28 / 03 / 2024

Beykoz meclisi

Beykoz meclisi

Beykoz Belediyesi ilçenin geleceğine kalıcı bir imza daha attı. Modern mimari, özel bir mühendislikle inşa edilen yeni belediye meclis binası açıldı...

Beykoz'a Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü ve 5 bin yeni konut müjdesi!

Beykoz Belediye Meclisi'nin 2019-2024 döneminin son toplantısında önemli açıklamalar yapan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, yeniden seçilmesi halinde ilçede 5 bin konut inşa edeceklerini ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü kurulacağını dile getirdi.

Beykoz Çayırı Millet Bahçesi'nin detayları belli oldu!

Beykoz'un en güzel mesire yerlerinden biri olan Çayır millet bahçesi oluyor. Proje  İBB Meclisi'nde oy çoğunluğu ile kabul edildi. 

Ekrem İmamoğlu'ndan Beykoz Çayırı'nın millet bahçesi yapılmasına veto!

İBB Meclisi'nin 15 Eylül tarihli oturumunda tarihi Beykoz Çayırı'nın, oyçokluğu ile Millet Bahçesi olmasına karar verilmişti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kararı veto etti.

İBB Meclisi'nde Beykoz Millet Bahçesi tartışması!

İBB Meclisi'nin 15 Eylül tarihli oturumunda tarihi Beykoz Çayırı, oy çokluğu ile Millet Bahçesi'ne yapıldı CHP grubunun onay vermediği karar, çayırın yapılaşmaya açılacağı nedeniyle tepkilere neden oldu.

Beykoz Çayırı millet bahçesi oluyor!

Beykoz Ortaçeşme Mahallesi sınırlarında yer alan yaklaşık 96 bin metrekare büyüklüğündeki alana sahip tarihi Beykoz Çayırı'nın ‘Millet Bahçesi’ şeklinde düzenlenmesi amacıyla hazırlanan imar planı değişikliği teklifi, İBB Meclisi gündemine getirildi. Teklif AKP ve MHP grubunun oyları ile onaylandı. 

Beykoz Belediye Meclisi Temmuz ayı çalışmalarına başladı!

Beykoz Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısı Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın başkanlığında gerçekleştşç

Beykoz Belediye Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Beykoz Belediye Meclisi 8. dönemin ilk olağan toplantısını Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın başkanlığında gerçekleştirdi.

Beykoz Belediye Meclisi Şubat ayı çalışmalarını tamamladı!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında bir araya gelen belediye meclisi Şubat ayı çalışmalarını tamamladı.

Beykoz Belediye Meclisi Ocak Ayı toplantısında imar konuşuldu!

Beykoz Belediyesi Meclisi Ocak Ayı’nın son toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Beykoz Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Beykoz Belediyesi Meclisi ocak ayının ikinci toplantısında imar ağırlıklı gündem maddelerini konuştu.

Beykoz Belediye Meclisi yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Beykoz Belediye Meclisi yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, gündemdeki teklifler konuşuldu.

Beykoz Belediye Meclisi Aralık çalışmalarına başladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi Aralık ayının ilk toplantısını gerçekleştirdi. İşte gündem maddeleri...

Beykoz Tokatköy Şehr-i Sitare projesi İBB'den geçti!

Beykoz’un ilk kentsel yenileme projesi Tokatköy Şehr-i Sitare projesine yönelik hazırlanan ortak hizmet protokolü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden geçti. 

Beykoz meclisi Haberi

Beykoz meclisi

Beykoz Belediyesi'nin yeni meclis binası hizmete açıldı. Yeni meclis binasının açılışına Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, belediye başkan yardımcıları, başkan danışmanları, meclis üyeleri, birim müdürleri ve belediye personeli katıldı.

"Beykoz’a 50 yıllık bir bina yaptık"

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, meclis binasının açılışında konuşma yaptı. Çelikbilek, "Bu bina ilçemizin bugünü ve geleceğini ilgilendiren kararların alındığı önemli bir merciidir. Meclis binamızı ilçenin 50 yıllık geleceğini göz önüne alarak inşa ettik. Bundan önceki meclis binasının açılışını da biz yapmıştık.  Meclisimiz siyasi partilerin koltuk sayısı, sağlamlığı, tasarımı ve ofisleriyle uzun yıllar ilçemize hizmet edecek. Beykoz’un nüfusu artsa bile yeni bir binaya ihtiyaç olmayacak. Meclis binamızın ilçemize hayırlı hizmetlere vesile olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kuyu temel sistemiyle sağlam bina  

Beykoz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 5...