25 / 04 / 2024

bodrum florida konsepti

bodrum florida konsepti

Regnum, Bodrum’daki üçüncü projesini hayata geçiriyor. Florida modelinden esinlenen Regnum Golf&Country 80 milyon euro yatırımla inşa edilecek.

Porto Mare Bodrum'da satışlar başladı! Teslimler Kasım 2023'te!

Mim Proje İnşaat tarafından hayata geçirilen  Porto Mare Bodrum projesi Muğla ili Bodrum ilçesinin Akçabük Koyu’nda inşa ediliyor. Tamamı villa konsepti ile yapılan proje satışa sunuldu. Peki Porto Mare Bodrum villa fiyatları ne kadar? Porto Mare Bodrum fiyat listesi.

Venezia Bodrum Villaları satışa çıktı!

Her villaya özel giriş alanıyla evden çıkmadan yeşillikler içindeki 1712 metrekarelik havuza direkt erişim imkanı sağlayan; sosyal izolasyona da uygun konsepti, lokasyonu, yüksek yatırım geri dönüş vaadi ve fiyatı ile dikkat çeken Venezia Bodrum Villaları'nda satışlar başladı.

Regnum Golf&Country Bodrum ilk etapta yaşam başladı!

Regnum, Bodrum’daki üçüncü projesini hayata geçiriyor. Florida modelinden esinlenen Regnum Golf&Country 80 milyon euro yatırımla inşa edilecek.

Swisotel Residences Bodrum Hill fark yaratıyor!

Çağdaş Holding, şimdi de lüksün ve konforun buluştuğu bir projeye imza atıyor. Şehir merkezi ve denize yakınlığının yanı sıra manzarasıyla da özel bir tatil konsepti sunan Swisotel Residences Bodrum Hill, inşaat kalitesi ve malzemesiyle emsalleri arasında fark yaratıyor.

Bodrum Bitez Yalıları Exquisite, seçkin yaşam alanı sunuyor!

FB Gayrimenkul Yatırımları tarafından Bodrum’a kazandırılan seçkin yaşam konsepti Bitez Yalıları Exquisite projesi, Bitez’in bugüne kadar korunmuş ve hiç bozulmamış turkuaz denizine nazır, mandalina ve nar ağaçlarının kokularının birbirine karıştığı muhteşem bir konumda yer alıyor.

Varyap Bodrum'dan dünyaya açılıyor!

Varyap, yatırımlarına Bodrum'da devam ediyor. Malikane konsepti benimsenen poje için Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş, turistik bölgelerdeki yatırımlarıyla kalıcı bir Türk markası oluşturmak istediklerini dile getirdi.

Hacı Hüseyin Ağa'nın varisleri Bodrum'da ofis açtı

Karaosmanzade Hacı Ömer Ağa'dan torunu Hacı Hüseyin Ağa'ya kaldığı belirtilen yüksek miktardaki mirasın varisleri Bodrum'da ofis açtı

Rixos Premium Bodrum'un mimarisi yenilendi!

Rixos Premium Bodrum, yenilenen yüzüyle, tatilde en iyisini arayanların yine ilk tercihi olacak

Bodrum Regnum Escana'da teslimler başladı!

Bargylia Evleri'ni hayata geçiren Regnum'un Bodrum'daki Escana vilları satışa çıktı

Bodrum Vista Sitesi'ni Turyap 3.5 milyon euro'ya satıyor!

Turyap, 64 konutlu Bodrum Vista Sitesi'ni 3.5 milyon euro'ya satışa çıkardı

Bodrum Regnum Escana tamamlandı!

Regnum'un prestij projesi Bodrum Escana'da konutlar hemen teslim ediliyor

Bodrum Golf Life Evleri'nde 800 TL taksitle!

Bodrum Golf Life Evleri'nde fiyatları 115 bin liradan başlayan evler ayda 800 TL taksitle satılıyor..

Bodrum'da bir sitenin kaçak hizmet binaları yıkıldı!

Bodrum Gündoğan beldesinde bir sitenin hizmet binalarının büyük bölümü yıkıldı

bodrum florida konsepti Haberi

bodrum florida konsepti

Türkiye’nin 21’inci golf sahası Bodrum’da açıldı. Regnum imzasıyla hayata geçirilen proje tamamlandığında 300’e yakın villadan oluşacak.

Öztürk Şirketler Grubu’nun gayrimenkul firması Regnum tarafından inşa edilecek.  Öztürk Grup ve OPET Yönetim Kurulu Kurucu Başkanı Fikret Öztürk, Regnum Golf&Country Bodrum’un detayları hakkında bilgi verdi. 

Bodrum'a Florida konsepti

Regnum Golf&Country Bodrum’un yatırım hikayesinin 15 yıl önceye dayandığını söyleyen Öztürk, “Burada Florida ve golfle öne çıkan diğer bölgelerdeki konsepti uygulamaya çalıştık. Oralara gider, neden bizde de olmadığını düşünürdük. Bodrum’da bu araziyi görünce aynı konsepti burada hayata geçirmeye karar verdik. Burası 1500 dönümlük bir alan. Yaklaşık 1.000 mülk sahibinden arazi aldık. Birtakım zorluklar nedeniyle yatırımdan vazgeçmiştim ama sonra belediye Başkanı Mehmet Kocadon,beni devam etmim için ikna etti” açıklamasında bulundu.

80 milyon euroluk yatırım

60 milyonu bina, 20 milyonu golf...