24 / 04 / 2024

BAKAdan proje hazırlama eğitimleri

BAKAdan proje hazırlama eğitimleri

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Aternatif Turizm Desteklenmesi, Yenilikçi Teknolojiler ve Yenilenebilir Enerji mali destek programlarından oluşan 2015 Mali Destek Programı Teklif hakkında bilgilendirmelerin ardından proje hazırlama eğitimleri vermeye

Mimarlar Odası'ndan Rıza Bey Apartmanı için yeni proje!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde Rıza Bey Apartmanı yıkılmıştı. Apartmanda 10’u çocuk 37 kişinin yaşamını yitirdi. Mimarlar Odası İzmir Şubesi alan için alternatif yeni bir proje hazırladı.

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi'nde ikinci etap proje hazırlıkları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Orthahisar Millet Bahçesi'ne yönelik yaptığı açıklamada millet bahçesi için ikinci etap proje çalışmalarının başladığını dile getirdi. 

TOKİ'den Bursa'daki 3 bin 200 konut için zemin etüt hazırlama ihalesi!

Bursa İli Genelinde Yapılacak 3200 Toplu Konut Projesi için Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

Kira sözleşmesi belgesinin hazırlama ücreti 900 TL!

Avukatlık asgari ücret tarifesi belirlendi. Kira sözleşmesi ve benzeri belgelerin hazırlanmasında 900 lira, tüzük, yönetmelik, vasiyetname hazırlanmasında ücret 2 bin 370 lira olacak..

Demir Göktürk projesi geliyor! Yeni proje!

Demir İnşaat, Eyüpsultan Göktürk'te yeni bir proje hazırlığına başladı. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek projede yaklaşık 200 konutun yer alması planlanıyor...

TOKİ'den Maslak Ayazağa'ya 320 konutluk proje!

TOKİ Sarıyer Maslak Ayazağa'da yeni proje hazırlığına başladı. TOKİ İstanbul ili Sarıyer ilçesi, Maslak Ayazağa Mahallesi 320 Adet AİT Ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İş ihalesi 11 Kasım'da yapılacak...

Altındağ için 70'den fazla projemiz hazır!

AK Parti Altındağ Belediye Başkan adayı Asım Balcı yaptığı açıklamada ilçe için 70'ten fazla proje hazırladıklarını söyledi.

Yenimahalle için 200’e yakın proje hazır!

Cumhur İttifakı’nın Yenimahalle Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki, 7 farklı kategoride 200’e yakın proje hazırladıklarını açıkladı. 

Yenimahalle için 220 proje hazırlandı!

Altındağ Belediye Başkanı ve AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki Yenimahalle için 220 proje hazırladıklarını söyledi. 

Malatya Battalgazi'nin 102 mahallesine 100 yeni proje!

Malatya Battalgazi için 100’ün üzerinde proje hazırladıklarını anlatan Ak Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Osman Güder, ''Çalışmalarımızı 102 mahallede yaptık'' diye konuştu.

Kilis'te serbest ticaret bölgesi kurulması için proje hazırlandı!

Kilis Öncüpınar Gümrük Kapısı alanında "serbest ticaret bölgesi" kurulması için hazırlanan "Medine Pazarı" Projesi'nin TBMM Başkanı Binali Yıldırım ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'a sunulduğu ifade edildi.

Haliç'te yeni muhteşem proje hazırlanıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç'te yürütülen imar çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Haliç'te yeni bir muhteşem proje hazırlandığında olduklarını açıkladı.

Emlak Konut Beşiktaş ve İkitelli'de yeni proje yapacak!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Beşiktaş Mecidiye ile Başakşehir İkitelli'de yeni proje hazırlığına girdi...

BAKAdan proje hazırlama eğitimleri Haberi

BAKAdan proje hazırlama eğitimleri

Isparta, Burdur ve Antalya il merkezlerinin yanı sıra ilçelerde verilecek eğitimlerde; programın amacı, hedefi ve konuları hakkında hatırlatmalar yapılacak, projenin nasıl hazırlanıp nelere dikkat edileceği konularında katılımcılar bilgilendirilecek. Antalya, İsparta ve Burdur'un kalkınma ajansı BAKA, bölgenin sosyoekonomik kalkınması çalışmalarını sürdürüyor. 



Batı Akdeniz'de faaliyet gösteren kamu kurum ve kuruluşları ile STK ve özel sektöre yönelik toplam 17 milyon TL bütçeli yeni mali destek programı ilanına çıkan BAKA, pr oj e hazırlama eğitimleri vermeye başlıyor, il merkezlerinde bilgilendirme toplantılarını tamamlayan BAKA, 2015 Mali Destek Programı Teklif Çağrısı'nın ilk proje hazırlama eğitimi 24 Şubat Salı günü Antalya'nın Alanya llçesi'nde ALTSO Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek ve eğitim saat 10.00'da başlayacak. 



FİKİR PROJEYE NASIL DÖNÜŞÜR 


Potansiyel başvuru sahiplerine yönelik ve gün boyu gerçekleştirilecek proje hazırlama eğitimleri; Manavgat'ta 25...