19 / 04 / 2024

Ayhan Zeytinoğlu kimdir

Ayhan Zeytinoğlu kimdir

Cumhurbaşkanlığı kabinesinin ulaşımdan enerjiye, ekonomiden sanayiye, dış ticaretten şehirciliğe, dış politikadan savunmaya, eğitimden sağlığa, tarımdan teknolojiye olmak üzere ilk 100 günlük hedefini kapsayan eylem planı mega projelere yarayacak.

Kocaeli, yatırımcıların cazibe merkezi oldu!

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kocaeli projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Zeytinoğlu Ocak ayı enflasyon rakamlarını değerlendirdi!

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, "ÜFE, bu kadar düşükken, TÜFE'nin yüksek seyretmesi, makasın oldukça yüksek kaldığı anlamına geliyor. Bu durum Merkez Bankasının özellikle tüketim yönlü sıkı para politikasını zorunlu kılabiliyor" dedi.

Ayhan Zeytinoğlu: Merkez Bankası’nın artık faiz indirimine gitmesi gerek!

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, “ Baz etkisi ile enflasyonun 1 puanın üzerinde düşeceği gözükmektedir. Merkez Bankası’nın artık faiz indirimine gitmesi gerekmektedir. ” dedi.

Merkez Bankasının faizleri sabit tutması olumlu!

KSO Başkanı Zeytinoğlu: "Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının dün aldığı kararla faiz oranlarında değişikliğe gitmeyerek, yüzde 8,25'te sabit tutmasını olumlu karşılıyoruz" dedi..

Ağustos ayında Kocaeli’den 874 milyon dolar ihracat gerçekleşti!

TİM Ağustos ayı ihracat rakamını açıkladı. TİM’in açıklamasına göre Ağustos ayı ihracatı, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 5,2 artışla 11 milyar 73 milyon dolar oldu.

Ayhan Zeytinoğlu: 3.köprü yolundan Kocaeli’ye bağlantı yapılmasını istemiyoruz!

Ayhan Zeytinoğlu ile Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, şehrin limanlar ve geçiş noktası olmasından kaynaklanan trafik sorununun çözülmesi için acil yeni altyapı yatırımlarına ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Ayhan Zeytinoğlu: Kocaeli'nin ihracatının artmasını bekliyoruz!

Kocaeli Gümrüklerine göre Ağustos ayı ihracatı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 0,4 artarak 1,2 milyar dolar oldu. İhracat Temmuz ayına göre ise yüzde 33 azaldı. İthalat yüzde 6,3 artarak 4,2 milyar dolar olarak gerçekleşti.

İSO ikinci 500'e Kocaeli'den 42 firma girdi!

Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, İSO'nun "Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" araştırmasını açıkladığını anımsatarak, bu listede 42 Kocaeli firmasının bulunduğunu kaydetti.

Ayhan Zeytinoğlu: Derince Limanı özel ama kamu denetimi olan liman modeli olmalı!

Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, "Derince Limanı'nın özel müteşebbisler eliyle yönetilmesi gerektiği ancak kontrol ve denetimin kamu eliyle sürdürüldüğü liman modeline gereksinim olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Zeytinoğlu Ocak ayı enflasyon rakamlarını değerlendirdi!

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, "ÜFE, bu kadar düşükken, TÜFE'nin yüksek seyretmesi, makasın oldukça yüksek kaldığı anlamına geliyor. Bu durum Merkez Bankasının özellikle tüketim yönlü sıkı para politikasını zorunlu kılabiliyor" dedi.

Haluk Babaoğlu kimdir?

Çanakkale Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu kimdir? Haluk Babaoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Haluk Babaoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Haluk Babaoğlu...

Ayhan Zeytinoğlu: Merkez Bankası’nın artık faiz indirimine gitmesi gerek!

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, “ Baz etkisi ile enflasyonun 1 puanın üzerinde düşeceği gözükmektedir. Merkez Bankası’nın artık faiz indirimine gitmesi gerekmektedir. ” dedi.

Ünsal Sertoğlu kimdir?

Erzurum Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu kimdir? Ünsal Sertoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ünsal Sertoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ünsal Sertoğlu..

İsmail Hasan Akçakayalıoğlu kimdir?

İsmail Hasan Akçakayalıoğlu, TÜSİAD 2015-2016 Yönetim Kurulu Aday Listesi'nde yer alıyor. Peki, İsmail Hasan Akçakayalıoğlu kimdir? İsmail Hasan Akçakayalıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İsmail Hasan Akçakayalıoğlu...

Levent Üzümcüoğlu kimdir?

Levent Üzümcüoğlu, Eva Gayrimenkul Değerleme tarafından açılan Kentsel Dönüşüm Departmanının başına getirildi. Peki, Levent Üzümcüoğlu kimdir? Levent Üzümcüoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Levent Üzümcüoğlu...

Tümay Korucuoğlu kimdir?

Mimar Tümay Korucuoğlu kimdir? Tümay Korucuoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tümay Korucuoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Tümay Korucuoğlu...

Ahmet Keleşoğlu kimdir?

Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Keleşoğlu, 14 Ocak 2015 günü hayatını kaybetti. Peki, Ahmet Keleşoğlu kimdir? Ahmet Keleşoğlu hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Mustafa Palancıoğlu kimdir?

Kayseri Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu kimdir? Mustafa Palancıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Palancıoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mustafa Palancıoğlu...

Mehmed Ali Saraoğlu kimdir?

Kütahya Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu kimdir? Mehmed Ali Saraoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmed Ali Saraoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Erol Civelekoğlu kimdir?

Isparta Senirkent Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu kimdir? Erol Civelekoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erol Civelekoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Erol Civelekoğlu..

Uğur Kenan Adiloğlu kimdir?

Uğur Kenan Adiloğlu, 25 Aralık 2014 tarihinde Karayolları Genel Müdür yardımcılığı görevinden alındı. Peki, Uğur Kenan Adiloğlu kimdir? Uğur Kenan Adiloğlu ne zamandan beri bu görevdeydi?

Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir?

Karabük Ovacık Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir? Fatih Mehmet Maçoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatih Mehmet Maçoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Ayhan Zeytinoğlu kimdir Haberi

Ayhan Zeytinoğlu kimdir

İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, gerek iş dünyasının gerekse piyasanın somut adımlar görmeye ihtiyacı olduğunu dile getirerek, "Bu açıdan 100 günlük eylem planın somut adımlar içermesi umut verici." dedi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen "Cumhurbaşkanlığı 100 Günlük İcraat Programı" tanıtım toplantısında kabinesinin 100 günlük eylem planını açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı kabinesinin ulaşımdan enerjiye, ekonomiden sanayiye, dış ticaretten şehirciliğe, dış politikadan savunmaya, eğitimden sağlığa, tarımdan teknolojiye olmak üzere ilk 100 günlük hedefini kapsayan eylem planı, iş dünyası tarafında da memnuniyetle karşılandı.

Zeytinoğlu, konuya ilişkin Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, böyle bir planın açıklanmış olmasını başlı başına olumlu bir gelişme olarak nitelendirdiklerini belirtti.

Gerek iş dünyasının gerekse piyasanın somut adımlar görmeye ihtiyacı olduğunu...