25 / 04 / 2024

beylikdüzü arıtma kolektörü

beylikdüzü arıtma kolektörü

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, 30 Mart seçimlerinden galip gelmesi halinde metro, kavşak ve otopark projelerine hayat vereceğini vurguladı. Uzun, Beylikdüzü Olimpik Spor Kompleksi'ni de yakında devreye alacaklarını aktardı...

Beylikdüzü Yapı Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beylikdüzü Yapı Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Erdal Erdem tarafından kuruldu.

Beylikdüzü Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam den Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin dört bir yanında hizmete girecek 25 eserden 20. si olan Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu’nu hizmete açtı.

Esenyurt ve Beylikdüzü'ne neden yatırım yapmalı?

Gayrimenkul ve yatırım danısmanı Enes Su, İstanbul'un en çok gelişen ilçelerinden olan Esenyurt ve Beylikdüzü hakkında bilgiler verdi.

Beylikdüzü Huzurlu Marmara satış fiyatları!

Beylikdüzü Huzurlu Marmara satış fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. Huzurlu Marmara Beylikdüzü'nde sıfır faizle 60 ay taksit imkanı sunuluyor...

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

Beylikdüzü Kültür Merkezi yıl sonunda hizmete hazır!

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi, tüm nitelikleri daha da iyileştirilmiş şekilde hizmet vermek için bakımdan geçiriliyor. İçerisinde birçok belediye biriminin bulunduğu merkezdeki ofisler, farklı noktalara taşınarak hizmet vermeye devam ediyor.

Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde tadilat çalışmaları başladı!

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi, daha iyi bir şekilde hizmet verebilmek için tadilat çalışması başlattı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun verdiği bilgiye göre modern bir hale bürünecek olan merkezin büyük bir bölümünün tadilatının 2016 yılı sonuna kadar bitmesi planlanıyor.

Beylikdüzü'nde acele kamulaştırma kararı!

İstanbul Beylikdüzü'nde, bazı taşınmazlar Ambarlı İleri Biyolojik Arıtma Tesisi 1. ve 2. Kademe İşi kapsamında acele kamulaştırılacak.

Beylikdüzü Kalekent tercihini Arçelik'ten yana kullandı!

Arçelik A.Ş., Beylikdüzü Beykent mevkiinde inşası devam eden Kalekent projesinin çözüm ortağı olarak projenin farklı bölümlerinde yenilikçi ürünleriyle yer alıyor. Projede Arçelik A.Ş.’nin ankastre ürünleri ve klimaları tüketiciler ile buluşuyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 10 yeni arıtma yatırımına daha başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, “temiz ve yaşanabilir bir çevre” için biri Aliağa'da olmak üzere 10 yeni arıtma yatırımına daha başlıyor. Yenişakran'a yapılacak Atık Su Arıtma Tesisigünde yaklaşık 2 bin metreküp evsel atık suyu arıtacak.

Bayındır Hasköy Arıtma Tesisi'nin temeli atılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, "temiz ve yaşanabilir bir çevreö için 10 yeni arıtma yatırımına daha başlıyor. Bayındır Hasköy Atık Su Arıtma Tesisinin temeli 30 Ocak Cumartesi günü törenle atılacak.

Vira İstanbul Sitesi Beylikdüzü ödemeleri!

Vira İstanbul Sitesi Beylikdüzü ödemeleri sıfır faizle taksitli olarak yapılıyor. Gül İnşaat imzasını taşıyan Vira İstanbul projesinde 1.156 adet daire yer alıyor...

Adıyaman OSB'deki arıtma tesisinin yüzde 60'ı tamamlandı!

Adıyaman OSB'de yapımı devam eden arıtma tesisin yapımı tüm hızıyla sürüyor. Adıyaman OSB’de, 2014 yılında ihalesi yapılan ve aynı yılın Kasım ayında inşaatına başlanılan arıtma tesisinde yüzde 60 fiziki gerçekleşme sağlandı.

beylikdüzü arıtma kolektörü Haberi

beylikdüzü arıtma kolektörü


Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, 30 Mart seçimlerinden galip gelmesi halinde metro, kavşak ve otopark projelerine hayat vereceğini vurguladı.


Yusuf Uzun, katıldığı TV programında projelerini su ürünleri hali, devlet hastanesi, Beylikdüzü Üniversitesi, teleferik, İDO iskelesi, battı çıktı olarak açıkladı. Uzun, Yeşil Vadi Şehir Parkı’nda botanik bahçesi, Beylikdüzü Olimpik Spor Kompleksi ve Arıtma Kolektörü’nü de yakında devreye alacaklarını da aktardı.


Beylikdüzü’nün üç beldeyi bünyesinde topladığını anlatan Yusuf Uzun, “Beldelerin entegrasyonunun tamamlanmasından sonra büyük bir ivme ile hizmete yöneldik.” dedi. İlaveten ilçede tüm yolları yeniden ele aldıklarını, 90 park yaptıklarını dile getirdi.


Uzun, Beylikdüzü’nde bir yandan eğitim ve imar diğer yandan sosyal ve kültürel alanda pek çok hizmetleri olacağını...