26 / 04 / 2024

Beyoğlu gayrimenkul satışı

Beyoğlu gayrimenkul satışı

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Firuzağa Mahallesi, Faik Paşa Mevkii'nde yer alan kargir apartman vasıflı gayrimenkul 7 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Beyoğlu Belediyesi'nden 6.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Beyoğlu Belediye Başkanlığı'na ait olan gayrimenkul 6 milyon 350 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihalesi 12 Mart 2019 Salı günü gerçekleştirilecek. 

Beyoğlu'nda 31 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Beyoğlu Belediye Başkanlığı'na ait olan gayrimenkul Asmalımescit Mahallesi, Meşrutiyet Caddesi üzerinde yer alıyor. Satışa konu olan gayrimenkul için 31 milyon TL bedel isteniyor. 

Beyoğlu'nda 9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Beyoğlu Belediyesi'ne ait olan altında dükkan bulunan kagir apartman vasıflı gayrimenkul 9 milyon TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihalesi 7 Şubat Perşembe günü gerçekleştirilecek. 

Beyoğlu'nda 30 milyon TL'ye icradan satılık iş merkezi!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Kocatepe Mahallesi'nde yer alan kargir apartman nitelikli iş merkezi 30 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan iş merkezi için ilk ihale tarihi 5 Ekim 2018 olarak belirlendi. 

Beyoğlu'nda satılık iş hanı!

İstanbul İli Beyoğlu İlçesi, Ömeravni Mahallesi, Meclisi Mebusan Caddesi üzerinde yer alan ''iş hanı'' vasfındaki gayrimenkul teklif alma yöntemi ile satışa çıkarıldı.

Beyoğlu'nda 6 milyon TL'ye icradan satılık otel!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Kamerhatun Mahallesi'nde yer alan otel binası 6 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

Beyoğlu'nda 3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Asmalımescit Mahallesi, Yemenici Mevkii'nde yer alan kargir apartman vasıflı gayrimenkul 3 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıdı. 

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 150 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Fatih Karğın, Hüzeyme Karğın, Kenan Karğın ve Özlem Belinay Karğın ortaklığında kuruldu. 

Beyoğlu Kare Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Restorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kare Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Restorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hidayet Birşey, İbrahim Özcan Aydın, Muhammed Akdemir ve Sacide Tanseli Özer ortaklığında kuruldu.

Milli Emlak Beyoğlu ve Arnavutköy'deki iki gayrimenkulü satışa çıkardı!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Beyoğlu ve Arnavutköy'de yer alan iki adet gayrimenkulü 25 milyon 578 bin 320 TL bedelle satışa çıkardı. 

Beyoğlu'nda 21.3 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beyoğlu Kocatepe'de bulunan 7 katlı binayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 21 milyon 300 bin TL olarak belirlendi. 

Beyoğlu'nda 11.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Kemankeş Mahallesi, 93 ada, 13 parselde yer alan gayrimenkulü 11 milyon 600 bin TL'ye icradan satışa çıkardı...

Beyoğlu'nda 46.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul 10. Sulh Hukuk Mahkemesi, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesi Kemankeş Mahallesi'nde 94 ada 75 parselde yer alan gayrimenkulü 46 milyon 150 bin TL'ye icradan satıyor...

Beyoğlu'nda 76.9 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul 10. Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu, Beyoğlu ilçesi Kemankeş Mahallesi'nde yer alan 4 katlı binayı 76 milyon 895 bin TL'ye icradan satıyor...

Beyoğlu'nda 8 milyon TL'ye icradan satılık bina! 

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi İstanbul Beyoğlu ilçesi Hacımimi Mahallesi'de bir adet binayı 8 milyon TL'ye satıyor. İhale, 25 Haziran günü saat 11:55'te düzenlenecek. 

Beyoğlu'nda 7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Firuzağa Mahallesi, Faik Paşa Mevkii'nde yer alan kargir apartman vasıflı gayrimenkul 7 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Beyoğlu Belediyesi'nden 6.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Beyoğlu Belediye Başkanlığı'na ait olan gayrimenkul 6 milyon 350 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihalesi 12 Mart 2019 Salı günü gerçekleştirilecek. 

Beyoğlu Belediyesi'nden 31 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Beyoğlu Belediye Başkanlığı'na ait olan kargir bina vasıflı gayrimenkul 31 milyon TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihalesi 7 Mart 2019 Perşembe günü gerçekleştirilecek. 

Beyoğlu gayrimenkul satışı Haberi

Beyoğlu gayrimenkul satışı

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Firuzağa Mahallesi, Faik Paşa Mevkii'nde yer alan kargir apartman vasıflı gayrimenkul icradan satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkul için 7 milyon TL bedel isteniyor. 

Tapu Kaydı : Satışı istenen taşınmaz, İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Firuzağa Mahallesi, Faik Paşa Mevkii, 491 Ada, 2 Parsel, 142,75m2 yüzölçümlü, Ana Taşınmaz Niteliği "KARGİR APARTMAN" nitelikli gayrimenkulun tamamı.

Özellikleri : Satış konusu gayrimenkul,İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Firuzağa Mahallesi, Faik Paşa Mevkii, 491 Ada, 2 Parsel, 142,75m2 yüzölçümlü, Ana Taşınmaz Niteliği "KARGİR APARTMAN" olan taşınmazın tamamı niteliğindedir.

Satışa konu taşınmaz, İstiklal Caddesine 260 m., Meclis-i Mebusan Caddesi'ne 530 m., şehrin merkezi olarak kabul edilen Taksim Meydanı'na 680 m.,birçok devletin konsolosluk binaları olmak üzere; İtalya Konsolosluğu'na 340 m., Hollanda Konsolosluğu'na 460 m., Belçika Konsolosluğu'na 510...