26 / 04 / 2024

balıkesir belediye başkanı açıklamaları

balıkesir belediye başkanı açıklamaları

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip bu yıl 7.'si Türkiye'de gerçekleşen Global Real Estate Institute (GRİ) yatırım toplantısına katıldı.Toplantıda yatırımcıların dikkatini bir kez daha Balıkesir'e çekti.

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında kaçak yapı soruşturması!

Manisa’nın Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘Orman arazisine kaçak kongre merkezi’ yaptığı için soruşturma izni veren İçişleri Bakanlığı, bu seferde imar planında yol şeklinde görülen alan üzerine kaçak balıkçı dükkanları inşa ettirdiği sebebiyle 2'ci kez soruşturma izni verdi.

Balıkesir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu oldu!

Ahmet Edip Uğur'un istifasıyla boşalan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığına AK Parti adayı Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu getirildi. 

Balıkesir Büyükşehir Başkanı Ahmet Edip Uğur istifa etti!

Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur görevinden istifa etti. Uğur istifasını açıklarken gözyaşlarını tutamadı.

Roma Belediye Başkanı mültecilere ev verecek!

Roma Belediye Başkanı Virginia Raggi , 31 Ekim itibarıyla mafyanın elinden alınarak el konulmuş 200 bin bina ve villalara sığınmacının yerleştirileceğini belirtti...

Ali Özerk: Balıkesir'in kent kimliği yok oluyor!

Mimarlar Odası Balıkesir Şube Başkanı Ali Özerk, 1/5000’lik Karesi ve Altıeylül ilçesindeki nazım imar planı değişiklikleri ilgili düzenlediği basın toplantısında kültürel miras üzerindeki tehditlerin giderek arttığını belirtti.

TOKİ Balıkesir İbrahimce başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce projesindeki 1 adet konut açık satışa çıkıyor. TOKİ Balıkesir İbrahimce başvuruları yarın başlıyor.

TOKİ Balıkesir İbrahimce başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce projesinin stoklarında bulunan 1 adet konut kurasız olarak satılıyor. Peki, TOKİ Balıkesir İbrahimce başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Balıkesir İvrindi başvuruları için bugün son!

TOKİ Balıkesir İvrindi başvuruları için bugün son. Daire fiyatlarının 157 bin 500 TL'den başladığı projede 2 oda 1 salon ile 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Toki Balıkesir İvrindi başvuru bedeli!

TOKİ ile Balıkesir Belediye Başkanlığı'nın işbirliğiyle hayata geçirilecek olan 168 konut için başvurular sürüyor. İşte, Toki Balıkesir İvrindi başvuru bedeli...

TOKİ Balıkesir İvrindi başvuruları 17 Haziran'da bitecek!

Başvuru sürecinin devam ettiği TOKİ Balıkesir İvrindi başvuruları 17 Haziran'da bitecek. Daire fiyatlarının 111 bin 750 TL'den başladığı projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

TOKİ Balıkesir İvrindi başvuru süresi uzadı!

TOKİ ve İvrindi Belediye Başkanlığı işbirliği çerçevesinde talep örgütlenmesi yöntemiyle hayata geçirilen TOKİ Balıkesir İvrindi başvuru süresi uzadı...

TOKİ Balıkesir İvrindi başvuru bedelleri ne kadar?

Dairelerin 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildiği projede ödeme planına göre 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki TOKİ Balıkesir İvrindi başvuru bedelleri ne kadar?

TOKİ Balıkesir İvrindi başvuruları için son gün bugün!

TOKİ Balıkesir İvrindi başvuruları için son gün bugündür. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede ödemelere göre 120 aydan 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

balıkesir belediye başkanı açıklamaları Haberi

balıkesir belediye başkanı açıklamaları


Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip bu yıl 7.'si Türkiye'de gerçekleşen Global Real Estate Institute (GRİ) yatırım toplantısına katıldı. 


Balıkkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, İstanbul'daki toplantıda yatırımcıların dikkatini bir kez daha Balıkesir'e çekti. Her yıl gayrimenkul yatırımcıları, geliştiricileri ve fînansörlerini bir 

araya  getiren, bu sene 7. si düzenlenen GRI2015 yatırım toplantısı İstanbul' da yapıldı. Programda İstanbul gayrimenkul pazarının dışında gelişmekte olan kentlerde yatırım konusu konuşuldu ve bu kentlerin yatırıma hazır olup olmadığı tartışıldı. Gelişmekte olan kentler içerisinde Ankara. İzmir. Aydın. Balıkesir ve Bursa beşgeninde yapılan değerlendirmede Balıkesir' in ön plana çıktığı görüldü.Geçtiğimiz aylarda vizyon projelerini Cannes şehrinde gerçekleşen MIPIM 2015 fuannda da yatırımcılar ile buluşturan, sonrasında kente özellikle Arap yatırımcıların ziyaretleriyle sonuçlanan ve büyük ilgi gören kent GRİ toplantısında bir...