16 / 04 / 2024

Aybars Kızılsencer eroğlu

Aybars Kızılsencer eroğlu

Kariyerine ABD'de başlayan Resicon Gayrimenkul firmasının kurucusu Aybars Kızılsencer kimdir? Aybars Kızılsencer bugüne kadar hangi firmalarda görev aldı? Aybars Kızılsencer, Resicon Gayrimenkul'ü ne zaman kurdu?

Re Eroğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Re Eroğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Recep Tayyip Eroğlu tarafından kuruldu.

Antalya Finike Eroğlu Nuri Camii inşaatının yüzde 80'i tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Finike’de inşaatı devam eden  Eroğlu Nuri Cami inşaatında incelemelerde bulundu. 

Türk Kızılayı'ndan Beyoğlu'nda konut inşaatı ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü tarafından Beyoğlu Cami Kebir Mahallesi'nde konut inşaatı yaptırılacak. İhale 18 Aralık'ta gerçekleşecek...

Ahu Tuğbay kızı Yasemin Kozanoğlu'nun evini dekore etti!

Sosyetik isim Ahu Tuğbay, Ibiza'ya taşınan kızı Yasemin Kozanoğlu'nun 3 milyon liraya satın aldığı villasını baştan aşağıya yeniledi.

Antalya Eroğlu Nuri Camii’nin inşaatı başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Finike’de, ilçenin siluetini bambaşka bir güzelliğe kavuşturacak olan Eroğlu Nuri Camii’nin inşaatına başladı.

Jülide Sarıeroğlu: SGK'da ilk gayrimenkulü satan Kılıçdaroğlu!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, " SGK gayrimenkul satıyor, batıyor diyenlerin geçmişine baktığımız zaman SGK'de ilk gayrimenkulü satan Kemal Kılıçdaroğlu." dedi.

Veysel Eroğlu'ndan Gölcük Tabiat Parkı ihalesi açıklaması!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Gölcük Tabiat Parkı ihalesinin iptali ile ilgili açıklama yaptı. Eroğlu, "Planı onaylandı, nerede ne yapılacağı belli ancak rekabet şartları sağlanmadığı için belediye iptal etti" dedi. 

Kemal  Kılıçdaroğlu kızının Buz Rezidans'taki dairesini satıyor!

Kemal  Kılıçdaroğlu kızının Buz Rezidans'taki dairesini 100 bin dolara satıyor. Kılıçdaroğlu, Adalar manzaralı ultralüks rezidansı ‘önünden otobüs bile geçmiyor’ sözleriyle kötüledi.

Mevlüt Uysal'dan dünya şampiyonu Beytullah Eroğlu'na daire sözü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Dünya Bedensel Engelliler Yüzme Şampiyonası'nda 50 metre kelebekte altın, 50 metre sırtüstünde de bronz madalya kazanan Beytullah Eroğlu'na bir daire hediye sözü verdi. 

Emlak Konut Kızılay Saraçoğlu'nda dönüşüme başlıyor!

Emlak Konut GYO,  Maliye Bakanlığı ile birlikte Ankara Kızılay'ın Saraçoğlu Mahallesi'nde yeni bir dönüşüm projesine daha imza atmaya hazırlanıyor...

Türk Kızılayı'ndan Beyoğlu'nda konut inşaatı ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü tarafından Beyoğlu Firüzağa Mahallesi'nde konut inşaatı yaptırılacak. İhale 4 Ekim'de gerçekleşecek..

Ali Ağaoğlu kızıyla Maslak 1453'de görüntülendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu ile birlikte projesi Maslak 1453'de görüntülendi.

Ali Ağaoğlu’ndan kızı Sena’ya Uludağ’da ikinci düğün!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena ve damadı Koray için Uludağ’da ikinci bir düğün organize etti.

Aybars Kızılsencer eroğlu Haberi

Aybars Kızılsencer eroğlu

Aybars Kızılsencer kimdir?

Aybars Kızılsencer, 1973 İstanbul doğumlu.  1991 yılında Bağlarbaşı Belde Özel Deneme Lisesi’nden mezun olan Aybars Kızılsencer, 1996 yılında ise Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği’nden mezun oldu.


İş hayatına 1997 yılında ABD’de The Daily Record’ta başlayan Kızılsencer, kariyerine Alban Tractor-Caterpillar Dealer’da Pazarlama Uzmanı olarak devam etti.


2000 yılında MBA yüksek lisansını Baltimore Üniversitesi’nde Pazarlama konusunda uzmanlaşarak tamamlayan Aybars Kızılsencer,  Gateway Inc.’de Kurumsal Teknoloji Çözümleri Danışmanlığı görevine getirilmiştir. 2001 yılında, CompUSA Inc. Pazarlama Müdürü olarak kariyerine devam etmiştir.


2002 yılında, Türkiye'ye geri dönen Aybars Kızılsencer, Soyak Yapı A.Ş.’de Pazarlama, Satış ve Kurumsal İletişim’den sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine atanmıştır.


Kızılsencer 2002-2007 yılları arasında, Soyak Yapı A.Ş.’nin tüm Pazarlama ve Satış operasyonlarını yönetmiştir. 


Aybars Kızılsencer, Ağustos 2007’de Zorlu Gayrimenkul Grubunda; Proje Geliştirme ve Pazarlama’dan sorumlu...