24 / 04 / 2024

beyoğlu satılık gayrimenkul

beyoğlu satılık gayrimenkul

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Beyoğlu, Beylikdüzü ve Arnavutköy'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 20 milyon 696 bin 375 TL bedelle satışa çıkardı.

Beyoğlu'nda 7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Firuzağa Mahallesi, Faik Paşa Mevkii'nde yer alan kargir apartman vasıflı gayrimenkul 7 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Beyoğlu'nda 31 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Beyoğlu Belediye Başkanlığı'na ait olan gayrimenkul Asmalımescit Mahallesi, Meşrutiyet Caddesi üzerinde yer alıyor. Satışa konu olan gayrimenkul için 31 milyon TL bedel isteniyor. 

Beyoğlu'nda 30 milyon TL'ye icradan satılık iş merkezi!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Kocatepe Mahallesi'nde yer alan kargir apartman nitelikli iş merkezi 30 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan iş merkezi için ilk ihale tarihi 5 Ekim 2018 olarak belirlendi. 

Beyoğlu'nda satılık iş hanı!

İstanbul İli Beyoğlu İlçesi, Ömeravni Mahallesi, Meclisi Mebusan Caddesi üzerinde yer alan ''iş hanı'' vasfındaki gayrimenkul teklif alma yöntemi ile satışa çıkarıldı.

Beyoğlu'nda 6 milyon TL'ye icradan satılık otel!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Kamerhatun Mahallesi'nde yer alan otel binası 6 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

Beyoğlu'nda 3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Asmalımescit Mahallesi, Yemenici Mevkii'nde yer alan kargir apartman vasıflı gayrimenkul 3 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıdı. 

Şişli ve Beyoğlu'nda 11.5 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

İstanbul İl, Şişli İlçe,Meşrutiyet Mahallesi ve İstanbul, Beyoğlu İlçesi, Kocatepe Mahallesi'nde yer alan 4 adet gayrimenkul toplamda 11 milyon 550 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 35.3 milyon TL'ye satılık 13 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Bahçelievler, Beşiktaş, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Eyüpsultan, Sarıyer ve Silivri İlçelerinde bulunan Hazine’ye ait 13 gayrimenkulü 5 milyon 357 bin 166 TL'ye satıyor...

Milli Emlak'tan İstanbul'da satılık 78 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Arnavutköy, Avcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Beşiktaş, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Çatalca, Fatih, Küçükçekmece, Sarıyer, Silivri ve Şişli İlçelerinde yer alan 78 gayrimenkulü satıyor...

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Milli Emlak'tan İstanbul'da satılık 51 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Beylikdüzü, Beyoğlu, Fatih ve Küçükçekmece İlçelerinde bulunan Hazine’ye ait 51 taşınmazı 60 milyon 702 bin 330 TL'ye satıyor...

Tatvan'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Tatvan İcra Dairesi, Bitlis Tatvan'da okul, kerpiç ev ve arsası icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 806 bin 185 TL olarak belirlendi.

İcradan ucuza satılık gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu'nca icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını inceliyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkuller ile yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

Arnavutköy'de 7.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi, Arnavutköy Yassıören Mahallesi'nde bulunan imalathane ve arsası 7 milyon 851 bin 875 TL'ye satılıyor. Gayrimenkulün ihalesi 25 Aralık 2019 günü gerçekleşecek.

Beyoğlu'nda 11.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Kemankeş Mahallesi, 93 ada, 13 parselde yer alan gayrimenkulü 11 milyon 600 bin TL'ye icradan satışa çıkardı...

Beyoğlu'nda 46.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul 10. Sulh Hukuk Mahkemesi, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesi Kemankeş Mahallesi'nde 94 ada 75 parselde yer alan gayrimenkulü 46 milyon 150 bin TL'ye icradan satıyor...

Beyoğlu'nda 7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Firuzağa Mahallesi, Faik Paşa Mevkii'nde yer alan kargir apartman vasıflı gayrimenkul 7 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Beyoğlu Belediyesi'nden 6.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Beyoğlu Belediye Başkanlığı'na ait olan gayrimenkul 6 milyon 350 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihalesi 12 Mart 2019 Salı günü gerçekleştirilecek. 

Beyoğlu Belediyesi'nden 31 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Beyoğlu Belediye Başkanlığı'na ait olan kargir bina vasıflı gayrimenkul 31 milyon TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihalesi 7 Mart 2019 Perşembe günü gerçekleştirilecek. 

Beyoğlu'nda 6.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Beyoğlu Belediye Başkanlığı'na ait olan arsa vasıflı gayrimenkul 6 milyon 350 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ihale tarihi 12 Mart 2019 olarak belirlendi. 

beyoğlu satılık gayrimenkul Haberi

beyoğlu satılık gayrimenkul

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Beyoğlu, Beylikdüzü ve Arnavutköy'de yer alan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 20 milyon 696 bin 375 TL olarak belirlendi.

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığından:

1-Yukarıda nitelikleri belirtilen Hazine adına kayıtlı taşınmazlardan, karşılarında belirtilen tarih ve saatlerinde başlıklarında belirtildiği üzere 1. ve 2. sırada bulunan taşınmazların 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre "Açık Teklif Usulü" ile 3. sırada bulunan taşınmazın ise aynı Kanunun 36. maddesine göre "Kapalı Teklif Usulü ile İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara Cad. Hükümet Konağı Sk. No: 11 Kat: 1 Cağaloğlu Fatih/İSTANBUL adresinde...