19 / 04 / 2024

BAE kripto para çalışmaları

BAE kripto para çalışmaları

Kripto para piyasasının merkezi olmak isteyen  Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Asyalı şirketler ile görüşmelere başladı.

Rus Oligarklar servetlerini kripto paralarla kaçırıyor!

Kripto para şirketlerinin yöneticileri ve finansal kaynaklar tarafından, Batılı ülkelerin yaptırımlarından kaçmaya çalışan zengin Rusların güvenli bir sığınak arayışı sebebiyle Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) yöneldiği belirtildi. Rus zenginleri çıkış yolunu kriptolarda yakaladı.

BAE kripto para merkezi olmak için görüşmelere başladı!

Kripto para piyasasının merkezi olmak isteyen  Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Asyalı şirketler ile görüşmelere başladı.

Kripto paralar için sermaye şartı gelecek!

Kripto paralara yönelik yasal düzenleme yolda. Yapılan çalışmalara göre; kripto para borsaların varlık çeşitlerine tanımlama gelecek. 

İzmir'de kripto parayla dolandırıcılık iddiasıyla 3 kişi yakalandı!

Egenin incisi İzmir'de son zamanların gündem konuları arasında yer alan kripto parayla dolandırıcılık yaptığı iddia edilen 3 şüpheliden 1 tanesi tutuklandı.

Merkez Bankası'nın kripto para raporu ortaya çıktı!

Kripto para borsası için rapor hazırlayan Merkez Bankası, kripto varlıklarının avantajları, dezavantajlarını anlatırken uyarılarda bulundu. 

Kripto para piyasalarındaki dalgalanma hız kesmiyor!

Kripto paralarda dalgalanmalar sürüyor. Mayıs'ın ikinci haftasında kaydedilen genel değer kaybı sonrasında şimdilerde tepki hareketleri dikkat çekiyor.

4 şehirde kripto para operasyonu!

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı 4 şehirde kripto para borsası için operasyon başlattı. Operasyon sonunda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. 

Hindistan'dan kripto borsası raporu!

Son günlerde küresel anlamda büyük yankı uyandıran kripto paralara yönelik Hindistan'dan adım geldi. Ülkede regülatörlerin çalışmaları hızla tamamlanıyor.

ABD’de Colorado eyaletinde vergiler kripto parayla ödenecek!

ABD’de Colorado eyaleti, sakinlerine, vergilerini kripto parayla ödemesinin izin verildiği ilk eyalet olmak istiyor. Vali Jared Polis, konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

BlackRock'tan kripto para açıklaması! 

BlackRock CEO'su Larry Fink, kripto paraların konjonktür karşıtı faydalar sunup sunamayacakları yönünde araştırma yaptıklarını dile getirdi. 

Kripto para için yeni uyarı!

Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aysel Gündoğdu, kripto paraların yüksek risk taşıdığını belirterek yatırım konusunda dikkatli olunması gerektiğini söyledi. 

Kripto para madencileri Elon Musk'la çalışmak isteyecek iddiası!

Son zamanlarda kripto paralar gündemden düşmüyor. Tesla CEO'su Elon Musk da yaptığı açıklamalarla kripto para piyasalarını sallıyor. Musk'ın kripto para madenciliği faaliyetinde bulunan bir şirketle yaptığı görüşmenin detayları ortaya çıktı.

Kripto para yatırımcıları altına yöneliyor!

Kripto para piyasalarında yaşanan gelişmeler birçok kişi tarafından heyecanla takip ediliyor. Uzmanlar, altındaki yükselişi kripto para yatırımcılarının da altına yönelmesine bağlıyor...

BAE kripto para çalışmaları Haberi

BAE kripto para çalışmaları

Kendisini kripto paralar için bir merkez haline dönüştürmek isteyen Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Asyalı şirketler ile görüşmelere başladı.

Hükümet dün yaptığı açıklamada, Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nin sanal varlıklar ve kripto paralar için geniş kapsamlı bir bölge ve regülatör haline geleceğini vurguladı.

ABD'de kripto paralar için onay...