26 / 04 / 2024

bir yuva bir kira yardımı

bir yuva bir kira yardımı

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Bir Kira Bir Yuva kampanyası ile yeni yılın ilk 15 gününde 184 kişiye 1 milyon 840 bin lira ödeme yapıldı. 

Yapımı bir yılda tamamlanan Darülaceze’ye Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü!

Yardıma muhtaç vatandaşlara yuva olacak Darülaceze’nin yeni binası inşası sona erdi. İstanbul Okmeydanı’nda 1800’lü yıllardan bugüne kadar hizmet veren Darülaceze, kocaman yaşam alanına dönüştü. O devasa alan sadece bir senede tamamlandı ve Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü aldı.

TOKİ'den 5 milyon vatandaşa bir milyon yüz bin sıcak yuva!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 5 milyon vatandaşa bir milyon yüz bin sıcak yuva inşa etti.

Nef Vakfı ve İhtiyaç Haritası'ndan ‘Bir Destek, Bir Yuva’ projesi!

Nef Vakfı ve İhtiyaç Haritası tarafından başlatılan ‘Bir Destek, Bir Yuva’ projesi ülkemizin dört bir tarafında süren yangınlar sonucu okulunu, konutunu, işini, geçim kaynaklarını kaybedenlere umut olacak.

2021'de Bir Kira Bir Yuva kampanyası ile 1 milyon 840 bin lira ödeme yapıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Bir Kira Bir Yuva kampanyası ile yeni yılın ilk 15 gününde 184 kişiye 1 milyon 840 bin lira ödeme yapıldı. 

Bir İyilik Sıcak Bir Yuva projesi kapsamında yapılan 1753 konut teslim edildi!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV),Suriye'de savaş mağduru ailelere yönelik olarak başlattığı "Bir İyilik Sıcak Bir Yuva" projesi kapsamında hayata geçirdiği 1753 "iyilik konutu"nu teslim etti.

Bir Kira Bir Yuva kampanyası sona erdi!

İzmir'de evlerini kaybeden depremzedeler için başlatılan ve 42 milyonu aşan bağış toplanan Bir Kira Bir Yuva kampanyası sona erdi. 

Bir Kira Bir Yuva’da kira desteği 42 milyon TL'yi aştı!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında  evlerini kaybeden depremzedeler için başlatılan 'Bir Kira Bir Yuva’ kampanyasına yapılan destek 42 milyon TL'yi aştı. 

İBB'den 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasına dev destek! 

Ekrem İmamoğlu sosyal medyadan yaptığı açıklamada İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin “Bir Kira Bir Yuva” kampanyasına İBB iştirak şirketlerinin yaptığı bağış ile 120 ailenin 1 yıllık kirasını karşılandığını açıkladı. 

Bir Kira Bir Yuva’da kira desteği 40 milyon TL'yi aştı!

İzmir’de yaşanan şiddetli depremin birinci ayı dolarken İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kurduğu çadır alanındaki son çadır da kaldırıldı. Ayrıca, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in çağrısı ile başlatılan ‘Bir Kira Bir Yuva’ kampanyası kapsamında destek miktarı 40 milyon TL'yi aştı.

Facebook'tan 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasına 775 bin TL'lik destek!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında İzmir Büyükşehir Belediyesi, 'Bir Kira Bir Yuva' yardım kampanyası başlatmıştı. Sosyal medya uygulaması Facebook, yardım kampanyasına 775 bin TL bağışta bulundu. 

Bir Kira Bir Yuva’da kira desteği 38 milyonu aştı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin depremzedeler için başlattığı “Bir Kira Bir Yuva” kampanyasında kira desteği 38 milyon 89 bini buldu. Halkın Bakkalı ve Biz İzmir dijital platformu üzerinden satın alınan destek paketlerindeki toplam tutar ise 21 milyonu aştı. 

Bir yuva bir kira dayanışması ile depremzedelere 30 milyon yardım yapıldı!

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşma yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de depremzedeler için "Bir kira, bir yuva" dayanışmasına 30 milyon lira yardım yapıldığını dile getirdi. 

İzmir'deki depremzedeler için Bir Kira Bir Yuva projesine 10.2 milyon lira destek!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaptığı açıklamda deprem sonrası barınma ihtiyacı olanlar ile kira yardımında bulunmak isteyenleri aynı platformda buluşturacak "Bir Kira Bir Yuva" projesine desteğin 24 saatte 10 milyon 180 bin liraya ulaştığını belirtti.

bir yuva bir kira yardımı Haberi

bir yuva bir kira yardımı

İzmir Büyükşehir Belediyesi 2021 yılında pandemi nedeniyle sosyal belediyecilik konusunda faaliyetlerini hızlandırdı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; İzmir Büyükşehir Belediyesi 2021 yılına doğal afetlerde mağduriyet yaşayan ve ihtiyaç sahibi yurttaşlara desteğini arttırarak başladı. İzmir’de 13-14 Aralık ve 5 Ocak tarihlerinde yaşanan sel felaketlerinde mağduriyet yaşayan yurttaşlarla irtibata geçen Büyükşehir, yeni yılın ilk 15 gününde 25 selzede yurttaşa toplam 70 bin lira nakdi destek verdi. 12 Ocak’taki sel felaketinden zarar gören 225 yurttaşa daha nakdi destek sağlama kararı alan Büyükşehir, yangın mağduru 20 yurttaşa da 62 bin lira destek verdi. Büyükşehir, ayrıca yılın ilk 15 gününde toplam 26 bin 936 gıda ve 27 bin 311 hijyen paketi dağıttı. Büyükşehir Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na başvuran acil ihtiyaç sahibi...