26 / 04 / 2024

bitcoin tahminleri 2021

bitcoin tahminleri 2021

Nisan ayında 65 bin dolar seviyesine yakınlaşan Bitcoin bugün 32 bin dolar değerine kadar düştü. Peki kripto paralardaki bu dalgalanmaların ve sert düşüşlerin sebebi ne?

Bitcoin değerlenecek mi? Analistlerden dikkat çeken açıklama!

Bitcoin borsasında Elon Musk'ın açıklamalarından önce teknik göstergelerdeki olumsuzluk sinyalleri piyasalara yansırken, yatırımcılar dikkatlerini gelecek sürece çevirdi. analistle kripto para borsasına ilişkin konuştu.

Bitcoin ve Ethereum 2023'te bu rotayı izleyecek!

Yeni Yıl Beklentileri! Piyasaların amiral gemisi Bitcoin'de (BTC) ve Ethereum'da (ETH) 2023 yılı tahminleri neler? Yeni yıl kripto paralara iyi gelecek mi?

Bitcoin bu hafta 20 bin dolar mı oluyor?

Cumartesi günü için Bitcoin fiyat tahminleri değişmedi ve BTC 16.400 dolardan 16.780 dolara yükseldi.

Bitcoin'de büyük kayıp! Kripto paralar ne durumda?

Kripto para sahipleri zor durumda. Bitcoin'de Kasım 2021'den beri yaşanan kayıp yüzde 70'i aştı. 

Tahminleri bir bir çıkan analistten kritik uyarı! Bitcoin fiyatları dibi görecek!

Bitcoin senesinin başından bu yana yüzde 50’den fazla azaldı. Yatırımcılar, sert düşüşün ardından değer kaybının sürmesini umarken; bazı uzmanların görüşü oldukça farklı. Bir yatırımcı, Bitcoin’in tekrar yarıya inmesine şaşırmayacağını söylüyor. İşte ayrıntılar...

Tahminleri bir bir tutan ünlü analist uyardı! Bitcoin'in sonu yazıldı, çöküş çok yakın!

Bitcoin ve altcoin piyasasına yönelik tahminlerinin bir bir tutması ile tanınan trader Peter Brandt, yeni tahminlerini aktardı.Brandt, en büyük kripto para birimi olan Bitcoin için sıradakileri açıkladı! İşte detaylar...

Kripto paraların değeri eriyor! Bitcoin'de son durum ne? Yatırımcılar dikkat! 

Ether yüzde 5 değer kaybıyla 1445,56 dolara düşerek Mart 2021'den beri en düşük seviyesini kaydederken, Bitcoin de 27 bin 264,65 dolara geriledi ve 12 Mayıs'tan bu güne olan en düşük seviyesini gördü. Peki kriptoları neler bekliyor?

Tahminleri bir bir çıkan analist, Bitcoin’in sıradaki seviyesini açıkladı!

Bir kripto stratejisti, Bitcoin (BTC)’yi uzun vadeli direncine gönderebilecek potansiyel bir ralli öngördüğünü duyurdu! İşte detaylar...

Bitcoin 6 ayın en düşük seviyesinde!

Son zamanlarda sık sık gündemegelen kripto para birimi Bitcoin, Temmuz 2021'den bu yana kaydedilen en düşük seviyesinde...

Bitcoin ve kripto paralar dolar dolar eriyor! İşte nedeni...

2021'in ikinci yarısında yakaladığı artış trendi ile Kasım'da 69 bin dolar düzeyine ulaşarak rekor kıran Bitcoin, Aralık'ta tarihi zirvesinden yüzde 20'in üzerinde uzaklaşarak teknik olarak ayı piyasasına giriş yaptı. Peki Bitcoin ve kripto paralar neden değer kaybediyor?

Dev bankaların son dakika Bitcoin tahminleri!

Bitcoin'deki sallantı sürerken, Goldman Sachs, JPMorgan ve Bank of America'nın uzun vadeli tahminlerindeki iyimser hava devam ediyor. Peki dev bankaların son dakika Bitcoin tahminleri ne oldu?

Bitcoin 2021'de yatırımcısına ne kadar kazandırdı?

Aralık ayını dengesiz bir şekilde kapatan kripto paralar 2021'de yatırımcısına ne kadar kazandırdı? İşte detaylar...

Bitcoin 2021'de yüzde 140 değer kazandı!

Son günlerde düşüşe geçen kripto para birimleri yıl bazında değer kazandı. Bu sene içerisinde Bitcoin yüzde 140, Ethereum yüzde 450 değerlendi. 

Son dakika: Bitcoin'de 5 ay sonra bir ilk!

Bitcoin 2021 yılının ilk beş ayında ilk kez 30 bin doların altına düştü. Dünyanın en büyük kripto para birimi 29 bin 614 dolara kadar geriledi.

bitcoin tahminleri 2021 Haberi

bitcoin tahminleri 2021

Kripto para borsalarında bir süredir devam eden gerilemeler, bugün gittikçe güçlendi. Sözcü'de yer alan habere göre; son zamanlarda ülkemizde dolandırıcılıklarla gündeme gelen kripto para birimlerinin genelinde dalgalanmayla beraber çok güçlü değer düşüşleri de oluyor. 

Nisan ayında 65 bin dolar seviyesine yakınlaşan Bitcoin bugün 32 bin dolar değerine kadar düştü. Günlük kayıp Bitcoin'de yüzde 20'ye, Ethereum'da yüzde 30'a, Dogecoin'de ve Ripple’da yüzde 40'a ulaştı. 

11 Mayıs tarihinde piyasa değeri 2,4 trilyon doları geçen kripto para birimleri, bugün 1,7 trilyon dolar değerlerine kadar düştü. 8 günde yaşanan düşüş, yaklaşık 700 milyar dolar oldu. 

Nisan ayında bir ara 1,2 trilyon doları geçen Bitcoin'in toplam piyasa değeri de 600 milyar dolara düştü. 

MUSK'LA YÜKSELDİ, MUSK'LA DÜŞTÜ

Kripto paralarda yaşanan değer kaybını, Tesla CEO’su Elon Musk’ın daha önceki...