26 / 04 / 2024

Bayraklı yenileme çalışmaları

Bayraklı yenileme çalışmaları

Bayraklı Belediyesi yol yenileme çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Bu kapsamda Tepekule ve Çay Mahalleleri'nde toplam 75 sokak tamamen kilit parke taş ile döşenecek.

Bodrum Cape Yalıkavak'taki yenileme çalışmaları tamamlanıyor!

Beşiktaş Kulübü eski başkanı Fikret Orman'ın Bodrum'daki 2. oteli olan Cape Yalıkavak'taki yenileme çalışmaları tamamlanıyor.

Abdi İpekçi Caddesi'ndeki yenileme çalışmalarının ilk etabı 20 Haziran'da bitiyor!

İstanbul’un en gözde caddelerinden birisi olan Abdi İpekçi’nin geçtiğimiz Nisan'da başlayan yenileme ve düzenleme çalışmaları, hız kesmeden sürüyor. 

Trabzon Havalimanı pist yenileme çalışmaları ay sonunda tamamlanacak!

Türkiye'nin yolcu ve uçak trafiği bakımından en önemli havalimanları arasında bulunan Trabzon Havalimanı'nda pist yenileme çalışmaları hız kesmeden sürüyor.

Mersin'de mimari yenileme çalışmaları hazırlanıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, bölgede bulunan mimari düzenleme ve yenileme planı kapsamında geniş kapsamlı çalışmalar düzenleniyor.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin yenileme çalışmaları başladı!

TOKİ, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ni yenileme çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında, ilk önce arazide arkeolojik kazı yapılacak. 

Sakarya Demokrasi Meydanı'nda yenileme çalışmaları başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Demokrasi Meydanı’nda yenileme çalışmalarının gelecek hafta içerisinde başlayacağını müjdeledi.

Şile Üsküdar Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şile Belediyesi, Üsküdar Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başlattı.

İstiklal Caddesi’nde yenileme çalışmaları tamamlandı!

İstiklal Caddesi’nde 2016 yılında başlanan altyapı yenileme çalışmaları 2018 yılı itibariyle tamamlandı.Caddenin yeni yüzü ise havadan görüntülendi. 

Ordu Gölköy ve Kabadüz'de cephe yenileme çalışmaları yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Ocak ayı olağan meclis toplantısında Gölköy ve Kabadüz'de cephe yenileme çalışmaları yapılması kararlaştırıldı.

Şanlıurfa Birecik'te dış cephe yenileme çalışmaları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Birecik ilçesinde yapımı devam eden dış cephe yenileme çalışmalarını inceledi.

ÇOMÜde Kampüs yenileme çalışmaları devam ediyor!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)’nde kampüs yenileme çalışmaları devam ediyor.

Çanakkale'de kentsel yenileme çalışmaları incelendi!

İsmetpaşa Mahallesi’nde devam eden kentsel yenileme kapsamında yapımı devam eden inşaat çalışmaları Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan tarafından incelendi.

Manisa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesinde özel bir elektrik dağıtım firması tarafından elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmaları nedeniyle kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Bayraklı yenileme çalışmaları Haberi

Bayraklı yenileme çalışmaları


Bayraklı Belediyesi yol yenileme çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Bu kapsamda Tepekule ve Çay Mahalleleri'nde toplam 75 sokak tamamen kilit parke taş ile döşenecek. Tamamen yenilenen sokaklar modern bir görünüme kavuşturulacak ve aynı zamanda kış aylarındaki yağmur suyu birikimi sorunun da önüne geçilmiş olunacak.


Bayraklı Belediyesi, ilçenin yollarını yenilemeye devam ediyor. Çay Mahallesi'nde 2122 sokaktan başlayıp, 2108/1 sokakta sona erecek parke çalışmaları kapsamında toplam 38 mahalleye yaklaşık 4 bin m2 kilit parke döşenecek. Tepekule Mahallesi'nde ise çalışmalar 2083 sokaktan başlayıp, 1643/36 sokakta tamamlanacak. Toplam 37 mahalleye yaklaşık 3 bin metre kare kilit parke döşenecek. Ramazan Bayramı'ndan sonra başlayacak çalışmalar kapsamında Bayraklı sokakları yaklaşık 7 bin m2'lik kilit parke ile yenilenecek. Çalışmalar tamamlandığında sokakların görünümü de değişirken vatandaşlar daha rahat edecek....