10 / 05 / 2024

Bizimkiler Ev Yemekleri kadıköy

Bizimkiler Ev Yemekleri kadıköy

Güzel Köylü dizisinde canlandırdığı Celal karakteriyle ünlülenen genç oyuncu Tolga Ortancıl, Kadıköy'de 'Bizimkiler Ev Yemekleri' isimli bir restoran açtı.

Karaca Air Pro Cook Air Fryer çok özel kampanyayla ön satışa çıktı! İşte 22 Eylül 2022 Karaca kampanyalı fiyat listesi

Karaca Air Pro Cook ile mangal tadında etler, tavuklar ve balıklar pişirmek ya da sulu ev yemekleri moduna alarak dolmadan etli tencere yemeğine kadar leziz yemekler yapmak mümkün. Şimdi Karaca Air Pro Cook ön satışa özel fırsatlarla karşınızda. İşte 22 Eylül 2022 Karaca fiyat listesi

Tolga Ortancıl Kadıköy'de restoran açtı!

Güzel Köylü dizisinde canlandırdığı Celal karakteriyle ünlülenen genç oyuncu Tolga Ortancıl, Kadıköy'de 'Bizimkiler Ev Yemekleri' isimli bir restoran açtı.

CHP'li Kubilay Gürer İzmit'te lokanta açtı!

Eski CHP’li Kubilay Gürer, İzmit Kapanönü Sokak’ta lokanta açtı. Kubilay Gürer, “Lokantamız yaklaşık 100 bin liraya mal oldu. Bir ay önce Tadında Ev Yemekleri faaliyete girdi fakat resmi açılışını henüz gerçekleştirmedik. '' dedi.

Emsan'dan yeni Diamente Hard Stone tencere takımı!

Dumanı üzerinde pilavlar, nefis karnıyarıklar ve birbirinden lezzetli ev yemekleri Emsan’ın yepyeni Diamente Hard Stone Tencere Takımı ile sofraları taçlandırıyor.

Meal Box 2014 sonuna kadar 30 şubeye ulaşacak!

‘Meal Box’ haziran ayından bu yana 6 şubeye ulaştı. İnternet üzerinden ev yemekleri satışı gerçekleştiren firma Ağustos 2013’ten bu yana melek yatırımcısı Aslanoba Şirketler Grubu’ndan 2 milyon dolar yatırım aldı.

Wilma Elles Beyoğlu'nda ev yemekleri ve pide salonu açacak!

Ünlü oyuncu Wilma Elles yeme içme sektörününe yatırım yapacak. Beyoğlu'nda ev yemekleri ve pide salonu açacak olan Elles, bunun için bölgedeki birçok benzer işyerini gezerek araştırma yaptı...

Kapadokya yemekleri turizmin hizmetinde!

Yer altı şehirleri ve peri bacaları ile ünlü Nevşehir'de yer alan Kapadokya bölgesinin, 12 yıldır ev hanımlarının tarifleriyle kayıt altına alınan geleneksel yemekleri, turizme kazandırılıyor...

Akel Elektrikli ev aletleri yemekleri yapmayı keyfe dönüştürüyor!

Akel Elektrikli Ev Aletleri ürünleri ile Kurban Bayramı’nda sevdiklerine lezzetli ve sağlıklı et yemekleri yapmak isteyenlerin hayatını kolaylaştırıyor. Akel ürünleri et yemekleri yapmayı keyfe dönüştürüyor...

Gökçe Bahadır annesi Dilek Bahadır'a lokanta açtı!

Gökçe Bahadır, annesi Dilek Bahadır'a Suadiye'de ev yemekleri yapan bir lokanta açtı

MOL Ev'den mobilya alana kıyafetler bedava

Mol Mağazacılık İcra Kurulu Başkanı Oktay Özdemir, "MOL Ev'e gelen herkes mobilya alırken, aynı anda kıyafetlerini de ücretsiz alacak" şeklinde konuştu

Ev sahipleri kiracıları el üstünde tutuyor

TOKİ ve toplu konut yapı kooperatifleri eliyle son yıllarda konut sayısının önemli ölçüde artmasıyla seçmeşansları artan kiracılar, ev sahipleri tarafından el üstünde tutulmaya başlandı.

Mecbur kalmadıkça ev taşımayın

Prof. Dr. Nuri Bilgin, ev değiştirmenin sanıldığı gibi sadece adres değişikliği olmadığını, insanların yaşam biçimleri ve alışkanlıklarını da değiştirmek manasına geldiğini söyledi

Woodland Regency'den ev alanın serası oluyor!

Bodrum'da inşa dilen ve yüzde 60'ı tamamlanan Woodland Regency'den ev alanların 20 metrekarelik hobi bahçesi de olacak

Bizimkiler Ev Yemekleri kadıköy Haberi

Bizimkiler Ev Yemekleri kadıköy

Güzel Köylü dizisinin ''Celal''i Tolga Ortancıl, çocukluk hayalini gerçekleştirdi. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, genç oyuncu Kadıköy'de 'Bizimkiler Ev Yemekleri' isminde restoran açtı.

Oyunculuğunun yanı sıra artık bir işletme sahibi olan oyuncu, "Oyunculuk ilk göz ağrım. Hiçbir meslek onun yerini tutamaz ama bir işletme açmak hayallerim arasındaydı. Annemle omuz omuza verdik. Yatırım amaçlı bir değerlendirme yapmak istedim. İşlerin başındayım." diye konuştu.

Genç oyuncuya yakın arkadaşları Miray Daner, Kubilay Aka, Cihan Şimşek, Sinem Şimşek, Burak Can, Burak Yörük, Yağmur Ün, Mert Denizmen, Duygu Gürcan, Özgün Karaman, Cemre Beygüven, Ege Şarman, Aykut Karatay ve Ortancıl'ın menajeri Tümay Özokur da destek verdi.