25 / 04 / 2024

aydın hayvan barınakları

aydın hayvan barınakları

Aydın Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Şenay Tekinbaş, yaptığı açıklamada 8 adet kedi evi ve 10 adet köpek kulübesinin Aydın İl Özel İdaresi’nden ayrılan bütçeyle yapıldığını söyledi...

Ulaş Aydın'dan barınma krizi açıklaması: Kamu eliyle dar gelirlilerin erişebileceği sosyal konutlar yapılmalı!

İzmir Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Ulaş Aydın, barınma krizi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Satılık ve kiralık ev fiyatlarında yaşanan artışları rakam rakam açıklayan Aydın, barınma sorununun çözümü için önerilerini de sıraladı...

Aydın'daki binalara imarda ilave 1 kat verilmeli!

NAMDER Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Erdemci, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a yaptığı ziyarette, Aydın'daki binalara imarda tam bodrum yapılarak müştemilat ve sığınaklar için, zemin katların ise otopark alanı olarak kullanılması için ilave 1 kat verilmesi gerektiğini belirtti...

Aydın’da imar barışına talep patlaması!

Bugün başvuru süresi dolacak olan İmar Barışı’na Aydın’da taleplerdeki yoğunluk artış göstererek sürüyor.

Aydın'da imar barışına 4 bin kişi başvurdu!

İmar Barışı başvurularının hızla geldiği Aydın Çine’de 2018 yılının Haziran ayından beri toplamda 4 bin vatandaş başvuru yaptı.

Barış Aydın: İnşaat sektörünün önü açılacak!

AK Parti Ankara Milletvekili ve Çevre Komisyonu Üyesi Barış Aydın inşaat sektörünün önünün açılacağını söyledi.

Barış Aydın'a İMKOM'dan sıcak karşılama!

AK Parti Ankara 3. Bölge Milletvekili adayı Barış Aydın, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON)’da organize edilen toplantıya katıldı.

Adana'ya 117 dönümlük hayvan barınağı inşa ediliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Adana Büyükşehir Belediyesi, 117 dönüm alanda hayata geçirdiği modern hayvan barınağının ilk etabını Ekim ayı içerisinde hizmete açacak.

Akhisar Hayvan Barınağı'nda sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin kentin Akhisar ilçesinde hayata geçirdiği hayvan barınağının inşaatı tamamlandı.

Barış Aydın: Ülkeyi dev projelerle şahlandıracağız!

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği Onursal Başkanı Barış Aydın, Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu, Başkent Otomotivciler Derneği, Otonomi YKB Aydın Erkoç, TÜGİAD Türkiye Genç İşadamları Derneği Ankara Şubesi Başkanı Ercan Kahraman referandumu değerlendirdi.

Malatya'ya hayvan barınma merkezi inşa ediliyor!

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağında bir program düzenlendi. Programda 128 dönümlük alan üzerinde yeni bir hayvan barınma merkezi de ele alındı...

Barış Aydın: Faiz indiriminin önü açıldı!

B.A. Grup Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın BDDK’nın karşılık oranlarını düşüren düzenlemesini, banka kredileri ve faiz indirimlerinin önünü açacak önemli bir gelişme olarak nitelendirdi.

Barış Aydın: Yatırımcının güveni artırılmalı!

B.A. Grup Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın, devlete nüfuz etmiş FETÖ unsurlarını temizleme sürecine kararlılıkla devam ederken, devlet ve özel sektör olarak daha fazla çalışarak milli ekonomiyi “şahlandırmak” gerektiğini bildirdi.

Barış Aydın'dan 15 Temmuz darbe girişimi açıklaması!

B.A. Grup Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın, darbe girişiminin arkasında, son 14 yıldaki kalkınma ve büyüme performansı ile bir küresel güç haline gelen Türkiye’nin kutlu yürüyüşünü çekemeyen emperyal odakların bulunduğunu söyledi.

aydın hayvan barınakları Haberi

aydın hayvan barınakları


Aydın Hayvanları Koruma Derneği, Aydın Valisi Erol Ayyıldız’dan istediği kedi evlerine kavuştu.


Aydın Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Şenay Tekinbaş, yaptığı açıklamada 8 adet kedi evi ve 10 adet köpek kulübesinin Aydın İl Özel İdaresi’nden ayrılan bütçeyle yapıldığını söyledi.


Kedi evlerini Aydın Valisi Erol Ayyıldız’dan talep ettiklerini ifade eden Şenay Tekinbaş, “Sayın Valimizin talimatı ile İl Özel İdaresi bütçesinden ayrılan ödenekle her biri 20 kedinin barınmasını sağlayacak şekilde tasarlanmış 8 adet kedi evi ve 10 adet köpek kulübesinin yapımını tamamladık. Kedi evlerinin yerleştirilmesi için kedilerin yoğun olduğu ve gönüllülerin bulunduğu bölgeleri de tespit ederek ilk kedi evimizi yerleştirdik. Gönüllülerimiz tarafından kedi evlerinin temizliği yapılarak, mama ve suları konacak. Artık, sokakta yaşayan kedilerimizin soğuk günlerde, yağmurda sığınacakları yuvaları var. Sokaklarda yatacak yer olmadığı...