25 / 04 / 2024

bingöl belediyesi

bingöl belediyesi

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, 2. Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nezdindeki girişimleri olumlu sonuç verdi.

Bingöl İnalı Mahallesi'nde Medine caminin temeli törenle açıldı!

Bingöl'deki İnalı Mahallesi’nde Medine Camii’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Temel atma törenine birçok kişi katıldı.

Bingöl Belediyesi'nden emlak vergilerinin ödenmesi için uyarı!

Belediye, emlak, ilan ve reklam vergisi ile çevre ve temizlik vergilerinin ödenmesini istedi. 31 Mayıs 2016 Salı günü sona erecek olan 2016 yılı emlak vergilerinin 1. taksitinin ödemeleri için uyarılarda bulunuldu.

Bingöl'de inşaat denetimleri aralıksız devam ediyor!

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü, inşaatta trafik levhaları, kaldırım ve yol işgali nedeniyle 107 binaya 250 TL ceza kesti.

Bingöl Solhan Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ne zaman açılacak?

Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun Solhan’da Anadolu Sağlık Meslek Lisesi açılacağını söyledi. 2016-2017 eğitim öğretime başlayacak lise her yıl 90 öğrenci alacak ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’na altyapı olarak görev görecek.

Bingöl Belediyesi 22 ayrı arsayı ihale yoluyla satışa çıkardı!

Belediye satışa çıkardı 22 ayrı arsadan 1 trilyon gelir elde edecek. Arsa sahipleri metrekareye göre belirlenen arsa bedellerini yüksek olduğunu söylüyor.

Bingöl'de şehir hastanesi yetersizliği!

Yenişehir Hastanesi çok yetersiz, Kadın Doğum ve Çocuk Hastenesi çok uzak. Şehir merkezinde hastaneye ihtiyaç var. Sağlık; su, yemek, ısınma, uyku gibi bedenin varlığını sürdürmesi için gerekli olan ihtiyaçlardan biridir.

Bingöl'e yeni yapılacak sebze hali için yer aranıyor!

Bingöl Sebze ve Meyve Hali’ni ziyaret eden Yücel Barakazi, Sebze ve Meyveciler Komisyonu Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi Mahmut Budak, dernek yönetimi ve hal esnafıyla bir araya geldi.

Orhan Bozgan: Bingöl'de kaçak kazılara izin vermeyeceğiz!

Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Bozgan, müteahhitleri uyardı: izinsiz kazılara ve inşaat sulama işlemlerinde içme suyu şebekesinden su kullanılmasına kesinlikle izin vermeyeceğiz, dedi.

TOKİ Bingöl kentsel dönüşümü için modern bir şehir inşa edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 1971 yılında meydana gelen depremin izlerini hala taşıyan Bingöl'ü kentsel dönüşümle yeniden inşa ediyor...

Bingöl Belediyesi'nden 59.5 milyon TL'ye satılık iş hanı!

Bingöl Belediye Başkanlığı, Bingöl Merkez Yenişehir Mahallesi'nde bulunan arsa üzerinde bulunan 91 adet bağımsız bölümden oluşan iş hanını 59 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkardı.

Bingöl Belediyesi'nden 59.5 milyon TL'ye satılık ticari bina!

Bingöl Belediye Başkanlığı, Bingöl ili, Merkez ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Genç Caddesi, 336 ada 19 parselde yer alan ticari binayı 59 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Bingöl'deki metruk binalar yıkılıyor!

Bingöl Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından kaçak yapı ve uyuşturucu madde kullananların meskeni haline gelen metruk binaların yıkımı devam ediyor.

​Bingöl Merkez Kültür Mahallesi’nde dönüşüm başladı!

​Bingöl Belediyesi tarafından Merkez Kültür Mahallesi’nde uygulanan Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde çalışmalar başladı.

Bingöl'ün ilave imar planları iptal edildi!

Bingöl Belediyesi, bir önceki meclis toplantısında onanan ilave imar planının iptal edildiğini açıkladı.

Bingöl Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Bingöl Belediyesi, emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergisine ait ikinci taksit ödemelerin ay sonuna kadar yapılması gerektiğini hatırlattı ve mükellefleri uyardı.

Bingöl'de 2 metruk yapı yıkıldı!

Bingöl Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Mirzan ve Saray mahallesinde uyuşturucu bağımlıların kullandığı 2 metruk yapı yıkıldı.

Bingöl Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap'ın temeli atıldı!

Bingöl Belediyesi tarafından ihalesi yapılan "Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap" için temel atma töreni yapıldı

Bingöl'de "Millet Bahçesi" sevinci!

Yatırımlarına son sürat devam eden Bingöl Belediyesi 52 bin metrekarelik alanda inşaatına başlanan Millet Bahçesi'nde peyzaj çalışmalarına başladı.

Bingöl'de kaçak yapılara geçit yok!

Bingöl’de İnönü Mahallesi’nde bulunan arsaların üzerine inşa edilen kaçak yapılar Bingöl Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Bingöl Karşıyaka'da imar tepkisi!

Ticari alan ve kat değişikliği için Bingöl Belediyesi’ne başvuruda bulunan Karşıyaka Mahallesi vatandaşları başvurularının imar komisyonu tarafından incelemediğini belirterek, tepki gösterdi.

Bingöl'ün çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bingöl Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan ihalede 2 etabın yapım işini üstlenen firma ile sözleşme imzalandı.

Bingöl'deki metruk binalar yıkılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bingöl Belediyesi, kentteki metruk binaları yıkıyor.

bingöl belediyesi Haberi

bingöl belediyesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteği ile yapılacak ortak çalışma sonucu Kültür Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmaları yapılacak.

Kültür Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm ve gelişim çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, çalışmalar kapsamında mevcut yapılardan karot alımına başlanıldığını belirterek, “Belediyemiz tarafından Kültür Mahallesi 2 Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesinin devamının en önemli basamaklarından biri olan mevcut yapıların ekonomik ömürlerini tamamladığının  Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Bingöl Belediyesi teknik ekipleri ile ortak çalışma sonucunda karot alımlarına başlanılmıştır. Karot alımlarının tamamlanmasından sonra yapılacak analiz sonucunda kentsel dönüşüm ve gelişim projesinin yapılacağı yapıların risk durumların tespiti Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na gönderilecektir. Analizler çerçevesinde hak sahiplerine kira yardımı tespit edilerek, gerekli yardım yapılacaktır. Kültür Mahallesi’nde uygulanacak proje alanında...