26 / 04 / 2024

Berker Türkiye Genel Müdürü Medeni Kahraman

Berker Türkiye Genel Müdürü Medeni Kahraman

Otel ve rezidanslardan sonra evlerde de kullanımı yaygınlaşan akıllı bina uygulamaları yaşam konforunu arttırmayı hedefliyor. Berker Türkiye Genel Müdürü Medeni Kahraman akıllı binalar ile ilgili açıklama yaptı.

Akıllı binalar hayatımızı nasıl değiştirecek?

Otel ve rezidanslardan sonra evlerde de kullanımı yaygınlaşan akıllı bina uygulamaları yaşam konforunu arttırmayı hedefliyor. Alman menşeili Berker by Hager düzenlediği basın toplantısı yapıldı.

Türkiye'de konut arzının daha farklı bir düzeye çıkması için düğmeye basıldı! 12. Kalkınma Planı TBMM Genel Kurulunda!

TBMM Genel Kurulunda 12. Kalkınma Planı üzerinde görüşmeler başladı. Konutta yapılacak çalışmalar da gündemde yer aldı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Türkiye'de konut arzının çok daha farklı bir düzeye çıkmasını beklediklerini söyledi.

Türkiye Sigorta Birliği’nin yeni Başkanı açıklandı! Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, TSB Başkanı oldu!

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimler ile sigortacılar yeni başkanını seçti. TSB Başkan Yardımcısı olan Uğur Gülen, birliğin Başkanlık görevine seçildi.

Dr. A. Botan Berker Merkez Bankasında hangi alanda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Dr. A. Botan Berker kimdir? Hangi üniversitede okudu? Merkez Bankasında hangi pozisyonda görev aldı? Dünyaca ünlü hangi kuruluşun Türkiye Genel Müdürlüğü görevinde yer aldı? İşte Dr. A. Botan Berker ile ilgili araştırılan tüm detaylar...

Nissan’dan büyük iddia: Türkiye otomotivde İspanya'yı geçebilir!

Nissan Türkiye Genel Müdürü Charbel Abi Ghanem büyüme tahminlerini 1 milyon civarında yaptıklarını belirterek, “Türkiye’deki piyasalar bu rakamı aşarsa o zaman Avrupa’daki en büyük beşinci piyasa olacak ve böylece İspanya’yı geçmiş olacak" dedi.

Nissan/ Ghanem: Türkiye otomotivde Avrupa’daki en büyük beşinci piyasa olacak!

Nissan Türkiye Genel Müdürü Charbel Abi Ghanem otomotiv sektörüne ilişkin öngörülerde bulundu. Ghanem, Türkiye'nin Avrupa’daki en büyük beşinci piyasa olarak İspanya’yı geçebileceğini belirtti. İşte detaylar...

Vivo Türkiye’de hedefi yüzde 150 büyüttü

Akıllı telefon üreticisi Vivo’nun Türkiye Genel Müdürü Hailu Hong, “Kısa zaman diliminde yüzde 10 pazar payına ulaşmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullanarak hedeflerini açıkladı. İşte detaylar…

Opel Türkiye Genel Müdürü Girgin: ÖTV ile ilgili de bir güncellemenin çok yakın olduğunu düşünüyorum!

Opel Türkiye Genel Müdürü Girgin, ağustosta yatırım amaçlı araç alımlarında azalış gördüklerini belirterek, "Biz bunları ölçümlüyoruz. Piyasadan da tabii ki geri dönüşler alıyoruz, bunları harmanlayıp bu yorumları yapıyoruz." dedi. İşte haberin detayları…

Yabancıların Türkiye'deki emlak yatırımları arttı mı?

Deep Knowledge Analytics-Henley Partners'in elbirliğiyle hazırlamış oldukları 'Yatırım Yoluyla Göç Emlak Endeksi' raporu açıklandı. 16 ülkeyi inceleyen rapora göre Türkiye genel sıralamada dördüncü oldu.

Watsons Türkiye 2020'de 30 yeni mağaza açacak!

Perakende kozmetik sektöründe önemli bir yere sahip olan Watsons Türkiye Genel Müdürü Mete Yurddaş, 2020 yılında 30 yeni mağaza açacağını belirtti...

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğüne Ait Taşınmazların İdaresine İlişkin Yönetmelik!

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğüne Ait Taşınmazların İdaresine İlişkin Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğüne Ait Taşınmazların İdaresine İlişkin Yönetmelik!

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğüne Ait Taşınmazların İdaresine İlişkin Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Pfizer Türkiye gayrimenkul sektörüne mi giriyor?

Pfizer Türkiye Genel Müdürü Cem Açık, fabrikanın gayrimenkul değerine vurgu yaptı. Açık, ''Ortaköy’deki fabrikamızda hâlâ ciddi üretimimiz var. Fabrikanın yerini gayrimenkul olarak değerlendirmeyi düşünmedik''

Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü'ndeki büfe kiraya veriliyor!

Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü kampüsü içerisinde yer alan büfe kiraya verilecek. Kiralama işi “Kapalı Teklif Usulü” ve “Pazarlık Usulü” ile ihale edilecek. 

Berker Türkiye Genel Müdürü Medeni Kahraman Haberi

Berker Türkiye Genel Müdürü Medeni Kahraman

Akıllı bina otomasyon ve anahtar priz sistemlerinin güçlü markası Alman menşeili Berker by Hager düzenlediği basın toplantısında Berker Türkiye Genel Müdürü Medeni Kahraman akıllı bina sektörünün durumunu ve öngörülerini basın mensupları ile paylaştı. Merak edilen soruları yanıtlayan Berker Türkiye Genel Müdürü Medeni Kahraman, akıllı bina sistemleri sayesinde günlük hayatta zaman kaybettiren rutin işlemlerin artık daha pratik bir biçimde gerçekleştirilebileceğini söyledi. Geliştirilen entegre ekranlardan Devlet Meteoroloji Genel Müdürlüğü sitesinden sağlanan hava raporları, Trafik Koordinasyonu Merkezi’nden alınan canlı kamera görüntüleri ve IMKB’den gelen anlık verilerin takip edilebileceğini belirten Kahraman, çeşitli senaryolar ile aydınlatma, ısıtma-soğutma, iklimlendirme ve perde-panjur gibi yaşam alanlarında bulunan fonksiyonların kolaylıkla yönetilebileceğini ekledi.Akıllı bina otomasyonlarının yaşlıların ve bakıma ihtiyacı olan kişilerin de gündelik yaşamlarını kolaylaştıracağını belirten Kahraman şöyle konuştu:



“Akıllı...