25 / 04 / 2024

Bahçeşehir Park mağaza fiyatları

Bahçeşehir Park mağaza fiyatları

Atmaca Gayrimenkul tarafından Bahçeşehir’in kalbinde hayata geçirilen Bahçeşehir Park’taki ticari ünitelerin satışları, projeye komşu olarak inşa edilen Macera Parkı’nın etkisiyle yükselişe geçti...

MEF Bahçeşehir kapanıyor, veliler açıklama istiyor!

MEF Bahçeşehir Koleji'nin kendi binasını başka bir koleje kiralaması sebebiyle okulda eğitim gören 500 öğrenci ve 150'ye yakın çalışan, mağduriyet yaşarken, veliler de konu ile ilgili bir açıklama bekliyor.

Bahçeşehir Hayatpark 1 Still Rezidence'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Hayatpark Gayrimenkul tarafından Bahçeşehir'de yükselen Hayat Park Still Rezidence'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor.

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkânları 30 Ekim tarihinde satışa çıkıyor. Konumu itibariyle bölgede ticaretin yeni merkezi olacak toplam 37 mağaza ve dükkân, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.

Danıştay, Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planını iptal etti!

Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planının iptali talebiyle açılan davalarla ilgili olarak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Proje için açılan itiraz davaları çerçevesinde, Danıştay'ın imar planlarının kesin olarak iptal edilmesi kararı aldığı ortaya çıktı. 

Bahçeşehir 2. Etap Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli Başakşehir İlçesi Bahçeşehir 2. Etap Mahallesi 632/Park ve Çevresindeki Kadastral Boşluğun Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Bahçeşehir gölet projesinin ruhsatları iptal edildi!

İstanbul'da senelerdir gündemden düşmeyen Bahçeşehir gölet bölgesindeki lokanta, kafeterya, mağaza ve ofis projesinin ruhsatları mahkeme tarafından iptal edildi.

Bahçeşehir Göleti'nin imar planları iptal edildi!

Bahçeşehir Gölet bölgesine kafeteryalar, mağazalar halkın ve kamuoyunun tüm tepkilerine rağmen inşa edildi. Mahkeme iptal kararını çok geç verdi...

Asmalı Bahçe Şehir'de yüzde 0,89 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Asmalı Bahçe Şehir projesi,  en büyük bahçeli konut projesi olarak sektörde yerini aldı. Projenin, Halkbank, Yapı Kredi ve İş Bankası ile gerçekleştirdiği anlaşma sonucu faiz oranları yüzde 0,89’a indirildi…

Bahçeşehir Göleti'nde inşaat ruhsatı iptal edildi!

Yıllardır tartışma konusu olan Bahçeşehir gölet bölgesindeki lokanta, kafeterya, mağaza ve ofis inşaatının ruhsatları mahkeme kararı ile iptal edildi.

Bahçeşehir Spradon Quartz sakinleri ayaklandı!

Bahçeşehir Spradon Quartz site sakinleri artan aidatlar ve haksız talep edildiğine inandıkları ek ödemelerle mağdur edildiklerini belirtiyorlar.

Bahçeşehir Park'ın ticari ünitelerine 'Macera Parkı' dopingi!

Atmaca Gayrimenkul tarafından Bahçeşehir’in kalbinde hayata geçirilen Bahçeşehir Park’taki ticari ünitelerin satışları, projeye komşu olarak inşa edilen Macera Parkı’nın etkisiyle yükselişe geçti...

Bahçeşehir Park Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Park Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Duygu Kalkan tarafından kuruldu. 

Hayatpark: Bahçeşehir’e ikinci gölet!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir’e ikinci bir gölet park kazandırdı.

Bahçeşehir Park mağaza fiyatları Haberi

Bahçeşehir Park mağaza fiyatları

Atmaca Gayrimenkul tarafından Bahçeşehir’in kalbinde hayata geçirilen Bahçeşehir Park’taki ticari ünitelerin satışları, projeye komşu olarak inşa edilen Macera Parkı’nın etkisiyle yükselişe geçti. 

Ticari ünitelerin metrekaresi ortalama brüt 17 bin TL’den satışa sunuluyor ve sadece 140 ayda kendini amorti ediyor. Ticari ünitelerde yaşam başladığında kira getirilerinin metrekare  bazında 170 ila 220 TL arasında olması bekleniyor.

Atmaca Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Adem Atmaca, özellikle yeni yapılan büyük ölçekli markalı konut projelerinde önemli bir yer edinen ticari ünitelerin, konuta nazaran daha kısa sürede kendini amorti ettiğini söyledi. Atmaca, Atmaca "Amorti süreleri konutta 400 aylara varırken, ticari birimlerde bu rakam yarı yarıya düşüyor. Bizim hayata geçireceğimiz Bahçeşehir Park Projesi’nin ticari ünitelerinde amortisman süresi 140 aya karşılık geliyor. Burada ortaya koyduğumuz marka değeri, işçilik ve lokasyon...