29 / 03 / 2024

Ayışığı Mercan Evleri nerede

Ayışığı Mercan Evleri nerede

Bodrum/Gümüşlük merkezde 3.500 m2 arazi üzerine projelendirilen, toplamda 14 daireden oluşan Ayışığı Mercan Evleri'nde inşaat tamamlandı ve yaşam başladı.

Ayışığı Mercan Evleri inşaatı başladı!

Bodrum Gümüşlük merkezde 3.500 m2 arazi üzerine projelendirilen, toplamda 14 daireden oluşan Ayışığı Mercan Evleri ,bahçe katı ve üst kat olmak üzere birbirinden bağımsız 2+1 daire olacak şekilde planlandı.

Ayışığı Mercan Evleri, Mayıs 2015'te teslim edilecek!

Bodrum Gümüşlük merkezde 3.500 metrekare arazi üzerine projelendirilen ,toplamda 14 daireden oluşan Ayışığı Mercan Evleri ,bahçe katı ve üst kat olmak üzere birbirinden bağımsız 2+1 daire olacak şekilde planlandı...

Ayışığı Mercan Evleri nerede?

Dairelerin 250 bin TL ile 270 bin TL arasında fiyatlarla satışa sunulduğu Ayışığı Mercan Evleri nerede sorusuna yanıt olarak Muğla Bodrum Gümüşlük deniliyor. Proje toplam 14 konuttan meydana geliyor.

Ayışığı Mercan Evleri'nde fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor! Yeni Proje!

Ayışığı Mercan Evleri fiyatları 250 bin TL ile 270 bin TL arasında değişiyor. Ödemeler nakit yapılıyor.İnşaatı Eylül ayında başlayacak, teslimler ise 2015'in Mayıs ayında gerçekleşecek...

Deniz İstanbul Mercan Evleri ödemeleri!

Keleşoğlu İnşaat tarafından yükselen proje İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da yer alıyor. Proje 4 bin 500 daire ve 600 villadan oluşacak. Deniz İstanbul Mercan Evleri ödemeleri kapsamında 60 aya varan vade sağlanıyor.

Yakuplu Deniz İstanbul Mercan Evleri iletişim!

Yakuplu Deniz İstanbul Mercan Evleri iletişim için 444 41 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen proje Keleşoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Deniz İstanbul Mercan Evleri teslim tarihi!

Deniz İstanbul Mercan Evleri teslim tarihi Kasım 2017 olarak belirlendi. Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan proje İstanbul'un Beylikdüzü ilçesine bağlı Yakuplu'da inşa ediliyor.

Denizİstanbul Mercan Evleri ödeme planı!

Denizİstanbul Mercan Evleri ödeme planı kapsamında banka kredisi ya da firma bünyesinde kredi kullanabilmek mümkün. Proje Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre yakınlıkta hayata geçiriliyor.

Yakuplu Deniz İstanbul Mercan Evleri fiyat!

Toplam 300 adet daire satışa çıkarılacak olan proje 4 bin 500 konuttan oluşacak. Yakuplu Deniz İstanbul Mercan Evleri fiyat listesi kapsamında 520 bin TL'den başlıyor.

Deniz İstanbul Mercan Evleri satılık!

İlk etabın satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Deniz İstanbul Mercan Evleri satılık daire teslimleri 2 yıl sonra yapılması planlanıyor.

Deniz İstanbul Mercan Evleri Beylikdüzü fiyat!

Deniz İstanbul Mercan Evleri Beylikdüzü fiyat listesi 520 bin liradan başlıyor. Keleşoğlu İnşaat imzasını taşıyan Deniz İstanbul Mercan Evleri projesinde 60 aya kadar vade farksız ödemeler yapılıyor...

Deniz İstanbul Mercan Evleri fiyatları!

İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen Deniz İstanbul projesinin Mercan Evleri etabı 1 Aralık'ta lanse edilecek. İşte, Deniz İstanbul Mercan Evleri fiyatları...

Deniz İstanbul Mercan Evleri Beylikdüzü satış ofisi!

Deniz İstanbul Mercan Evleri Beylikdüzü satış ofisi iletişim için 444 41 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre mesafede olan projede çeşitli sosyal yaşam alanları bulunuyor.

TOKİ Samsun Çay Mahallesi Evleri başvuru!

TOKİ Samsun Çay Mahallesi Evleri başvuru süresi bugün itibariyle başlıyor. Satış işlemlerini T.C Halk Bankası A.Ş’nin yürüteceği projede 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Samsun Çay Mahallesi Evleri başvuruları!

TOKİ Samsun Çay Mahallesi Evleri başvuruları T.C Halk Bankası A.Ş tarafından kabul edilecek. Dairelerin 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede aylık taksitler 592,94 TL'den başlıyor.

TOKİ Samsun Çay Mahallesi Evleri fiyatları!

TOKİ Samsun Çay Mahallesi Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Aylık taksitlerin 592,94 TL'den başladığı projede yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan bedel 120 ay vadelendiriliyor.

Ayışığı Mercan Evleri'nde yaşam başladı!

Bodrum/Gümüşlük merkezde 3.500 m2 arazi üzerine projelendirilen, toplamda 14 daireden oluşan Ayışığı Mercan Evleri'nde inşaat tamamlandı ve yaşam başladı.

Ayışığı Mercan Evleri nerede Haberi

Ayışığı Mercan Evleri nerede

Bodrum/Gümüşlük merkezde 3.500 m2 arazi üzerine projelendirilen, toplamda 14  daireden oluşan Ayışığı Mercan Evleri ,bahçe katı ve üst kat olmak üzere birbirinden bağımsız 2+1 daire olacak şekilde planlanmıştır.Dairelerin m2leri ise 75 m2 kapalı alan 25 m2 de teras olarak planlanmıştır.


Gümüşlüğün merkezinde ana cadde üzerinde olan bu proje yine daha önce yapımı tamamlanmış olan Ayışığı Konaklarına 200 metre mesafedir.


Ayışığı Mercan Evleri Projesinde güvenlikten sosyal olanaklara, kullanılan malzemeden iç mimariye kadar yaşama değer katacak birçok ayırt edici özellik bulunuyor. Kompleksin içinde yüzme havuzu, 24 saat güvenlik ,açık otopark ve yeşil alan gibi her türlü konfor olanağını sağlanmaktadır. Ayrıca konumu itibariyle deniz manzaralı ve ana caddeye sıfır olmasıyla birlikte toplu ulaşıma, sağlık ocağına, marketlere yakınlığıyla da yılın 12 ayı, yaz kış Gümüşlük...