27 / 04 / 2024

Beşiktaş stadının proje finansmanı

Beşiktaş stadının proje finansmanı

Aktif Bank, Türk sporunu desteklemeye devam ediyor. Aktif Bank ile Beşiktaş jimnastik Kulübü arasında, İstanbul Dolmabahçe'de yapımı devam eden yeni stadyum inşaatına dönük olarak, proje finansmanıyla ilgili anlaşma imzalanmıştı.

Halk GYO Beşiktaş binasının 2022 değeri açıklandı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Beşiktaş binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO Beşiktaş binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO Beşiktaş binası ile ilgili detaylar ve değeri...

Özak GYO Beşiktaş Arsalarının değeri ne kadar? 

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Balmumcu Mahallesi'nde Şirketimizin mülkiyetinde yer alan 5 adet parsele ilişkin 27 Eylül 2022 tarihli gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Özak GYO Beşiktaş Arsalarının değeri ne kadar? 

Referans Beşiktaş ön talep topluyor! Kiler GYO'dan 293 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı'nın yeni projesi Referans Beşiktaş ön talep topluyor. Projede 293 konut yer alacak.

Özak GYO Beşiktaş arsasının değeri belli oldu!

Özak GYO, İstanbul Beşiktaş'ta yer alan arsasına ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Özak GYO Beşiktaş arsasının değeri ne kadar oldu?

Ziraat GYO Beşiktaş Binası'nın değeri belli oldu!

Ziraat GYO Beşiktaş Binası'na ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Ziraat GYO Beşiktaş Binası'nın değeri ne kadar oldu?

Halk GYO İstanbul Beşiktaş binasının piyasa değeri belli oldu!

Halk GYO İstanbul Beşiktaş binasının piyasa değeri belli oldu. İşte Halk GYO İstanbul Beşiktaş binasının değerleme raporu...

Emlak Konut GYO Beşiktaş gayrimenkulünün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş gayrimenkulünün değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş gayrimenkulünün değeri ne kadar? 

Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle inşa edilecek Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor. Ön talebi toplanan proje için inşaat alanında tabelalar asıldı...

Fuzul Beşiktaş ön talep topluyor! Yeni proje!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle inşa edilecek Fuzul Beşiktaş için ön talep toplanıyor...

Halk GYO Beşiktaş binası 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Beşiktaş binasının 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Beşiktaş'ın yeni stadyumunun ismi vergiden düşürülecek mi?

Beşiktaş’ın yeni stadına ismini veren şirketler ödedikleri bedelin ne kadarını mali açıdan gider yazabilir? Stada isim vermek sponsorluk mudur reklam mı? Peki ya kombine bilet gider midir? İşte cevapları...

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çalışmalarında sona yaklaşılıyor!

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de 11 Nisan Pazartesi günü Bursaspor ile oynayacağı maçla hizmete girecek yeni stadı Vodafone Arena'da çalışmalarda sona yaklaşılıyor.

Beşiktaş'ın belgeseli Vodafone Arena'nın açılışına yetiştirilecek!

İnönü Stadı'nın yerinde yeniden inşaası nedeniyle iç saha maçlarını, Konya, Ankara gibi şehirlerde oynayan, İstanbul'da ise Olimpiyat Stadı ve Fatih Terim Stadı'nı emaneten kullanan Beşiktaş, bu zorlu dönemi camiaya belgesel diliyle anlatacak.

Beşiktaş stadının proje finansmanı Haberi

Beşiktaş stadının proje finansmanı

Aktif Bank, bu anlaşma kapsamında Beşiktaş jimnastik Kulubü'ne özel bir 'proje finansman modeli' sunmuştu. Beşiktaş jimnastik Kulübü Yönetim Kumlu Başkanı Fikret Orman hem anlaşmanın ardından hızlanan stat inşasıyla ilgili bilgiler verip teşekkürlerini iletmek hem de Aktif Bank'ın yeni Genel Müdürü Dr. Serdar Sümer'i kutlamak amacıyla Aktif Bank'ı ziyaret...