18 / 04 / 2024

beğenilen yapılar

beğenilen yapılar

Dünyanın en görkemli ve en çok beğenilen yapıları açıklandı. Ranks'ın verilerine göre Türkiye'den listeye 3 yapı girdi. İşte o haber...

İkinci el prefabrik alınır mı? İşte detaylar!

Prefabrik evler, hem görüntüsü hem de maliyeti ile beğenilen yapılar arasında yer alıyor. Vatandaşlar, ikinci el prefabrik alınır mı merak ediyorlar. İşte detaylar!

İnanç Kabadayı, gayrimenkul sektörünün en beğenilen CEO'su oldu!

İnşa edildiği bölgelere değer katan ödüllü projelerin markası olan Ege Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Türkiye genelinde 35 bini aşkın oy verilerek iş dünyasındaki öncü isimlerin ödüllendirildiği Altın Lider Ödülleri'nde 'Türkiye’nin En Beğenilen 50 CEO’su' kategorisinde ödül aldı. 

Akçansa, 19 yıldır çimento sektörünün en beğenilen şirketi!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, Zenna Araştırma ve Danışmanlık ile Capital Dergisi iş birliğiyle gerçekleştirilen organizasyonda “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketi” seçilerek önemli bir başarıya imza attı.

Mogan Gölü çevresindeki kaçak yapılar yıkıldı!

Ankara'da özel çevre koruma alanı kapsamında olan Mogan Gölü'nün yanındaki kaçak yapılar yıkıldı. Göl kenarındaki kulübe ve konteynerler de kepçelerle taşındı. 

Dünyanın en görkemli yapıları belli oldu!

Dünyanın en görkemli ve en çok beğenilen yapıları açıklandı. Ranks'ın verilerine göre Türkiye'den listeye 3 yapı girdi. İşte o haber...

TSMD Ulaşım Yapıları paneli 22 Eylül'de

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin beşincisi Seranit Grup sponsorluğunda, “Ulaşım Yapıları / Havalimanları” teması ile 22 Eylül 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor.

Dumankaya İnşaat en beğenilen inşaat şirketi oldu!

Dumankaya İnşaat adına gerçekleştirilen Bilinirlik ve Marka Algı Araştırması'nın Nielsen tarafından hazırlanan 2015 sonuçlarına göre Dumankaya, tüketici beğeni oranını 2014’e göre yükselterek yine açık ara en beğenilen inşaat şirketi oldu.

JLL Türkiye, dünyanın en beğenilen şirketleri arasında!

Fortune Dergisi tarafından hazırlanan ve dünyanın en çok beğenilen ilk 50 firmasının belirlendiği “Dünyanın En Beğenilen Şirketleri Listesi” 2015 sonuçları açıklandı. JLL, her sene geleneksel olarak düzenlenen listede en beğenilen şirketler arasında yer a

Dumankaya İnşaat, en beğenilen inşaat şirketi oldu!

Gayrimenkul sektöründe yeniliklerin öncüsü Dumankaya İnşaat adına GfK tarafından dokuz yıldan bu yana düzenli olarak yapılan Marka Bilinirliği Araştırması sonuçlarına göre Dumankaya İnşaat, en beğenilen inşaat şirketi oldu.

En beğenilen 50 şehir arasında İstanbul 7. oldu!

Facebook kullanıcıları ‘en beğenilen 50 şehri’ belirledi. Listedeki şehirler aldıkları beğeniler ile belirlenirken, listenin birinci sırasında New York yer aldı. İstanbul listede 7’nci sırada bulunuyor.

Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği açılışı yapıldı!

Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği açılışı yapıldı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği' nin açılışını yaptı, İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü Beşiktaş Futbol Okulu' nu ziyaret etti.

Riskli yapıların tahliyesi nasıl yapılır?

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında bir alanın "riskli" olarak ilan edilmesinin ardından bu bölgedeki yapıların tahliye edilmesi gerekiyor. Peki, riskli yapıların tahliyesi nasıl yapılır? İşte yanıtı...

Riskli yapıların tespiti!

Riskli yapıların tespiti nasıl yapılır?: Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun hükümlerine göre Bakanlık, riskli yapıların tespitini süre vererek maliklerden veya kanuni temsilcilerinden isteyebiliyor..

beğenilen yapılar Haberi

beğenilen yapılar

Dünyanın en görkemli ve en çok beğenilen yapıları belli oldu. Ranks'ın açıkladığı verilerine göre Türkiye'den 3 yapı listeye girdi. 250 yapı içerisinden ilkleri ve Türkiye'den listeye girenler sizler için araştırıldı. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan haber şu şekilde....

1.Taç Mahal 

Bulunduğu yer:Uttar Pradesh, Hindistan


2.Neuschwanstein Kalesi

Bulunduğu yer: Bavyera, Almanya


3.Versay

 

Bulunduğu yer: Yvelines, France


4.Milano Katedrali Duomo

 

Bulunduğu yer: Milano, İtalya


5.Mont Saint-Michel Kalesi

 

Bulunduğu yer: Normandiya, Fransa


6.Macaristan Parlamento Binası

 

Bulunduğu yer: Budapeşte, Macaristan

7.Machu Picchu

 

Bulunduğu yer: Cusco Bölgesi, Peru


8.Louvre Sarayı

 

Bulunduğu yer: Paris, Fransa


9.Notre Dame de Paris

 

Bulunduğu yer: dele de la Cité, Paris, Fransa


10.Aziz Basil Katedrali

 

Bulunduğu yer: Rusya

11.Sagrada Familia

Bulunduğu yer: Barselona,...