19 / 04 / 2024

beylikdüzü arıtma tesisi ne zaman açılacak

beylikdüzü arıtma tesisi ne zaman açılacak

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, 30 Mart seçimlerinden galip gelmesi halinde metro, kavşak ve otopark projelerine hayat vereceğini vurguladı. Uzun, Beylikdüzü Olimpik Spor Kompleksi'ni de yakında devreye alacaklarını aktardı...

Mehmet Özhaseki: Niğde Bor'da yeni bir arıtma tesisi kuracağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki: "Bor ilçesinde yeni bir arıtma tesisi kuracağız. Önümüzdeki süreçte, planlaması, ihalesi yapılacak. Bir yıla kalmadan temelini atarız inşallah. Yaklaşık 2-3 yıl yapım süreci olacak." dedi.

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

Kızılcahamam Kirmir Çayı'na atıksu arıtma tesisi geliyor!

Kızılcahamam Kirmir Çayı üzerine yapılacak Atıksu Arıtma Tesisi'nin ihalesinin tamamlanması üzerine yüklenici firma yetkilileri Belediye Başkanı Muhittin Güney'i makamında ziyaret etti.

Ünye'de Katı Atık Arıtma Tesisi projesi protesto edildi!

Ordu'nun Ünye ilçesinde toplanan bir grup, yapılacak olan Katı Atık Arıtma Tesisi'ni protesto etti. Basın açıklamasının ardından grup, olaysız şekilde alandan ayrıldı.

Manisa Kavaklıdere'ye atıksu arıtma tesisi inşa edilecek!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisalıların daha temiz bir çevrede yaşaması için atıksu arıtma tesisi faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi’nin yüzde 70’i tamamlandı!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Soma Atıksu Arıtma Tesisi ile Bakırçay’ın temizlenmesi yolunda devam eden çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Karasu Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Karasu Atıksu Arıtma Tesisi yapım çalışmalarını inceleyen Başkan Toçoğlu, “Yaklaşık 16 milyonluk bu yatırımımız 35 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Tesisimizin yüzde 80’lik kısmı tamamlandı” dedi.

Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi’nde çalışmalar tam gaz!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karasu ve Kocaali’ye hizmet sunacak Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi’nde inşa çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini açıkladı.

Giresun Atık Su Arıtma Tesisi Projesi halka tanıtıldı!

Giresun Belediyesi tarafından 2013 yılında hazırlanan ve 2015 yılında teknik onay alan AB Altyapı Entegre Su Projeleri kapsamında, Teyyaredüzü Mahallesi Batlama Mevkiinde yapılması planlanan Atık Su Arıtma Tesisi Projesi halka tanıtıldı.

Muğla arıtma tesisi yıkılacak!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde çocuk parkı ve mesire alanı yapılması amacıya terk edilen alana, usulsüz şekilde arıtma tesisi yapıldığı ortaya çıktı. 3 milyon 144 bin TL harcanan tesis için yıkım kararı verildi.

Balıkesir Havran'ın arıtma tesisi ve altyapı sorunu çözülüyor!

Havran için büyük sorun olan arıtma tesisi ve alt yapı konusunda çalışmalar BASKİ ile ortaklaşa devam ederken evlere eybek suyunun getirilmesi konusunda ise sona yaklaşıyor.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi'nde çalışmalar sürüyor!

120 kilometrelik kanalizasyon hattı üzerinde çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü ifade eden Toçoğlu, "Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi'nde de çalışmalarımız devam ediyor. Kocaali'yi sağlam altyapıya kavuşturuyoruz" dedi.

Turgutlu Atık Su Arıtma Tesisi inşaatında son durum!

TURGUTLU Belediye Başkanı Turgay Şirin, Atık Su Arıtma Tesisi inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Şirin, “Hem bugünümüze hem de yarınımıza suyuyla da çok daha kaliteli ve sağlıklı bir yaşam sunacağız” dedi.

beylikdüzü arıtma tesisi ne zaman açılacak Haberi

beylikdüzü arıtma tesisi ne zaman açılacak


Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, 30 Mart seçimlerinden galip gelmesi halinde metro, kavşak ve otopark projelerine hayat vereceğini vurguladı.


Yusuf Uzun, katıldığı TV programında projelerini su ürünleri hali, devlet hastanesi, Beylikdüzü Üniversitesi, teleferik, İDO iskelesi, battı çıktı olarak açıkladı. Uzun, Yeşil Vadi Şehir Parkı’nda botanik bahçesi, Beylikdüzü Olimpik Spor Kompleksi ve Arıtma Kolektörü’nü de yakında devreye alacaklarını da aktardı.


Beylikdüzü’nün üç beldeyi bünyesinde topladığını anlatan Yusuf Uzun, “Beldelerin entegrasyonunun tamamlanmasından sonra büyük bir ivme ile hizmete yöneldik.” dedi. İlaveten ilçede tüm yolları yeniden ele aldıklarını, 90 park yaptıklarını dile getirdi.


Uzun, Beylikdüzü’nde bir yandan eğitim ve imar diğer yandan sosyal ve kültürel alanda pek çok hizmetleri olacağını...