28 / 03 / 2024

AYMOR Grup 2015 projeleri

AYMOR Grup 2015 projeleri

Ekonominin lokomotifi inşaat sektöründe 2014, kimi için hareketli geçerken, kimi de iki seçimin yarattığı dalgalanmada sağlam durmakta zorluk yaşadı. Ankaralı inşaat firmaları 2015 yılından ümitli..

Kürşat Ayhan: İnşaat sektörü en güvenli liman!

Aymor Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, "Ekonomide risklerin arttığı Eylül'de konut satışlarında yaşanan rekor artış, inşaat sektörünün en güvenli liman olduğunun göstergesidir" dedi.

Mebuskent'te yüzde 5 peşin, hemen taşın kampanyası!  

Aymor Grup tarafından Ankara Batıkent Karacakaya bölgesinde hayata geçirilen Mebuskent'te yüzde 5 peşin, hemen taşın kampanyası başladı. 

Ankara Mebuskent’te konut fiyatları ikiye katlandı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre Ankara Mebuskent’te daire fiyatları ikiye katlandı. Aymor Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan konuyla ilgili görüşlerini paylaştı.

İnşaat, ekonominin lokomotifi olmaya devam edecek!

Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan: “İnşaat sektörü ekonomimizin lokomotifidir ve böyle olmaya da devam edecektir” dedi.

İnşaat, ekonominin lokomotifi olmaya devam edecek!

Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan: “İnşaat sektörü ekonomimizin lokomotifidir ve böyle olmaya da devam edecektir” dedi.

Kütahya Emet Yenice grup köy yolu açıldı!

2015-2016 yılı onarım ve stabilize programında grup köy yolunda bulunan Emet İlçesi Yenice, Göncek ve Doğanlar köylerine hizmet vermek için Kütahya İl Özel İdaresi tarafından yapılan 5 km’lik yolun alt yapı çalışmalarının ardından başlatılan sıcak asfalt çalışmalarında sona gelindi.

Ankara Mebuskent Konutları tamamlanma aşamasına geldi!

Son yılların en özgün ve prestijli konut projelerinden Mebuskent’te konutların teslimine sayılı günler kaldı. Aymor Grup tarafından, Batıkent Çakırlar Karacakaya’da 388 dönümlük bir alan üzerinde Mart 2013’te inşasına başlanan projede konutlar, bu yıl bitmeden teslim edilecek.

Ankara Mebuskent'te Ramazan bereketi!

Başkentin prestijli projelerinden Mebuskent’i hayata geçiren Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, Ramazanda vatandaşlardan yoğun bir ilgi ve ziyaretçi trafiği yaşadıklarını bildirdi.

Mebus Kent Evleri Ankara fiyatları!

Mebus Kent Evleri Ankara fiyatları 2+1'lerde 175 bin liradan başlayarak değişiyor. Aymor Grup projesi Mebuskent Evleri'nde daireler bu yıl sonunda teslim ediliyor...

Turanlar Grup'tan İstanbul'a 2 yeni otel!

Turanlar Grup; turizm sektörüne yatırım yapmaya devam ediyor. Grup 2015 yılında turizm sektöründe yaşanan gerilemeye karşın 25 milyon euroluk bir yatırımla İstanbul’da yapacakları 2 şehir oteli kazandıracak.

Ankara'da Mebuskent’in bulunduğu bölge eğitim üssü oluyor!

Aymor Grup tarafından hayata geçirilen Mebuskent’in de bulunduğu Çakırlar Karacakaya Bölgesi, civarda yoğunlaşan ve çoğalmaya devam eğitim kurumları ile şimdiden Ankara’nın belli başlı eğitim üslerinden biri.

Mebuskent Projesi 2015'te bile rağbet gördü!

Ankara'nın en çevreci projelerinden biri olarak kabul edilen Mebuskent Projesi'nin önemli mimarlarından, Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan ile birlikte yeni projelerini konuşuldu. İşte o yazı...

Ankara Mebuskent konutlarına yoğun ilgi!

Aymor Grup tarafından gerçekleştirilen konut projelerinden Mebuskent, sunduğu sağlıklı yaşam imkânları dolayısıyla en fazla doktorların tercihi oldu.

AYMOR Grup 2015 projeleri Haberi

AYMOR Grup 2015 projeleri

Yerel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin özellikle ekonomide oluşturduğu etkiye rağmen başarı grafiğini sürdüren inşaat sektörü, yeni yıla da büyük beklentilerle girdi. 

Başkent'in yeni cazibe merkezlerinden Batıkent Karacakaya'da inşa edilen Mebuskent'i hayata geçiren AYMOR Grup'un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan. 2014'ün bir önceki yıla göre daha hareketli ve verimli bir yıl olduğunu ifade etti. 


Ayhan, hem iş hacmi hem de çalışan sayısı olarak 2014'le ciddi bir büyüme yaşadıklarını belirterek. "Hedeflerimizle yeni döneme kilitlenmiş durumdayız. Bu yıl, 20l6'da teslim edeceğimiz Mebuskent projemizin detaylarıyla ilgileneceğimiz bir yıl olacak. 2015 yılında da kalite ve güvencemizden ödün vermeden, gelenekselleşen iş yaklaşımlarımız doğrultusunda yeni yatırımlarımız, faaliyetlerimiz ve 2015 yılı için bölgesel çalışmalarımız devam ediyor. Yıl içerisinde sözleşme aşamasına gelecek birkaç projeden söz edilebilir" dedi. 


İnşaat firmalarının artık dünyadaki rakipleriyle...