18 / 04 / 2024

Bolu hokey sahası inşaat

Bolu hokey sahası inşaat

Bolu'da, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından inşa ettirilen Çim Hokey Sahası bir yılda inşa edilecekti. Ancak, 9 Mayıs'ta teslim edilmesi gereken saha için tek bir çivi bile çakılmadı.

Bolu Hokey Sahası için yeniden ihale düzenlenebilir!

Bolu'da, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından inşa ettirilen Çim Hokey Sahası bir yılda inşa edilecekti. Ancak, 9 Mayıs'ta teslim edilmesi gereken saha için tek bir çivi bile çakılmadı.

Bolu, yapılacak yeni tesislerle sporun merkezi olacak!

Her sezon öncesi futbol takımlarının kamp dönemini geçirdiği, güreş ve basket milli takımlarının tercih ettiği Bolu, planlaması tamamlanan 300 futbol ve 15 golf sahası ile yapımına başlanan su sporları merkezi gibi çeşitli çalışmalarla her branşta sporun merkezi olma yolunda ilerliyor.

Bolu Mengen'de 11.7 milyon TL'ye satılık maden sahası!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğü, Bolu Mengen'de bulunan maden sahasını satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 745 bin 226 TL olarak belirlendi.

Bolu'da 15 jeotermal saha ihale edilecek!

Bolu İl Encümeni Başkanlığı, Bolu'da bulunan 15 adet jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama sahasını ihaleye çıkarıyor. Söz konusu ihale 20 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Bolu'da 7 jeotermal ve doğal kaynak sahaları ihale edilecek!

Bolu İl Encümeni Başkanlığı tarafından Merkez, Göynük ve Mudurnu ilçelerinde 7 jeotermal kaynak ile doğal mineralli su arama sahası 575 bin TL'ye ihale edilecek.

Bolu OSB'nin altyapı sorunları çözüldü!

Bolu OSB Müdürü "Büyük ticaret merkezlerine yakınlığımız ile cazip bir yatırım sahası olan bölgemiz 74 hektarlık ilave kısmının işletmeye açılmasıyla birlikte bölgedeki istihdam sayısını üçe katlayacak." dedi...

Türkiye’nin ilk hokey sahası Osmaniye’ye yapılıyor!

Türkiye’nin ilk hokey sahası Osmaniye’ye yapılıyor. Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Daire Başkanlığı'nın yaptırdığı sahanın yıl sonuna tamamlanması hedefleniyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir konu ile ilgili açıklama yaptı.

Bolu Orman İşletme Müdürlüğü inşaat yapım işi ihale edecek!

Bolu Orman İşletme Müdürlüğü Bolu İli, Merkez İlçesi, Sağlık Mahallesi Orman Lojmanları Sitesi sahasına inşaat yaptıracak. İhale 10 Haziran 2014 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek...

Borvo Termal Bolu'da 17 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Evcil hayvan otelinin, golf sahasının ve binicilik alanlarının yer aldığı Borvo Termal Bolu projesinde devremülkün kullanım hakkı ömür boyu satın alan kişide oluyor. Projede fiyatlar 17 bin TL'den başlıyor...

İsmail Yerlikaya:KDV düzenlemesi ile Bolu'nun avantajı arttı!

Ayna Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yerlikaya konutta son KDV düzenlemelerinin Bolu’ya dolaylı teşvik etkisi yaratacağını belirterek, özellikle Ankara ve İstanbul’daki yatırımcıları Bolu’daki konut fırsatını değerlendirmeye çağırdı.

TOKİ Bolu Mengen Pazarköy'de 95 bin 563 TL'ye 3+1!

TOKİ Bolu Mengen Pazarköy'de 4 adet 3+1 daireler 95 bin 563 TL ile 100 bin 826 TL arasında satılıyor. Konut başvuruları 14 Ocak'ta başlıyor...

Mudanya'ya engelsiz parkı ve spor sahası inşa edildi!

Bursa’nın Mudanya Belediyesi tarafından engellilere yönelik yapılan park ve spor sahası hizmete açıldı

TOKİ Bolu Karaköy 1. Etap'ta başvurular Pazartesi sona erecek!

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. Etap Toplu Konut Uygulaması dahilindeki 1 adet konut için başvuru tarihi 31 Aralık'ta son buluyor...

Bolu hokey sahası inşaat Haberi

Bolu hokey sahası inşaat

Türkiye’de sadece Konya ve Osmaniye’de bulunan sentetik çim hokey sahalarından biri Bolu’ya yapılacaktı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Aşağısoku Mahallesi’nde inşa edilecek olan hokey sahası için ihaleye çıktı. İhaleyi 2 milyon 844 bin TL ödeyerek Naliya Mühendislik kazandı. 

Sözcü'de yer alan habere göre, firma 9 Mayıs’ta müdürlük ile sözleşme imzaladı. Yer teslimi 14 Mayıs’ta yapılan sahanın inşa çalışmalarının başlaması ve 360 günde bitirilmesi gerekiyordu. Ancak sahanın yapımına hiç başlanılmadı.

9 Mayıs 2019’da söz konusu hokey sahasını teslim etmesi gereken firma 2019 yılının başında fesih dilekçesini müdürlüğe sundu. Sözleşmeyi feshetmek isteyen firmanın talebi bakanlığa iletildi. Bakanlık söz konusu talebi yerinde bulursa firma ile yapılan sözleşme herhangi bir ceza uygulanmadan bitirilecek. Bakanlık hokey sahası için daha sonra...