28 / 03 / 2024

Babacan Holding dükkan

Babacan Holding dükkan

Babacan Holding, projelerinde yer alan tüm ticari üniteleri için 22 Eylül-12 Ekim tarihleri arasında ön talep toplayacak. Holding, böylece yatırımcılara büyük bir ticaret teşviki sağlamış olacak.

Babacan Holding Kanal İstanbul güzergahından 600 dönüm arazi toplamış!

Babacan Holding’in çılgın proje Kanal İstanbul güzergahı henüz açıklanmadan bölgeden arazi toplamaya başladığı, güzergah açıklandığında ise 600 dönüm büyüklüğünde araziyi bünyesinde toplamış olduğu belirtildi.

Babacan Holding'ten 40 aya kadar taksitlendirme fırsatı!

Babacan Holding, Ramazan Kampanyası ile, projelerine yatırım yapan herkesi, fiyat farkı yansıtmadan, en lüks mobilyalarla döşeli bir ev sahibi yapıyor. Kampanya kapsamında 40 aya kadar varan taksitlendirme imkanı sunulacak.

Babacan Holding'ten Kavaklı'ya sahil kasabası!

2019 yılı için hedeflerini büyüten, arazi değerleme ve satın alma, projelendirme, üretim, satış ve pazarlama, kentsel dönüşüm, kiralama yönetim alanları, turizm ve lojistik sektörlerinde faaliyet gösteren Babacan Holding gayrimenkul ve inşaat sektörüne 450 milyon TL'lik yatırım yapacak.

Babacan Holding'ten dayalı döşeli ev kampanyası!

Babacan Holding, Dünya Kadınlar Günü’ne özel kaçırılmayacak bir kampanya başlattı. Proje 8- 18 Mart tarihleri arasında Babacan Premium ve Babacan Palace projelerinde geçerli olacak.

Babacan Holding konutta 'tanzim satış' dönemini başlattı!

Babacan Holding CEO’su Babacan, "Yatırımcılarımızın tek yapması gereken, hızlı davranmak. Kampanya Mart ayı sonuna kadar geçerli olacak" dedi...

Babacan Holding 2018'de yüzde 19 büyüdü!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, firma olarak inşaat, müteahhitlik ve gayrimenkul alanlarıyla enerji ve turizm sektörlerinde gerçekleştirdikleri yatırımlarla sektörde büyüme yönünde emin adımlarla devam ettiklerini söyledi.

Babacan Holding'ten yüzde 20 indirimli Kurban Bayramı kampanyası!

Babacan Holding Kurban Bayramına özel yüzde 20 indirim sunuyor. Babacan Holding döviz fiyatları ve kredi faiz oranlarındaki yükseliş eğilimine rağmen kampanyasını devam ettiriyor. 

Babacan Holding Portekiz'den özel davet aldı!

Porto Belediye Başkanı Moreira, İstanbul’da Babacan Projelerini inceledi. Özel davetle yurt dışına açılmaya hazırlanan Babacan Holding, güvenilir, kaliteli ve lüks kavramlarını bir araya getirdiği konut projeleri, mimari ve teknik detaylarıyla Portekizlilerin dikkatini çekti.

Babacan Holding yurt dışına açılmaya hazırlanıyor!

Babacan Holding, gelen özel davetle yurt dışına açılmak için çalışmalarını sürdürüyor. 

Özyurtlar'ın 63 dükkanı 15 Şubat'ta satışta! 48 ay taksitle!

Eskidji,Özyurtlar Holding'in Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerinde yer alan 63 adet dükkanı 15 Şubat'ta satışa çıkarıyor. Dükkan fiyatları 419 bin TL'den başlıyor. 

Babacan Premium dükkan fiyatları!

Babacan Premium dükkan fiyatları 990 bin TL'den başlıyor. Ticari ünitelerde 40 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor...

Babacan Holding Fikirtepe ve Gaziantep'te proje yapacak!

Gayrimenkul, turizm ve enerji alanlarında faaliyet gösteren Babacan Holding, 2018 yılında 1 milyar TL'yi bulan yatırım planlıyor. Şirket önümüzdeki yıl Porto'da ilk rezidans yatırımını yapacak. Ayrıca Gaziantep'te konut projesi ve Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projesine başlayacak.

Babacan Holding, Marka Şehirler Zirvesi’nin ana sponsoru oldu!

Babacan Holding, bu yıl ikinci kez düzenlenecek olan kamu ve özel sektörün üst düzey yöneticilerini bir araya getirecek Marka Şehirler Zirvesi 2017’nin ana sponsoru oldu.

Babacan Holding dükkan Haberi

Babacan Holding dükkan

Babacan Holding projelerinde yer alan ticari üniteler için ön talep toplanmaya başladı. Babacan Holding tarafından hayata geçirilen ‘Babacan Premium’, ‘Babacan Port Royal’, ‘Babacan Palace’ ve ‘Crown Deluxe’ projelerinde toplam 100 adet ticari ünite bulunuyor. 


Projelerine hem yerli, hem de yabancı yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiğini vurgulayan Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, yoğun talep nedeniyle ticari üniteleri satışa çıkarmaya karar verdiklerini açıkladı. 


Yüksek prim getirisine sahip

Mehmet Babacan, “Beylikdüzü E-5 üzerinde konumlanan Babacan Premium’ ve ‘Babacan Palace’ Yeşilköy Atatürk Havalimanın karşısında yükselen ‘Babacan Port Royal’, Bahçeşehir Esenkent’te yer alan ‘Crown Deluxe’ projelerimizde toplam 100 adet ticari ünitemiz bulunuyor. Hızla gelişen bölgelerde hayata geçirdiğimiz projelerimiz, bulundukları lokasyon itibariyle her geçen gün daha da değerleniyor. Babacan Holding olarak böylece yatırımcılara büyük ticaret teşviği sağlıyoruz. Ticari ünitelerimizin...