19 / 04 / 2024

Bodrum Çağdaş Torba Evleri fiyat

Bodrum Çağdaş Torba Evleri fiyat

Çağdaş Holding tarafından Bodrum Torba Manastır'da hayata geçirilen Çağdaş Torba Evleri'nde son 2 villa satışa sunuluyor. Projede villaların anahtar teslimi hemen gerçekleşiyor.

Bodrum’da kiralık ev kalmadı!

Türkiye'nin genelinde yaşanan kiralık ev sorunu tatilcilerin gözdesi Bodrum'a da sıçradı...

Çağdaş Holding yurtdışında konut inşa edecek!

Bodrum'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Çağdaş Holding yurtdışı yatırımlarına hazırlanıyor. 

Nükhet Duru, Bodrum’a taşındı!

Geçtiğimiz akşam  Frankie İstanbul’da sahneye çıkan güzel şarkıcı Nükhet Duru, Bodrum'a yerleşti...

Bodrum’da ev fiyatları yükseldi!

Koronavirüs salgını ile birlikte hem hayatlar hem de tatil anlayışları değişti. Virüs süreciyle beraber Bodrum’a da ilgi büyük ölçüde yükseldi. Bodrum’un yeni gözde bölgesi ise Havalimanı ile Bodrum merkez arasında kalan 35 kilometrelik kıyı şeridi, Güvercinlik, Adabükü, Boğaziçi ve Meşelik oldu.

Bodrum'a yeni su altı arkeoloji müzesi inşa edilecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bodrum’da sezonu 12 aya yaymak için merkezde etkinlikleri artıracaklarını belirtti. Bakan Ersoy, Bodrum'a yeni bir su altı arkeoloji müzesi inşaa etmeyi plandıklarını söyledi.

Bodrum'a yatırım yapanlar kazanacak!

Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Çağlar, "Bodrum'da markalar açısından önemli hareketlilik yaşanıyor. Markalı konut üreticileri, lüks otel zincirleri, özel okullar ve hastanelerin özel adresi haline dönüşen Bodrum'da, birçok lüks marka, ilk yatırımlarını buraya gerçekleştiriyor" dedi...

Çağdaş Holding, Bodrum'da gayrimenkul yatırımı yapacak!

Kısa ve orta vadede önceliklerinin Bodrum'a değer katacak gayrimenkul ve turizm yatırımlarına devam etmek olduğunu ifade eden Dağlarca Çağlar, "Yaptıklarımıza ek olarak butik konut projeleri ve ticari üniteler yapmayı planlıyoruz. " dedi.

Çağdaş Holding erişilebilir fiyatlı konut üretecek!

23 yıldır Bodrum’da faaliyet gösteren Çağdaş Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, bugüne kadar ağırlıklı olarak üst gelir grubu için konut inşa ettiklerini belirtti ve bundan sonra erişilebilir fiyatlı konutlar hayata geçireceklerini dile getirdi.

Çağdaş Holding Bodrum'da yeni projesine start verdi!

Son 5 yılda Bodrum’a 195 milyon Euro maliyetle 4 projeyi hayata geçiren Çağdaş Holding, yeni bir projeye start verdi.

Çağdaş Holding'den Bodrum'a 100 milyon euroluk yatırım!

Turgutreis'teki ilk Swissotel'i 75 milyon euro yatırımla hizmete açan Çağdaş Holding Bodrum'da 100 milyon euroluk yatırımla ikinci Swissotel'i inşa edecek.

Çağdaş Holding'den Bodrum'a 2. Swissotel!

13 şirketi ve bin kişilik istihdamı bulunan Çağdaş Holding'in, turizmde de önemli yatınmlan var. Holding, geçen yıl Turgutreis'te 75 milyon Euro yatırımla açtığı Swissotel'in ardından, ikinci otel için de yatırıma başladı.

Bodrum Çağdaş Toba Evleri'nde son 2 villa! 1 milyon 450 bin euroya!

Çağdaş Holding tarafından Bodrum Torba Manastır'da hayata geçirilen Çağdaş Torba Evleri'nde son 2 villa satışa sunuluyor. Projede villaların anahtar teslimi hemen gerçekleşiyor.

Gülman Group'tan Bodrum'a 3. proje!

1977’den bu yana gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Gülman Grup Bodrum’a odaklandı. Gündoğan’da iki proje inşa eden şirket yeni adres olarak Yalıkavak’ı seçti.

Bodrum Çağdaş Torba Evleri fiyat Haberi

Bodrum Çağdaş Torba Evleri fiyat

Bodrum Torba Manastır mevkiinde yükselen Çağdaş Torba Evleri projesi 19 adet villadan meydana geliyor. Toplam 13 bin metrekare arsa alanı üzerine yükselen projede villalar 3 farklı tipte tasarlandı.


Fiyatların 1 milyon 450 bin eurodan başlangıç gösterdiği Çağdaş Torba Evleri'nde teslimler hemen gerçekleşiyor. Denizin kıyısında yer alan projede 24 saat güvenlik ve bahçe-bakım hizmetleri sağlanıyor.


Merkeze 7 kilometre ve havaalanına 35 kilometre uzaklıkta bulunan Çağdaş Torba Evleri'nde her villa için özel bahçe ve açık otapark bulunuyor. Projede peyzaj alanlarının dışında 130 metrekare ve 105 metrekare büyüklüğünde 2 yüzme havuzu yer alıyor. 


Ulaşım konusunda büyük kolaylıklar sağlayan Çağdaş Torba Evleri'nin sahil kenarında 245 metrekarelik bir iskele ve cafe-bar-restoran-beach bulunuyor. Proje Çağdaş Holding imzası taşıyor.













Telefon: 444 50 55- 0533 207...