19 / 04 / 2024

Bahçeli havuzlu villa hayal ediyoruz

Bahçeli havuzlu villa hayal ediyoruz

Aksigorta'nın ev ve ev eşyaları ile ilgili tutum ve hayallerini anlamaya yönelik yaptırdığı araştırmaya göre, hayallerdeki ev havuzlu villa, en fazla değer verilen eşya televizyon...

Bahçeli Yaşam Prestij 777Ömerli'de satışlar başladı! Yeni proje! 

Bahçeli Yaşam Prestij 777Ömerli projesinde villa satışları başladı. Peki Bahçeli Yaşam Prestij 777Ömerli'de villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet'te hemen teslim son 20 villa!

Balek İnşaat imzası ile İstanbul'un Şile ilçesinde inşa edilen Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet'te hemen teslim son 20 villanın satışı devam ediyor. Peki Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet villa fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet'te hemen teslim son 23 villa! Yüzde 33 peşinatla 36 ay taksit fırsatı!

Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet projesindeki son 23 villanın satışı devam ediyor. Bahçeli Yaşam Konakları projesinde 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon villalar bulunuyor. 

Aydın’da bahçeli evlere ve villalara talep arttı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle Aydın'da tek katlı bahçeli ev ve villalara olan talep arttı.  Aydınlı vatandaşların yoğun talep gösterdiği tek katlı bahçeli ev ve villa fiyatlarında ise artış yaşanıyor.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Villa inşaat maliyeti 2017!

Villalar kent içinde ya da dışında yer alan, bahçeli, havuzlu, bir ya da birden fazla kata sahip konutlar oluyor. Peki, villa inşaat maliyeti 2017 ne kadar?

Ege Yakası Atakent'te sınırlı sayıda bahçeli ve teraslı daireler!

Sinpaş GYO’nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul’ün İstanbul Atakent’te geliştirdiği EgeYakası’nda, sınırlı sayıdaki bahçeli ve teraslı daireler için erken rezervasyon günleri başladı.

Türk toplumunun hayali bahçeli havuzlu villa!

Türk toplumunun en büyük hayali bahçeli ve havuzlu bir villada oturmak. Ev eşyasında birinci tercih ise hiç tartışmasız televizyon. Aksigorta'nın araştırması, Yöntem Araştırma tarafından yüz yüze anket tekniğiyle yapıldı.

Evvel İstanbul'da balkonlu, bahçeli ve teraslı evler!

Yeni İstanbul’un merkezi Başakşehir’de ‘Evvelce nasılsa, Evvel İstanbul’da fazlasıyla’ sloganıyla geliştirilen EVvel İstanbul, sakinlerine özledikleri mahalle yaşamını sunuyor. Evvel İstanbul'da balkonlu, bahçeli ve teraslı evler...

Bahçeli-havuzlu villa hayal ediyoruz!

Aksigorta'nın ev ve ev eşyaları ile ilgili tutum ve hayallerini anlamaya yönelik yaptırdığı araştırmaya göre, hayallerdeki ev havuzlu villa, en fazla değer verilen eşya televizyon...

Üsküdar'da icradan 3 milyon 967 bin TL'ye satılık bahçeli ahşap ev!

İstanbul Anadolu 15. İcra Dairesi 5 bin 137 metrekare alana sahip Üsküdar'da bulunan bahçeli ahşap evi satışa çıkardı. Eve 3 milyon 967 bin TL değer biçildi.

Dekar DK 2015'te daha fazla kişiyi bahçeli ev sahibi yapmayı planlıyor!

Dekar DK Yönetim kurulu Başkanı Salih Kuzu, " 2015 baharında daha fazla sayıda kişiyi bahçeli ev sahibi yapacak projemizin lansmanını yapmayı planlıyoruz " dedi. Hareketliliğin devam edeceğini de ekledi.

Bahçeli havuzlu villa hayal ediyoruz Haberi

Bahçeli havuzlu villa hayal ediyoruz

Aksigorta'nın araştırması, Yöntem Araştırma tarafından yüz yüze anket tekniği ile İstanbul, Ankara, Adana, İzmir, Bursa, Kayseri, Malatya, Samsun, Erzurum, Tekirdağ, Diyarbakır ve Trabzon'da yaşayan toplam 1.005 yetişkinle yapılan kantitatif görüşmelerle gerçekleştirildi. Araştırmaya katılan yetişkinlerin yüzde 43'ü hayallerindeki evi 'bahçeli- havuzlu villa' olarak tarif ederken, yüzde 20'si müstakil, yüzde 11'i köy evi, yüzde 7'si dağ evini hayal ettiklerini belirttiler. Bahçelihavuzlu villa hayali kuranların oranı 55 yaş üstünde yüzde 22'ye yükselirken, bu oran 35-54 yaş grubunda yüzde 40, 25-34 yaş grubunda yüzde 44, 15-24 yaş grubunda ise yüzde 54. Köşk, apartman dairesi, yalı ve güvenlikli site içindeki ev hayali kuranların oranı yüzde 3 ile yüzde 5 arasında yer alıyor. 


HAYALLERDEKİ EV HAVUZLU VİLLA

Araştırmada, katılımcılara en çok değer verdikleri, ailelerinin bir üyesi gibi...