19 / 04 / 2024

boluya havalimanı mı yapılacak

boluya havalimanı mı yapılacak

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, Bolu merkeze stol tipi ve Abant Tabiat Parkı mevkisine ise küçük uçakların inerek park yapabileceği 2 havalimanı projesi üzerinde çalıştıklarını bildirdi.

Rize-Artvin Havalimanı'nın pist, apron, taksi yolu ve tüm altyapı imalatları tamamlandı!

Açılışı merakla beklenen Rize-Artvin Havalimanı'nda incelemeler gerçekleştiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Havalimanımızın pist, apron, taksi yolu ve tüm altyapı imalatlarını tamamladık. Nisan ayının başından itibaren de deneme uçuşları başladı." şeklinde konuştu.

Rize-Artvin Havalimanı 2022'de açılacak!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Deniz üzerine inşa ettiğimiz ikinci havalimanımız olan Rize-Artvin Havalimanımızı 2022 yılında hizmete sunmayı planlıyoruz" dedi.

İstanbul Havalimanı Müzesi açıldı!

İstanbul Havalimanı Müzesi 'Türkiye'nin Hazineleri-Tahtın Yüzleri' sergisiyle hizmete açıldı...

İstanbul Havalimanı Türkiye'nin 2023 hedeflerinin sembollerinden biri!

İstanbul Havalimanı 3. Bağımsız Pisti'nin açılış töreninde konuşan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "İnşaat süresinden kapasitesine kadar gerçek anlamda dünya çapında bir şaheser olan bu havalimanımız, Türkiye'nin 2023 hedeflerinin sembollerinden biridir" dedi.

Atatürk Havalimanı'nda yıkım başlıyor!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Atatürk Havalimanı'nın belirli bir kısmının yıkım ihalesine çıkıyor. İhale günü 8 Ekim olarak açıklandı.

Bayburt-Gümüşhane Havalimanı 2020'de tamam!

Bayburt Valisi Epcim, Gümüşhane’nin Salyazı köyünde inşaatı devam eden Bayburt-Gümüşhane Havalimanı’nı inceledi. Yaklaşık 300 milyon liraya ihale edilen projenin 2020’de tamamlanması planlanıyor.

DHL Express'ten İstanbul Havalimanı'na 135 milyon avroluk yatırım!

DHL Express Türkiye'nin Üst Yöneticisi (CEO) Claus Lassen yaptığı açıklamada "İstanbul Havalimanı'nda 135 milyon avroluk yatırım yaptık ve 42 bin metrekarelik bir alana sahibiz." dedi.

3. Havalimanı-Çatalca Demiryolu için düğmeye basıldı!

3. Havalimanı Müselles-Çatalca Demiryolu projesi için start verildi. Proje 2 milyar 627 milyon 600 bin TL'ye mal olacak.

Atatürk Havalimanı'nda bakım ve onarım çalışmaları başladı!

Ticari uçuşlara kapanan Atatürk Havalimanında TAV Havalimanları ile DHMİ Genel Müdürlüğü arasındaki devir teslim işlemleri bitti. DHMİ'ye teslim edilen mevcut terminal binasında bakım onarım çalışmaları başladı.

İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019!

İstanbul Havaalanı faaliyete geçti. Vatandaşlar da İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019 gibi soruları araştırmaya başladı. İşte İstanbul Havalimanı ulaşım bilgileri...

İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir, havalimanı ulaşım yolları 2019!

Dünyanın en büyük alanına sahip olan İstanbul Havalimanı, 6 Nisan’da sabah 10.00’dan itibaren yolcularını ağırlayacak. Peki İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir 2019, İstanbul havalimanı ulaşım yolları 2019...

İstanbul Havalimanı’na ulaşım rehberi!

Atatürk Havalimanı'nın kapanmasıyla 6 Nisan'da açılacak olan İstanbul Havalimanı'na ulaşım İETT, taksi, otobüs ile rahatlıkla sağlanabiliyor. İşte İstanbul Havalimanı’na ulaşım rehberi...

İstanbul Havalimanı, fuarlara uluslararası katılımı artıracak!

Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdürü Kühnel "İstanbul Havalimanı ile birlikte Türkiye, daha fazla uluslararası hava trafiğine sahip olacak. Ulusal ve uluslararası ziyaretçiler fuarlarımıza daha fazla katılım gösterecek." dedi.

boluya havalimanı mı yapılacak Haberi

boluya havalimanı mı yapılacak


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, Bolu merkeze stol tipi ve Abant Tabiat Parkı mevkisine ise küçük uçakların inerek park yapabileceği 2 havalimanı projesi üzerinde çalıştıklarını bildirdi.


Coşkunyürek, Bakanlığının bünyesinde faaliyet gösteren Karayolları Genel Müdürlüğü'nün Bolu ve ilçelerinde yaptığı çalışmaları yerinde inceledi.


Daha sonra Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Türker Ateş'i ziyaret eden Coşkunyürek, yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.


Burada yaptığı konuşmada, bakanlık olarak 14 yıldır yoğun bir şekilde ulaştırma alanında sürdürdükleri faaliyetlerini devam ettirmeyi ve onlara yenilerini eklemeyi planladıklarını anlatan Coşkunyürek, "Bizler ekibimiz ve arkadaşlarımızla beraber bunun için gayret edip çalışıyoruz. Bizler işin altyapısını, geleceği olan çalışmaları zenginleştirecek yollarımızı, ağlarımızı, lojistik merkezlerimizi kurduğumuz zaman ticarete de sanayiye de büyük katkı vereceğimiz inancındayız. Çünkü ulaştırma sektörünün en...