29 / 03 / 2024

Ayazağa Satılık Arsa

Ayazağa Satılık Arsa

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul Beylikdüzü ve Ayazağa'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 24 milyon 197 bin 740 TL bedelle satışa çıkardı.

Belediyeden satılık arsa

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ayazağa'da bin 102 metrekare alanlı arsayı satışa çıkardı. Ne zaman satılacak? Fiyatı ne kadar?

Ayazağa'da icradan satılık arsa! 6 milyon 400 bin TL!

T.C. İstanbul 10. İcra Müdürlüğü, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Ayazağa Mahallesi'ndeki 870 metrekare arsayı 6 milyon 400 bin TL muhammen bedelle satışa çıkardı. Satış, 11 Eylül 2012 Salı günü 14:00-14:10 saatleri arasında gerçekleştirilecek

Emlakta Nostalji: Kınalıada'da deniz manzaralı metrekaresi 50 kuruşa satılık arsa! 

1942 yılında İstanbul Kınalıada'da deniz manzaralı 8000 metrekare arsa satışa çıkarılmış. Arsayı satanlar arsanın metrekaresi için 50 kuruş istemiş...

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

En çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom'un açıkladığı verilere göre, En çok satılık konut ve arsa aranan iller belli oldu. Peki en çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Ağrı Patnos'da 7.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Patnos İcra Dairesi, Ağrı Patnos'da üzerinde park ve kafeterya bulunan 3 bin 865 metrekare arsa 7 milyon 862 bin 774 TL'ye satılıyor.

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

İzmir Kemalpaşa'da 10.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Kemalpaşa Satış Memurluğu, İzmir İli Kemalpaşa İlçesi Yukarımahalle Mahallesi Küplücealtı Mevkii, 683 ada 1 parseldeki arsayı 10 milyon 131 bin TL'ye icradan satıyor...

Ayazağa'da 165.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, M. Ayazağa Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 165 milyon 380 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Beylikdüzü'nde 4.9 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan arsa Avrupa Yakası Milli Emlak Daire Başkanlığı tarafından satışa çıkarılıyor. Arsa için 4.9 milyon TL bedel isteniyor...

Çorum Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediyesi, Gülabibey Mahallesi'ndeki arsa ihale ile satılıyor. Arsa için ihale 18 Mayıs'ta yapılacak..

Sivas Kılavuz Mahallesi'nde 8 milyon TL'ye satılık arsa!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından Kılavuz Mahallesi'ndeki arsa satılıyor. Arsa için ihale 13 Şubat'ta gerçekleşecek..

Yalova Çınarcık'ta 4.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Yalova İli, Çınarcık İlçesi, Koru Beldesi, Harmanlar Mevkii'nde yer alan denize yakın imarlı arsa 4 milyon 867 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. 

Karaman İl Özel İdaresi'nden 4.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Karaman'da Kazımkarabekir Taşlık Mevkii'deki arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale 12 Aralık'ta gerçekleşecek..

İzmir Menderes'te 5.5 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

İzmir İli Menderes İlçesi'nde yer alan 4 adet satılık arsa toplamda 5 milyon 532 bin 317 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Ayazağa Satılık Arsa Haberi

Ayazağa Satılık Arsa

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul Beylikdüzü ve Ayazağa'da yer alan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 24 milyon 197 bin 740 TL olarak belirlendi.


TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığından:

1-Yukarıda nitelikleri belirtilen mülkiyeti Hazine'ye ait veya Hazinenin hissedar olduğu taşınmazların satış ihaleleri, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre "Açık Teklif Usulü" ile ve aynı Kanunun 36. maddesine göre "Kapalı Teklif Usulü" ile belirtildiği şekilde yukarıda gösterilen gün ve saatlerde İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara Cad. Hükümet Konağı Sok.
No: 11 Kat: 1 Cağaloğlu Fatih/İSTANBUL adresinde, İhale Salonunda yapılacaktır.
2-İhaleye...