24 / 04 / 2024

Bayraklının sokakları yenileniyor mu

Bayraklının sokakları yenileniyor mu

Bayraklı Belediyesi yol yenileme çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Bu kapsamda Tepekule ve Çay Mahalleleri'nde toplam 75 sokak tamamen kilit parke taş ile döşenecek.

Mersin Akdeniz kentsel dönüşümle yenileniyor!

Mersin'in Akdeniz ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye basıldı. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

İzmir Bayraklı'nın gündemi kentsel dönüşüm!

İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, ilçede önceliğin kentsel dönüşüm çalışmaları olduğunu dile getirdi. 

Malatya'da kentsel dönüşüm hız kazandı!

24 Ocak Elazığ'da meydana gelen depremde etkilenen Malatya'nın Battalgazi ilçesindeki riskli konutlar kentsel dönüşümle yenileniyor.

Balat’ta bulunan sivil mimarlık örneği yapıların cepheleri yenileniyor!

Fatih ve İstanbul’un en özel ve güzel noktaları arasında yer alan Balat’ta bulunan sivil mimarlık örneği yapıların cepheleri yenileniyor.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşümle yenileniyor!

Kocasinan'ı kentsel dönüşümle yenilediklerini söyleyen Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, "Kocasinan'ın daha da güzelleşmesi için kentsel dönüşüm bizim için en önemli çalışmalardan birisidir'' dedi.

Kentsel dönüşümde altyapı şartı!

Üç büyük şehrimizin yüzde 60’ı kaçak, ruhsatsız ya da kötü yapılaşmadan oluşuyor. Bu yapılar kentsel dönüşümle yenileniyor. Ancak dönüşümde ise altyapı şartı aranması gerekiyor.

MKE Ankaragücü'nün tesisi yenileniyor!

Ankara Altındağ Belediyesi'nce MKE Ankaragücü'nün Tandoğan'da bulunan tesisinde yenileme ve onarım çalışmaları başladı.

Büyükçekmece kentsel dönüşümle yenileniyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarında İstanbul’un öncü ilçeleri arasında yer alan Büyükçekmece’de riskli yapıların yıkım çalışmaları tüm hızıyla sürerken bu yapıların yerlerini de depreme dayanıklı modern yapılar alıyor.

Kentsel dönüşüm Bayraklı'nın yaşam alanını değiştirecek!

CHP Bayraklı Belediyesi Meclis üyesi ve CHP Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Mustafa Karaman, Bayraklı'nın en büyük probleminin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

Büyükçekmece kentsel dönüşümle yenileniyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçede hayata geçirdikleri kentsel dönüşüm projelerinden bahsetti. Akgün, “Şu ana kadar 600’den fazla bina yıkıldı ve şehir yenilenmeye devam ediyor'' diye konuştu.

Kadıköy’ün sokaklarında yıkımlar devam ediyor!

Kadıköy Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Demircan, yerel yönetimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Demircan, bölgede devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına değindi.

Saraycık kentsel dönüşümle yenileniyor!

Ankara'nın Sincan ilçesine bağlı Saraycık Mahallesi'nde "Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi" kapsamında inşaatları tamamlanma aşamasına gelen 3 bin 142 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi....

Kayseri Anbar Mahallesi kentsel dönüşümle yenileniyor!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Anbar Mahallesi'nde başlatılan kentsel dönüşüm projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Büyükkılıç, proje kapsamında yaşanılabilir konutların inşa edildiğini söyledi.

Bayraklının sokakları yenileniyor mu Haberi

Bayraklının sokakları yenileniyor mu


Bayraklı Belediyesi yol yenileme çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Bu kapsamda Tepekule ve Çay Mahalleleri'nde toplam 75 sokak tamamen kilit parke taş ile döşenecek. Tamamen yenilenen sokaklar modern bir görünüme kavuşturulacak ve aynı zamanda kış aylarındaki yağmur suyu birikimi sorunun da önüne geçilmiş olunacak.


Bayraklı Belediyesi, ilçenin yollarını yenilemeye devam ediyor. Çay Mahallesi'nde 2122 sokaktan başlayıp, 2108/1 sokakta sona erecek parke çalışmaları kapsamında toplam 38 mahalleye yaklaşık 4 bin m2 kilit parke döşenecek. Tepekule Mahallesi'nde ise çalışmalar 2083 sokaktan başlayıp, 1643/36 sokakta tamamlanacak. Toplam 37 mahalleye yaklaşık 3 bin metre kare kilit parke döşenecek. Ramazan Bayramı'ndan sonra başlayacak çalışmalar kapsamında Bayraklı sokakları yaklaşık 7 bin m2'lik kilit parke ile yenilenecek. Çalışmalar tamamlandığında sokakların görünümü de değişirken vatandaşlar daha rahat edecek....