28 / 03 / 2024

Bahçeşehir Göl Panorama ulaşım

Bahçeşehir Göl Panorama ulaşım

Bema İnşaat imzasıyla İstanbul Bahçeşehir'de, Ardıçlı Evleri projesinin hemen yanında yükselen Bema İnşaat Göl Panorama Evleri satış fiyatları 208 bin 988 TL'den başlayıp, 699 bin 563 TL'ye kadar yükseliyor...

Bahçeşehir gölet projesinin ruhsatları iptal edildi!

İstanbul'da senelerdir gündemden düşmeyen Bahçeşehir gölet bölgesindeki lokanta, kafeterya, mağaza ve ofis projesinin ruhsatları mahkeme tarafından iptal edildi.

Bahçeşehir Göleti'nin imar planları iptal edildi!

Bahçeşehir Gölet bölgesine kafeteryalar, mağazalar halkın ve kamuoyunun tüm tepkilerine rağmen inşa edildi. Mahkeme iptal kararını çok geç verdi...

Bilirkişi raporunda Bahçeşehir Göleti'ndeki inşaat ticari amaç için yapılıyor denildi!

İstanbul Bahçeşehir Gölet’teki parsellere dair imar planının iptali davasında bilirkişi raporu dosyaya eklendi. Raporda, dava konusu planlarda önerilen ticaret alanlarının kar amaçlı ticari faaliyete dönüştüğü açıklandı.

Bahçeşehir Göleti'nde inşaat ruhsatı iptal edildi!

Yıllardır tartışma konusu olan Bahçeşehir gölet bölgesindeki lokanta, kafeterya, mağaza ve ofis inşaatının ruhsatları mahkeme kararı ile iptal edildi.

Bahçeşehir Gölet projesinde son durum!

Bahçeşehir Gölet’inin hemen yanında inşatına başlanılan Bahçeşehir Park AVM'ye 3 bin metrekarelik Survivor parkuru yapılacak. 1 milyon dolarlık parkurla ziyaretçi sayısının daha da artması bekleniyor.

Bahçeşehir Gölet’teki inşaat çalışmaları doğal yaşamı etkiledi!

Bahçeşehir Gölet’teki inşaat çalışmaları nedeniyle çevredeki doğal yaşam etkilendi. Bölgede yuvası olan oluklu kertenkeleler, sokaklara çıkmaya başladı.

Bahçeşehir Göleti 2 kat büyüyecek!

Atmaca Şirketler Grubu Başkanı Adem Atmaca, dün gerçekleştirdikleri basın toplantısında Bahçeşehir Göleti hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu. 

Adem Atmaca'dan Bahçeşehir Göleti açıklaması!

Atmaca Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca son dönemde sıkça gündeme gelen Bahçeşehir Gölet projesiyle ilgili bazı açıklamalar yaptı. İşte Adem Atmaca'nın o açıklamaları...

Bahçeşehir Göleti'nin yeni imar planlarına itiraz!

Gölet Gönüllüleri, Bahçeşehir Göleti'nin yeni imar planlarına itiraz etti.

Bahçeşehir Gölet projesinde yeni gelişme!

Tepkilere neden olan Bahçeşehir Gölet inşaatında yeni bir gelişme daha yaşandı. Danıştay, gölet ihalesinin yürütmesinin durdurulması yapılan itirazı reddetti. 

Bahçeşehir Göleti davasında üst mahkemeden yeni karar! 

Başakşehir CHP'li Belediye Meclis üyesi Abdulhadi Akmugan'ın Bahçeşehir Göleti ile ilgili olarak açtığı inşaat yapı ruhsatının iptali davasının yeniden görülmesine karar verildi.

Strada Bahçeşehir güncel fiyat listesi 2017!

Strada Bahçeşehir güncel fiyat listesi 2017 kapsamında projede daire fiyatları 334 bin TL'den başlıyor. Proje Akzirve Gayrimenkul imzası taşıyan projede banka kredisi kullanılabiliyor...

BADER ve Gölet Gönüllüleri'nden Bahçeşehir Göleti açıklaması!

Bahçeşehir Gölet Gönülleri ile Başakşehirliler Derneği Bahçeşehir Göleti ile ilgili bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Bahçeşehir Göl Panorama ulaşım Haberi

Bahçeşehir Göl Panorama ulaşım

Bema İnşaat Göl Panorama Evleri satış fiyatları dairelerin tipi, konumu ve katına göre değişiyor. Tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 oranında indirim yapılan proje,  270 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Konutların , 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Göl Panorama Evleri ne zaman teslim edilecek sorusuna yanıt olarak 2016 yılı Aralık ayı deniliyor. 


Toplam 13 ila 35 katlı 10 blok halinde inşa edilen Bema İnşaat Göl Panorama Evleri satış fiyatları 208 bin 988 TL'den başlıyor. Proje, Bema İnşaat tarafından, Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor. 



Göl Panorama Evleri Bahçeşehir projesinin sosyal olanakları arasında; spor alanları, fitness center, otopark, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, sauna, cafe-restoran, güvenlik yer alıyor....