27 / 04 / 2024

ayazağa satılık gayrimenkul

ayazağa satılık gayrimenkul

Sarıyer Ayazağa'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'ne ait 40 adet taşınmazın üzerinde yapısı bulunan ve yapı kayıt belgesi almış olan vatandaşa satış yetkisi verildi.

Şişli Ayazağa'da 4 gayrimenkul icradan satılıyor!

İstanbul Avrupa Yakası Şişli Ayazağa'da bulunan 4 gayrimenkul İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından açık artırma sureti ile satışa çıktı. Gayrimenkullerin satışı 5 Eylül 2013'te gerçekleştirilecek...

Sarıyer'de 15.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Ayazağa Mahallesi, 10629 ada 3 parselde yer alan gayrimenkulün 116084/240000 hissesini 15 milyon 536 bin 850 TL'ye satıyor.

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Tatvan'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Tatvan İcra Dairesi, Bitlis Tatvan'da okul, kerpiç ev ve arsası icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 806 bin 185 TL olarak belirlendi.

İcradan ucuza satılık gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu'nca icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını inceliyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkuller ile yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

Arnavutköy'de 7.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi, Arnavutköy Yassıören Mahallesi'nde bulunan imalathane ve arsası 7 milyon 851 bin 875 TL'ye satılıyor. Gayrimenkulün ihalesi 25 Aralık 2019 günü gerçekleşecek.

Has Kale İnşaat'tan Ağrı'da 22 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Has Kale İnşaat Taşımacılık Personel Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi; Ağrı İli Merkez İlçesi Suçatağı Köyü'nde AVM ve yüklenicinin istemesi halinde otel yapımı için koşullu gayrimenkul satış ihalesi düzenliyor.

ERA Gayrimenkul Türkiye 2017'de 1,2 milyar TL’lik satışa aracılık etti!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, 2017'yi 1,2 milyar TL’lik satışa aracılık ederek kapattı. 

Bebek'te 3.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Bebek Mahallesi'nde yer alan icradan satılık bahçeli kargir apartman 3 milyon 200 bin TL bedel ile satışa sunuldu. 

Beykoz'da 7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Beykoz İli Göksu Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 7 milyon 172 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 13 Aralık 2017 olarak belirlendi.

Vadi Koru Projesi Ayazağa satılık daire fiyatları!

Vadi Koru projesi İstanbul Sarıyer'e bağlı Ayazağa'da İnvest İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje beş blok olarak yükseliyor...

Vadi Koru Ayazağa satılık!

İstanbul Kağıthane-Ayazağa bölgesinde Invest İnşaat tarafından hayata geçirilen Vadi Koru projesinde daire satışları başladı. İşte, Vadi Koru Ayazağa satılık daire seçenekleri..

Piyalepaşa satılık daire fiyatları!

Piyalepaşa satılık daire fiyatları fiyatları 837 bin 800 TL'den başlayarak değişiyor. Projede anahtar teslimlerin Aralık 2018'de yapılması planlanıyor.

Büyükçemece'de icradan 6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Büyükçekmece 3. İcra Dairesi, İstanbul Büyükçekmece'deki gayrimenkulü satışa çıkardı. 30 bin 750 metrekare yüzölçümlü gayrimenkulün toplam satış bedeli 6 milyon TL olarak belirlendi.

ayazağa satılık gayrimenkul Haberi

ayazağa satılık gayrimenkul

Sarıyer Ayazağa'da bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) arazileri için yeni gelişme yaşandı. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in talimatları sonrasında İBB Meclisi’nin gündemine getirilen Ayazağa’daki Büyükşehir’e ait 40 taşınmazın üzerinde yaşayan vatandaşlara satışı için karar verildi. Sarıyer Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Sarıyer Belediyesi 2017 yılında da uhdesinde olan gayrimenkullerin tapusunu 2981 sayılı yasaya göre, elinde tapu tahsis belgesi olan vatandaşlara vermişti. Metrekaresi 3-4 bin TL’ye satılan arazi, emlak vergi beyanı üzerinden 250-300 TL'ye satılmıştı. 

ŞİMDİYE KADAR YAPILMAYANLAR YAPILIYOR 

2003’te bu yana plan revizyonlarının İBB’de bekletildiğini vurgulayan Başkan Genç, “Şu anda Büyükşehir Birimleri revizyonla ilgili çalışılıyor. Bugüne kadar yapılamayanları bir şekilde yapmanın gayreti içinde olduğumuzu belirtmek istiyorum. Mülkiyet sorununun çözümü konusunda aynı gayreti AK Parti grup başkanvekilinin ve özellikle İmar Komisyonu...