29 / 03 / 2024

Balıkesir 18 02 imar planı

Balıkesir 18 02 imar planı

Balıkesir'de 1986 yılında İller Bankası Şehir Plancıları tarafından imar çalışması gerçekleşen Sanayi 2. Kapı bölgesindeki 34 yıllık mülkiyet sorunu çözülüyor...

Balıkesir Gönen'de 32 bin TL'den başlayan fiyatlarla 18 gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat! 

Balıkesir Gönen Milli Emlak Şefliği, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 3 arsa ile 15 araziyi yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit fırsatıyla satıyor. Peki Gönen'deki arsa ve arazilerin büyüklükleri ne kadar? Satış fiyatları kaç TL? 

Balıkesir Gönen'de 18 adet arazi satılıyor! İhalesi 4 Mayıs'ta! 

Gönen Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Gönen ilçesi, Hafızhüseyinbey Mahallesi'nde yer alan 18 adet tarla vasıflı araziyi satıyor. Peki Balıkesir Gönen'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Son Dakika! Balıkesir'de şiddetli iki deprem art arda meydana geldi: AFAD'dan ilk açıklama

Son dakika haberine göre Balıkesir'de saat 02:00 sularında iki şiddetli deprem meydana geldi. Depremlerin şiddeti açıklandı. AFAD, depremle ilgili Türkiye'ye ilk bilgileri paylaştı. Son depremler Bursa, Manisa, İzmir ve İstanbul'da hissedildi. İşte detaylar..

Balıkesir'de mülkiyet sorunu ortadan kaldırılıyor!

Balıkesir'de 34 senedir 18.02 bölgesinde 34 senedir çözülemeyen mülkiyet sorunlarında mutlu sona ulaşılıyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, bölgede bulunan hak sahiplerine tapularını teslim etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarihi yapıların restorasyonunda hız kesmiyor!

Tarihe tanıklık etmiş yapıları yeniden kente kazandıran Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 18 tarihi yapıda restorasyona devam ederken 6'sı için proje çalışmalarını da tamamladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, konuya ilişkin konuştu.

Balıkesir Susurluk’a TOKİ müjdesi!

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Susurluk’un beklediği toplu konut müjdesini verdi. Projede ihale Haziran'ın 18'inde, kura 29 Haziran'da gerçekleşecek.

TOKİ Balıkesir Susurluk 210 konut ihalesi 18 Haziran'da!

Balıkesir İli, Susurluk İlçesi, Sultaniye Mahallesi 210 Adet Konut ve 35 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi" ( E-İHALE) ihalesi 18 Haziran 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

18 yılda Balıkesir için yatırım programına alınan projeler mecliste!

2002-2020 yılları arasında Balıkesir için yatırım programına alınan projeler meclis gündemine taşındı. CHP'li Aytekin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Balıkesir'de 18.8 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Balıkesir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Ayvalık Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir Ayvalık'ta yer alan 3 adet gayrimenkulü 18 milyon 837 bin 100 TL bedelle satışa çıkardı.

Balıkesir'de 18.02 olarak bilinen bölge imara mı açılıyor?

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin, 18.02 bölgesi olarak bilinen bölgeyi imara açtığı iddia edildi. Bölgenin fay hattında bulunması ve yumuşak zemine sahip olduğu ve imara açılmasının riskli olduğu belirtiliyor...

Balıkesir'de 18 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Balıkesir İli, Bandırma İlçesi, Ömerköy Mahallesi'nde yer alan şeker piliç kesimhane tesisi ve idare binası icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan fabrika için 18 milyon 72 bin TL bedel isteniyor. 

TOKİ Balıkesir Sındırgı başvuruları başladı!

Peşinat bedellerinin 18 bin 256 TL ile 40 bin 321 TL arasında değiştiği TOKİ Balıkesir Sındırgı başvuruları başladı

Balıkesir Burhaniye'de örnek daireler ziyarete açıldı!

Balıkesir Burhaniye Belediyesi'nin inşa etmeyi planladığı konut projelerinin ilki olan Burhaniye Merkez Pazarı karşısında ki 18 dairenin örnek dairesi alıcılarına hazır hale geldi.

Balıkesir 18 02 imar planı Haberi

Balıkesir 18 02 imar planı

1986'de İller Bankası Şehir Plancıları tarafından imar çalışması tamamlanan,18.02 bölgesi olarak bilinen Sanayi 2. Kapı bölgesinde yer alan 34 yıllık mülkiyet sorunu vatandaşların tapu ile aldıkları parsellerin tamamının korunması şartıyla çözülüyor. Toplumsal fayda ve katılımcılık ilkesi ön planda tutulup hazırlanan planlar 3 Mart itibarıyla askıya çıktı. 1 Nisa tarihine kadar sürecek askı sürecinde isteyen vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi zemin katta planları inceleyebiliyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Balıkesir Sanayi 2. Kapı bölgesinde 18.02 imar planında yer alan 34 yıllık mülkiyet sorunu, vatandaşların tapu ile aldıkları parsellerin tamamının korunması amacıyla çözülüyor. Süreci sağlıklı bir şekilde işletmek için toplumsal fayda ve katılımcılık ilkesini ön planda tutup çalışan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, yıllar boyunca devam eden sorunu çözerek vatandaşların da mağduriyeti sona erecek. Mahkeme gerekçeleri dikkate alınıp hazırlanan imar planları 3 Mart itibarıyla...