23 / 04 / 2024

Bağcılar Meydanı kaç metrekare

Bağcılar Meydanı kaç metrekare

Bağcılar'a inşa edilecek meydanın kentin en büyük alanı olacağını belirten Başkan Lokman Çağrıcı “Taksim Meydanı’nın büyüklüğü 38 bin metrekare. Proje tamamlandığında ilçemiz 55 bin metrekarelik bir alana sahip olacak” dedi.

İstanbul'da arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın! Kağıthane ve Bağcılar Belediyesi 2 arsayı satıyor!

İstanbul ili, Kağıthane ilçesi ve Bağcılar ilçesinde yer alan 2 adet arsa satılıyor. İşte ayrıntılar...

Bağcılar Meydanı Kentsel Dönüşüm Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Bağcılar Meydanı Kentsel Dönüşüm Alanı 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıktı. 

Bağcılar, İstanbul'un en büyük meydanına kavuşacak!

AK Parti Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı üçün dönem için hazırladığı projelerini anlattı. Çağrıcı, Bağcılar'ın İstanbul'un en büyük meydanına sahip olacağını söyledi.

Bağcılar Meydanı projesinde sona gelindi!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılar Meydanı projesinde sona gelindiğini açıkladı. Çağrıcı, proje kapsamında meydanın altına 1162 araçlık bir otopark inşa edildiğini söyledi.

Bağcılar'a 9’uncu metro müjdesi!

Bağcılar’da üçüncü kez aday olan Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı,“Başka ilçelerde vatandaşlar metro geliyor diye sevinirken biz ilçemizden geçmesi planlanan 9’uncu metronun müjdesini alıyoruz'' dedi.

Bağcılar'a 55 bin metrekarelik devasa meydan!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ilçe halkının yeni meydanına kavuşacağını müjdeledi. Çağırıcı, ilçe sakinlerinin yakın zamanda İstanbul’un en büyük meydanlarından birine kavuşacaklarını söyledi.

Bağcılar Meydanı projesinde sona gelindi!

Çıraklık ve kalfalık dönemini dolu dolu geçiren Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “ustalık” dönemine de büyük projelerle hazırlanıyor.

Bağcılar'a 9'ncu metro müjdesi!

Bağcılar Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Çağırıcı, "Başka ilçelerde vatandaşlar metro geliyor diye sevinirken biz ilçemizden geçmesi planlanan 9. metronun müjdesini alıyoruz. Tüm metroların birbirine entegre olduğu bir sistem içerisinde yer alıyoruz" dedi..

Tavuk Dünyası Bağcılar Meydan'da şube açtı!

Tavuk Dünyası 2019’a, zengin menüsünde yer alan ödüllü ve özel lezzetlerini sunmak üzere Bağcılar Meydan’da açtığı yepyeni restoranıyla ‘merhaba’ dedi...

Bağcılar’da 5 bina tahliye edildi!

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde henüz bilinmeyen bir neden ile doğalgaz kutusunda gaz kaçağı ve hemen ardından patlama yaşandı. Patlama sonrasında sokaktaki 5 bina tahliye edildi.

Bağcılar yeni meydan projesiyle değerlenecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Bağcılar Belediyesi Meydan Düzenleme ve Zemin Altı Otopark inşaatında sona yaklaşıldı

Bağcılar Meydan ve Zemin Altı Otoparkı yıl sonunda açılacak! 

İBB tarafından yapılan Bağcılar Belediyesi Meydan Düzenleme ve Zemin Altı Otoparkı'nın yıl sonunda açılması öngörülüyor..

Bağcılar Meydan Park Evleri geliyor!

Ömer Çelik İnşaat tarafından hayata geçirilen Meydan park Evleri projesi İstanbul Bağcılar'da yer alıyor. Bağcılar Meydan Park Evleri'nde fiyatlar 780 bin TL'den başlıyor...

Bağcılar Meydanı kaç metrekare Haberi

Bağcılar Meydanı kaç metrekare

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılar’a kentin en büyük meydanını inşa edeceklerini, meydan tamamlandığında 55 bin metrekarelik bir alana sahip olacağını belirtti. Bağcılar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Sabahattin Zaim Üniversitesi’nde düzenlenen “Yerel Yönetimlerin Güncel Sorunları” konulu bir sunum yapan Çağırıcı, ülkenin değişik belediyelerinde görev yapan yüksek lisans öğrencilerine hitap etti.Kentsel dönüşümü başlatan ilk belediyeler arasında yer aldıklarını anımsatan Çağırıcı, kentsel dönüşümle fiziksel, ekonomik, işlevsel ve sosyal ömrünü tamamlamış kent dokularını ortadan kaldırılarak yerine güvenli, yaşam kalitesi yüksek ve sürdürülebilir bir kent dokusu oluşturulmayı hedeflediklerini anlattı.


DÖNÜŞÜM ZİHİNLERDE BAŞLAMALI 

Çağırıcı, kentsel dönüşümün zihinlerde başlaması gerektiğini vurgulayarak, şöyle devam etti: “Şehirde yaşayanları mutlu etmenin yolu, sosyal yaşam alanlarının oluşturulmasından geçiyor. Sağlıksız kentleşmenin acı sonuçlarını 1992 Erzincan, 1999 Düzce ile Gölcük ve 2012 Van...