20 / 04 / 2024

Batman tapu müjdesi

Batman tapu müjdesi

Batman'da Akça (Tılmız) köyü ile mahalle statüsüne kavuşan Erköklü (Irmi) bölgelerinde imar çalışmaları devam ediyor.

Bu ilde yaşayanlara sosyal konut müjdesi!

Batman Valisi Ekrem Canalp, Batman'da yaşayan vatandaşlara sosyal konut müjdesi verdi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Vali Canalp, söz konusu projenin lansmanını kısa bir süre sonra yapacaklarını söyledi.

Tapu ve Kadastro personel alımında son dakika müjdesi! Tam 25 ilde en az 10 bin TL maaş verilecek! Sakın kaçırmayın!

Tapu ve Kadastro personel alımında son dakika müjdesi geldi. Tam 25 ilde en az 10 bin TL maaş verilecek. Bu fırsatı sakın kaçırmayın...

Batman'da 3 bin kişiye tapu müjdesi!

Batman'da Akça (Tılmız) köyü ile mahalle statüsüne kavuşan Erköklü (Irmi) bölgelerinde imar çalışmaları devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sarıyer'e tapu müjdesi!

Sarıyer'in tapu sorunu ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Biz burada altyapı çalışmalarını yaptık ve inşallah seçimden sonra da süratle bir taraftan Binali Yıldırım Bey, bir taraftan inşallah Salih Bayraktar Bey ve Ankara'dan da biz, el ele vereceğiz ve bu sorunları da bitireceğ

Beykoz Soğuksu'ya tapu müjdesi!

Beykoz’da devam eden mülkiyet çalışmaları kapsamında Soğuksu Mahallesi Karslılar Mevkii’nde yıllardır tapu bekleyen 41 vatandaş tapularına kavuşuyor.

Sultanbeyli'ye tapu müjdesi!

Sultanbeyli'de alan tespitleri yapılan ve askı süreci biten 1331 ve 1337 parsellerin hak sahiplerine verilmek üzere tapu tescil işlemleri tamamlandı. Tapuların dağıtımına başlanıyor.

Pendik Yayalar'a tapu müjdesi!

Pendik Yayalar 5. Bölge İmar Uygulaması, Pendik Tapu Müdürlüğü tarafından tescil edildi. 50 hektarlık alanda 1.200 hak sahibini imarlı tapularına kavuşturmak için tapular Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin tarafından teslim alındı.

Antalya Fevzi Çakmak Mahallesi'ne tapu müjdesi!

Kepez Belediyesi Fevzi Çakmak Mahallesi’nde 700’e yakın vatandaşa tapu tahsisi yapılmasıyla ilgili karar süreci tamamlandı. Antalya Fevzi Çakmak Mahallesi'ne tapu müjdesi verildi. 

Hakan Tütüncü'den inşaat ruhsat ücreti müjdesi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez İlçesi Müteahhitler Derneği’nin toplantısına katıldı. Hakan Tütüncü, inşaat ruhsat ücreti müjdesi verdi. 

Başbakan Yıldırım'dan Konya'ya hastane müjdesi!

Konya Mevlana Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde konuşma yapan Başbakan Yıldırım, hastane müjdesi verdi. 

Kamu görevlilerine lojman müjdesi!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, dün gerçekleştirilen AK Parti Bayburt Merkez İlçe Kongresine katıldı. Bakan Ağbal, kamu görevlilerine lojman müjdesi verdi. 

Elazığ Ağın'a hastane müjdesi!

Başbakan Binali Yıldırım, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı döneminde temelini attığı Ağın (Karamağara) Köprüsü'nü inceledi. Yıldırım ilçeye bir de hastane müjdesi verdi.

Aziz Kocaoğlu'dan İzmir'e 35 bin konutluk dönüşüm müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir'e 35 bin konutluk kentsel dönüşüm projesi müjdesi verdi. 

Batman tapu müjdesi Haberi

Batman tapu müjdesi

Yaklaşık 2 yıldır imar çalışmalarının devam ettiği Akça (Tılmız) köyü ile mahalle statüsüne kavuşan Erköklü (Irmi) bölgelerinin hemen yanında bulunan alan kısmen imara açıldı. Biri köy, diğeri mahalle olan yerleşim biriminde 3 bin kişi yıllardır beklediği tapuya kavuşuyor.

2 YILDA TAMAMLANDI

Batman Çağdaş Gazetesi'nde yer alan habere göre; iki yıldır 18. Madde çalışmasının sürdüğü Batman merkeze bağlı Akça (Tılmız) köyü ile mahalle statüsüne kavuşan Erköklü (Irmi) semti kısmen imara açıldı. Batman-Hasankeyf karayolunun sağ ve sol tarafında yer yer 250 ila 500 metre arasında olan ve Binatlı (Bıleyder) köyüne kadar olan mevki Batman’ın yeni imar alanı oldu. Özel İdare’nin daha önce çalışma başlattığı ve zemin artı 10 katlı bina izninin verildiği yeni imar alanında inşaat sektöründeki bazı firmaların planladıkları konut projelerine başlandı.

GÜNEY...