20 / 04 / 2024

Aydın Çatak Mahalle Konağı

Aydın Çatak Mahalle Konağı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir türlü tamamlanamayan Çatak Mahalle Konağı ve çok amaçlı cemiyet alanı inşaatı, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın gayretiyle tamamlandı.

Aydın Düzgün'den Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm açıklaması!

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın, Beykoz Tokatköy Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesine yönelik  yaşanan sıkıntılardan sonra  meclis üyeleri ve mahalle sakinleri  ile bir araya geldi.  Meclis üyeleri ve mahalle sakinleri ile birlikte yapmış olduğu toplantıda gerekli açıklamaları yaptı. 

Aydın Ilıcabaşı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm yeniden başlıyor!

Aydın'ın Efeler ilçesinde Ilıcabaşı mahallesindeki dönüşüm projesinde 10-15 katlı binalar yapılacağı için mahalleli itiraz etmişti. Mahalle muhtarı Alim Tarım, ilk olarak kendisiyle görüşme yapan yetkililerden çalışmaların bir an önce başlatılmasını istediğini söyledi.

Aydın Çatak Mahalle Konağı tamamlandı!

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir türlü tamamlanamayan Çatak Mahalle Konağı ve çok amaçlı cemiyet alanı inşaatı, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın gayretiyle tamamlandı.

Aydın Efeler'deki pazaryerinin mülkiyeti Efeler Belediyesi'nin!

Aydın'ın Efeler ilçesi Fatih Mahallesi'ndeki kapalı pazaryerinin mülkiyetinin Büyükşehir Belediyesi'nden alınıp Efeler Belediyesi'ne verilmesi, mahalle halkını sevindirdi.

Aydın Kuşadası'nda kentsel sorunlar çözülecek!

Aydın Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Mahallelerde yaşanan sorunların ele alındığı toplantıda, alt yapı, yol yapımı ve çevre bilinci oluşturma konularında önemli kararlar alındı.

Aydın'da imar kat sayısı sorunu çözüm bekliyor!

Aydın’ın Efeler ilçesi Kemer Mahallesi sakinleri, imar kat sayısı nedeniyle mahallelerinin gelişip yenilenememesinden şikayetçi.Kemer Mahalle Muhtarı Şerafettin Yiğitöz, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Aydın'da sorunlu kavşaklar yerinde incelendi!

Aydın'da sorunlu kavşaklar yerinde incelendi. AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ile Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, Çine'de Alabanda, hastane ve Cumalı Mahalle kavşaklarında incelemeler yaptı.

Aydın Nazilli'de bir evde yangın çıktı!

Aydın Nazilli'de bir evde çıkan yangında eşyalar kullanılmaz hale geldi. Edinilen bilgiye göre Yeşil Mahalle 622 sokakta Şükrü Bilek'in bahçe içerisindeki evinden dumanlar yükseldiğini fark eden komşuları, itfaiyeye haber verdi.

Aydın’da ev yangını çıktı!

Aydın’da meydana gelen ev yangınında 1 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Kemer Mahallesi Asya Caddesi'ndeki iki katlı binanın birinci katından alevlerin çıktığını gören mahalle sakinleri itfaiyeye haber verdi.

Barış Aydın: Kentsel dönüşümle insanca yaşamın önü açılacak!

Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Başkanı Barış Aydın, kentsel dönüşümü önemsediklerini ve desteklediklerini; bununla beraber kentleri dönüştürürken mahalle kültürünü koruyacak formüller üretmenin gerektiğini söyledi

Aydın Koçarlı Belediyesi, 1.1 milyon TL'ye kat karşılığı konut yaptıracak!

Aydın'daki Koçarlı Belediye Başkanlığı, Yeni Mahalle'de bulunan arsa üzerine kat karşılığı konut yaptırılması işini 1 milyon 144 bin 141,60 TL muhamen bedelle ihaleye çıkardı

Amazon'un çiçekçisi Emre Aydın kira gurusu oldu!

ABD'li elektronik ticaret devi Amazon.com'un geçen yıl aralıkta Türkiye'nin en büyük online çiçek dükkânı Çiçeksepeti.com'a azınlık ortak olarak girmesi çok ses getirmişti. Çiçek Sepeti'nin kurucusu Emre Aydın şimdi de farklı bir internet yatırımı için dü

Aydın Kuşadası'nda 1.2 milyon TL'den satılık tarla!

T.C. Kuşadası İzale-i Şüyu Satış Memurluğu, Aydın ili Kuşadası ilçesi Hacı Feyzullah Mahallesi, Aldaşgediği mevkiindeki tarlayı 1 milyon 259 bin 414,10 TL'den satışa çıkardı. Satış, 07 Mayıs 2012 Pazartesi günü 13:30-13:40 saatleri arasında yapılacak

Aydın Çatak Mahalle Konağı Haberi

Aydın Çatak Mahalle Konağı

Büyükşehir Yasası ile belde statüsünden mahalle statüsüne getirilen Aydın'ın Nazilli Çatak Mahallesi'nde 2013 yılında Özel İdare tarafından projeleri yapılarak inşaatı başlayan Çatak Mahalle Konağı ve çok amaçlı cemiyet alanı, seçime gidilen süreçte tamamlanamamıştı. Yerel seçimler sonrası devreye giren Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, inşaatın tamamlanması için Belediye Fen İşleri Müdtirlüğü'ne talimat verdi. Ekiplerin yoğun çalışmalarıyla yarım mahalle konağı ve cemiyet alanı inşaatı tamamlandı. 

Mahalleye ayrıca çok amaçlı sosyal çatı da kazandırıldı. 


İnşaatı tamamlanan alanlarda incelemelerde bulunan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, gayretlerinden dolayı çalışanlara teşekkür etti. Mahalle sakinlerinin sorunlarını da dinleyen Alıcık, "Büyükşehir kanunundan sonra köylerin mahalle statüsüne alınması kararı alınmışı. Özel idare zamanında başlanmış ve yarım kalmış olan Köy Konağı inşaatı, mahalle muhtarımızın başvurusu üzerine Nazilli Belediyesi tarafından tamamlanmıştı." dedi. 


Konak inşaatının...