25 / 04 / 2024

Ayhan Akkuş

Ayhan Akkuş

Akkuş Proje Organizasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Akkuş tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Şubat'ta Esenler, Tekstilkent Caddesi, Koza Plaza'da kuruldu.

Akkuş Gayrimenkul Beylikdüzü’nde cami ve kreş inşa edecek!

Alya markası ile gayrimenkul ve inşaat sektöründe hayata geçirdiği nitelikli projeler aracılığıyla Beylikdüzü’nün gelişiminde öncü olan Akkuş Gayrimenkul, bölgeye 3 bin 296 metrekare büyüklükte kreş ve 3 bin 17 metrekare büyüklükte cami inşa  edecek.

Abdülkadir Akkuş, yeni şirket kurdu!

Abdülkadir Akkuş, yeni şirket kurdu. KDR Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Abdülkadir Akkuş ve Muhammed Emir Akkuş ortaklığında kuruldu.

Akkuş Group'tan Beylikdüzü'ne 3 yeni proje!

Akkuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, gelecek yıl Akkuş Group olarak 3 yeni proje hayata geçireceklerini açıkladı. Akkuş, 3 projede 500 bağımsız bölümün bulunacağını vurguladı.

Ebru Şallı ile Uğur Akkuş Bodrum'dan ev aldı!

Bodrum'daki tatillerini bitirip İstanbul'a dönen Ebru Şallı ile Uğur Akkuş çifti Bodrum'da yaşama kararı aldı.

Mandarin Oriental'den 'Uğur Akkuş davalık oldu' haberlerine yalanlama!

The Residences at Mandarin Oriental ve yatırımcısı Astaş Holding basında çıkan ''Uğur Akkuş Bodrum'daki lüks siteyle davalık oldu!'' haberlerini yalanladı ve tekzip metni yayınladı...

Uğur Akkuş Bodrum'daki lüks siteyle davalık oldu!

Bodrum-Türkbükü’ndeki ultra lüks Mandarin Oriental sitesinden 5 milyon Euro’luk bir ev almak için sözleşme imzalayan Uğur Akkuş, 500 bin Euro olan cayma bedelini ödemeyince lüks siteyle davalık oldu.

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş'un Bodrum'daki milyonluk villası!

Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuşla Bodrum'da görüntülendi. Çift, milyonlarca lira vererek aldıkları, denize sıfır evinde gün boyu manzarayı izledi.

Ayhan İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ayhan İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ayhan tarafından kuruldu.

Ayhan Grup Havuz Mekanik Mühendislik Yapı Malzemeleri Elektrik İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ayhan Grup Havuz Mekanik Mühendislik Yapı Malzemeleri Elektrik İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ayhan tarafından kuruldu.

Ayhan Barut: Adana Havaalanı kapatılmasın!

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Adana Havaalanı’nın milyonlarca insanın kullandığını dile getirerek kapatılmaması için çağrı yaptı...

Ayhan Barut: Öğrencilerden yurt ücreti ve kira parası alınmasın!

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, ailelerinin yanına dönen öğrencilerden yurt ücreti ve ev kirası istenmesine tepki gösterdi. Barut, "Bu haksızlık derhal giderilmeli, öğrencilerimiz ve aileleri mağdur edilmemeli" dedi...

Abdülkadir Akkuş: İnşaat sektöründe kredi kullanım oranının yükseltilmesi önemli bir adım!

Mardinli İş Adamları Derneği (MARİŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, koronavirüs salgının sektörler üzerindeki etkisini değerlendirdi…

Abdülkadir Akkuş, DEİK Türkiye-Lübnan İş Konseyi Başkanlığı'na seçildi!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Lübnan İş Konseyi Başkanlığı görevine, Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş seçildi...

Ayhan Akkuş Haberi

Ayhan Akkuş

Akkuş Proje Organizasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Akkuş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Şubat'ta kuruldu. 


Akkuş Proje Organizasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar marketler depolar soğuk hava depoları villa tatül köyleri devre mülk apart otel motel kamping gibi turistik tesisler organize sanayi bölgeleri gibi gayrimenkulleri almak satmak satın almak kiralamak.


Akkuş Proje Organizasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi adres: Esenler, Tekstilkent Caddesi, Koza Plaza B Blok No:12 Kat:1...