26 / 04 / 2024

Bağcılar Belediyesinin aldığı ödüller

Bağcılar Belediyesinin aldığı ödüller

“Altın Karınca İyi Belediyecilik Ödülleri” İstanbul Conrad Otel’de düzenlenen coşkulu törenle sahiplerini buldu. Bağcılar Belediyesi, hizmete sunduğu 7 projeyle 7 ödüle birden layık görüldü.

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'de anahtar teslimi yapıldı! 

İBB şirketi KİPTAŞ tarafından 2021'de inşaatına başlanan 253 konutun yer aldığı Bağcılar Kiraz Evler kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimi yapıldı. 

Bağcılar Belediyesinin Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi'ne onay verildi!

Bağcılar Belediyesi'nin kentsel dönüşüm uygulamalarındaki problemlerin çözülebilmesi, dönüşüm sürecinin iyileşmesi ve bütüncül şekilde yönetiminin yapılması amacıyla hazırladığı "Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi"ne Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay geldi.

Bağcılar'da riskli binaların yıkımına başlandı!

Bağcılar'da kolon ve kirişlerinde zarar gördüğü için mühürlenen binaların yer aldığı Demircan Sitesi'nde yıkım havadan görüntülendi.

Şehr-i Bağcılar'da 60 ay sıfır vade fırsatı!

Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da inşa edilen Şehr-i Bağcılar projesinin satış yetkisini Turyap aldı. Turyap, proje kapsamında 60 aya kadar sıfır vade farkıyla ödeme imkanı sunuyor.

Bağcılar Belediyesi'nden Amerikalılara dönüşüm bilgilendirmesi!

Bağcılar, Türkiye’de bir dizi ziyaretler yapan Dünya Bankası’nın Ankara ofisinden ve Amerika’daki Kentsel Kalkınma bölümünden temsilcilerini ağırladı. Uluslararası heyet, yetkililerden Bağcılar Belediyesi’nin kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Bağcılar'da 10 ayda 1 milyon metrekarelik alan dönüşüme girdi!

Bağcılar’da 10 ayda kentsel dönüşüm kapsamında 5 bin 642 dairenin yer aldığı 156 inşaat alanına yapı ruhsatı verildi. İnşaat alanı yaklaşık olarak 1 milyon metrekarelik alanı kapsıyor.

İşte Bağcılar konut projeleri!

Tünaydın gazetesi yazarı Mahmut Kılınç bugünkü yazısında Bağcılar projelerini kaleme aldı. İşte Kılınç'ın o yazısı...

Bağcılar, Golden City Awards 2016'da 3 kategoride ödül aldı!

Bağcılar Belediyesi, yarışmada "En İyi Engelliler İçin Yaşam Alanı Gelişim Projesi", "En İyi İletişim Projesi" ve "En İyi Akıllı Teknolojisi Projesi" kategorilerinde ödüle hak kazandı

Bağcılar Corner Life fiyatları!

Toplam 211 adet daire ve 21 adet ticari ünitenin yer aldığı proje 2 blok halinde yükseliyor. Bağcılar Corner Life fiyatları 237 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.

Bağcılar Corner Life Evleri satılık!

Toplam 211 adet dairenin yer aldığı proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli lokasyonunda inşa ediliyor. Bağcılar Corner Life Evleri satılık daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Moğolistanlı heyet Bağcılar'da kentsel dönüşümü inceledi!

Moğolistanlı heyet, İstanbul’da çeşitli temaslarda bulundu. Bağcılar Belediyesi’ni de ziyaret eden Moğolistanlı heyet, yetkililerden ilçede başarıyla yürütülen Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili bilgi de aldılar.

Bağcılar'ın cefasını çeken sefasını da sürecek!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, kentsel dönüşümü başlatan ilk belediyeler arasında yer aldıklarını da hatırlatarak, projeyi ilçe sakinlerinin yüzde 100 desteği ile sürdürdüklerini de söyledi

Bağcılar Demirkapı'ya katlı otopark!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin de katkısıyla önemli ulaşım projelerinin halkın hikmetine sunulduğu Avrupa otobanı ve havaalanı aksı üzerinde bulunan Bağcılar ilçesine 343 araçlık üç katlı otopark inşa edilecek.

Bağcılar Belediyesinin aldığı ödüller Haberi

Bağcılar Belediyesinin aldığı ödüller


“Altın Karınca İyi Belediyecilik Ödülleri” İstanbul Conrad Otel’de düzenlenen coşkulu törenle sahiplerini buldu. Bağcılar Belediyesi, hizmete sunduğu 7 projeyle 7 ödüle birden layık görüldü.

Törende bir konuşma yapan Marmara Belediyeler Birliği Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Türkiye’nin artık tüm coğrafyanın temizliğiyle ilgilenen ciddi adımlar atan bir ülke olduğunu ifade etti. Dünyanın değişik coğrafyasında felakete maruz kalan insanlara yardım eli uzattıklarını da belirten Altepe, şöyle konuştu: “Yine Bosna ve Bulgaristan’da olduğu gibi Üsküp’teki sel felaketinde zor durumda kalanlara yardım eli uzattık. Örnek projeleri teşvik etmeye çalışıyoruz. Halka hizmet adına yapılan her çalışmanın değerli olduğuna inanıyoruz. “ dedi.

“İSTANBUL HUZUR VE BARIŞ ŞEHRİDİR”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da konuşmasında MBB’nin kuruluşunun 41.yılını kutladıklarını hatırlatarak, büyük etkinliklere imza atıldığını kaydetti....