26 / 04 / 2024

bayraklı revizyon imar planı

bayraklı revizyon imar planı

İzmir'de gecekondulaşmanın yoğun olarak yaşandığı Bayraklı'da vatandaşlarla müteahhitleri kentsel dönüşümde ortak bir zeminde uzlaştırma adına imar planlarında revizyon çalışmasının ilk adımı atıldı.

İzmir Bayraklı'da revizyon planları tamamlandı!

Adalet ve Manavkuyu mahallelerinde, 80 hektar büyüklüğündeki alanda imar planlarını bitirdiklerini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Ben müteahhitin değil, halkın başkanıyım. Bize güvenin, vatandaşlarımızın bir kuruşluk hakkını başkalarına yedirirsem namerdim” dedi.

Antalya Kepez’de 3 bin 556 tapu teslim edildi!

Antalya Kepez'de 5 mahalledeki 3 bin 556 tapunun teslimi yapıldı. Masa Dağı’nın gerdanlığı olarak bilinen Esentepe, Çankaya, Kazım Karabekir, Barış ve Yavuz Selim mahallelerine, 1/1000 ölçekli revizyon imar planı uygulaması ile tapuları verildi.

İzmir Bayraklı'da imar revizyon çalışmaları yapılıyor!

İzmir Bayraklı Belediyesi, ilçe genelinde yer alan mahallelerin imar çalışmalarına başladı. Belediye ekipleri Cengizhan, Alpaslan ve Fuat Edip Baksı mahallelerini kapsayan 60 hektarlık alandaki imar plan revizyonlarını bitirdi.

Manisa’nın imar planına Şehir Plancıları Odası'ndan itiraz!

MHP'li Manisa Büyükşehir Belediyesi'nce hazırlanan ve Şehzadeler ile Yunusemre ilçelerini kapsayan 1/500 ölçekli revizyon imar planının askı süreci biterken, plana ilişkin itirazlar sürüyor.

İzmir Karabağlar'da imar planlama süreci hızlandı!

Karabağlar Belediyesi, revizyon imar planlama süreci için Türkiye Mimar ve Mühendis Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı bazı odalarla görüş alışverişi yaptı. 

Kartal Güneyi Revizyon İmar Planı iptal edildi!

İstanbul’un Kartal ilçesinde donatı alanının imara açılması planlanan imar planına yargı onay vermedi. İstanbul 9. İdare Mahkemesi, 1/1000 ölçekli Kartal Güneyi Revizyon İmar Planı’nı 408 no’lu parsel yönünden iptal etti.

Milas OSB'de revizyon imar uygulaması ihalesi yapıldı!

Muğla'nın Milas ilçesi OSB'nin revizyon imar uygulaması için yapılan ilk ihaleye 9 haritacılık firması teklif verirken ikinci ihaleye 5 firma katıldı.

Elbistan 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı kabul edildi!

Elbistan Belediye Meclisi’nin olağanüstü toplantısında 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı kabul edildi. Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı Alper Akbaş, imar planının getirdiği yenilik ve değişiklikleri anlattı.

Elazığ Revizyon İmar Planı masaya yatırıldı!

Elazığ Belediyesi tarafından hayata geçirilen Revizyon İmar Planında yapılması planlanan değişiklik masaya yatırıldı.

Altınova'da imar revizyon planları onaylandı!

Antalya'nın Altınova ilçesinde bulunan ticaret alanlarından sonra konut alanlarındaki imar revizyon planları onaylandı ve imar sorunu çözüldü.

Bayraklı'daki 6 mahallede imar uygulaması durduruldu!

İzmir’in Bayraklı ilçesindeki; Onur, Yamanlar, Postacılar, Org. Nafiz Gürman, Körfez ve Soğukkuyu mahallelerindeki yeni imar uygulamalarının durdurulmasına yönelik karar Bayraklı Belediye Meclisince kabul edildi. 

Ayazağa Revizyon Nazım İmar Planı Tadilatı askıya çıktı!

Sarıyer Ayazağa Revizyon Nazım İmar Planı Sınır Değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıkarıldı..

Halkalı Caddesi ve çevresi Revizyon Nazım İmar Planı askıda!

Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Caddesi ve Çevresi Revizyon Nazım İmar Planı'na ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı..

bayraklı revizyon imar planı Haberi

bayraklı revizyon imar planı

Bayraklı Belediye Meclisi kentsel dönüşümün sağlanması adına önemli bir kararın altına imza attı. Belediye meclis toplantısında plan ve proje müdürlüğünce hazırlanan Tepekule ile Çay Mahallesi sakinlerini ilgilendiren 1/1000 ölçekli imar plan revizyonu oy birliği ile kabul edildi. 

Karar onaylanması üzere İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne gönderildi. Bayraklı Belediye Başkam Hasan Karabağ, "Büyükşehirlere yapılan görüşmeler olumlu geçti. 

Oradan da inşallah geçecek. Ondan sonra da Bayraklı'nın önünü açmış olacağız" dedi. 


1/1000 ÖLÇEKLİ PLAN

İzmir'de gecekondulaşmanın yoğun olarak yaşandığı Bayraklı'da vatandaşlarla müteahhitleri kentsel dönüşümde ortak bir zeminde uzlaştırma adına imar planlarında revizyon çalışmasının ilk adımı atıldı. Belediye meclisinde Tepekule ve Çay Mahalleri'ndeki 48 hektarlık alanı kapsayan 1/1000 ölçekli imar plan revizyonu meclis üyelerinin oyları ile kabul edildi. 

İki mahallede küçük parselleri birleştirerek imar planlarında değişlik yaptıklarını belirten Bayraklı Belediye...