keserek yatırımlar caddelere kaydı. Bazı uzmalara göre 2020'den sonra İstanbul'da AVM yatırımları durabilir. 

AVM Yatırımları Konferansı katılımcıları Haberi

AVM Yatırımları Konferansı katılımcıları

I- )  “Yönetim ve Pazarlamada Miyopluk” üzerine konuşacak London Business School Öğretim Üyesi - Yazar  Freek Vermeulen, London Business School’da öğretim üyesi ve 

“İş Dünyasında Gerçekte Neler Oluyor?” kitabının yazarı. Yönetim ve pazarlamada şehir efsanelerini yıkan otorite olarak tanınan Vermeulen, sorgulamadan yapageldiğimiz çoğu uygulamanın ve tekniğin neden gereksiz olduğunu, araştırma sonuçları ve eğlenceli örneklerle çarpıcı şekilde anlatacak. Vermuelen; BP, Fiat Group, IBM, Lufthansa, Sara Lee ve Vodafone gibi şirketlerin danışmanı olan, Eğitimde Mükemmellik Ödülü (Excellence in Teaching Award) gibi çok sayıda ödülün sahibi.



II-) The Sound Agency Başkanı, Ses ve İletişim Uzmanı, Yazar Julian Treasure; 

İş yaşamının ses dâhisi, kuruluşlara kendileri için “doğru sesi” bulmalarının yolunu gösteriyor. Satışları ve müşteri mutluluğunu artırmanın en önemli araçlarından birinin ses tasarımı olduğunu söyleyen Treasure; alışveriş...