20 / 04 / 2024

Bademler İTOKENT 2 satılık daire

Bademler İTOKENT 2 satılık daire

İzmir'e İtokent 2 Bademler projesi inşa edilecek. Ekrem Demirtaş İnşaat imzası taşıyan İtokent 2 Bademler projesi villakent, konut, rezidans ve alışveriş merkezlerinden oluşacak.

Tanyer Yapı Tan Urla 2025 sonunda teslim!

Tanyer Yapı tarafından Urla Bademler’de hayata geçirilen TanUrla projesinde 1+1'den 5+1'e farklı daire tipleri bulunuyor. Projedeki konutların 2025 sonunda sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Karayolları İzmir Urla'da 4 arazi satacak! Yazlık bölgelerde arazi arayanlara büyük fırsat!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü İzmir Urla Bademler'de yer alan dört adet araziyi satışa çıkardı.

İzmir Urla'da 56 villalı sitedeki bazı bölümler için yıkım kararı!

İzmir Urla'da ilçesinde geçtiğimiz senede 6 Ekim tarihinde, kumar oynatıldığı ve sahte içki satıldığı iddiasıyla jandarma tarafından operasyon gerçekleştiren Bademler Mahallesi'ndeki 56 villalı sitede bazı bölümlerin imara aykırı ve kaçak yapıldığı öğrenildi.

Oyak Urla Bademler projesinde son durum ne?

640 adet villanın yer alacağı Oyak Urla Bademler projesinde imar çalışmaları devam ediyor...

İzmir Urla'da 28.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İzmir Urla Bademler Köyü'nde yer alan gayrimenkulü 28 milyon 705 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Milli Emlak'tan Urla'da 30.5 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik İzmir İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Urla'nın Bademler Köyü ve Denizli mahallelerinde yer alan 2 gayrimenkulü satıyor...

Folkart Country Urla'ya yoğun ilgi!

Folkart imzasıyla, Urla Bademler'de hayata geçirilen Folkart Country projesi ön talep döneminde yoğun ilgi gördü.

Folkart'tan Urla Bademler'de 180 villalık proje!

Folkart, Urla Bademler'de satın aldığı ve kamuoyunda 'İTOKENT 2' arazisi olarak bilinen 202 bin 861 metrekarelik arazide 180 villa inşa edecek.

Folkart Urla Bademler nerede?

Folkart tarafından Urla'da 200 bin metrekare büyüklükteki ‘İTOKENT 2’ arazisinde Folkart Urla Bademler projesi inşa ediliyor. Projede 180 villa yer alıyor...

Folkart Urla Bademler projesi geliyor! Yeni proje! 

Folkart, kamuoyunda ‘İTOKENT 2’ arazisi olarak bilinen, 200 bin metrekare büyüklüğündeki arsayı satın aldı. Urla Bademler’deki arazide, “doğayla içiçe bir yaşam vadeden” yeni bir proje için, ön çalışmalarını başlattı.

Oyak İnşaat Urla Bademler projesi için düğmeye bastı!

Oyak İnşaat, İzmir Urla Bademler Köyü projesi için düğmeye bastı. Projede 640 villa yer alacak.

İzmir Urla'da 14 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir İli Urla İlçesi, Bademler Köyü, Yıkıkhan mevkiinde yer alan 2 adet bodrumlu betonarme dubleks gayrimenkul 14 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

İzmir Urla'da 17.2 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

İzmir İli, Urla İlçesi, Bademler Köyü'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 17 milyon 260 bin 647 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bademler İTOKENT 2 satılık daire Haberi

Bademler İTOKENT 2 satılık daire

İTO Başkanı Ekrem Demirtaş, Urla -Bademler'de yeni proje hazırlığında oluğunu belirtti. Proje İTOKENT projesinin devamı olarak İTOKENT 2 ismiyle tanıtılacak. Proje villakent, konut, rezidans ve alışveriş merkezlerinden oluşacak. 


202 bin 861 metrekare alanda hayata geçirilecek olan İTOKENT 2 projesi, Konak'a 30 kilometre, Urla ve Seferihisar'a 9 kilometre, havaalanına 30 kilometre mesafede yer alacak. İTOKENT 2 Bademler projesinde ortak yaşam alanları arasında kreş, çocuk parkı, dere kenarı yürüme yolları ve spor alanları mevcut. 


İzmir İTOKENT 2 projesinin ilk etabında 105 adet villa ile 1+1'den 4+1'e kadar farklı tiplerde toplam 110 adet rezidans ofis ve konut yer alacak. 









Web: http://itokent2bademler.com/tr/

Tel: 0232 464 15 33

Pınar...