19 / 04 / 2024

Bosch etkinlik

Bosch etkinlik

Bosch Ev Aletleri, tiyatronun eğlendirirken öğreten gücü aracılığı ile çocuklara çevre, doğa ve de hayvan sevgisi aşılayarak, duyarlı bir nesil olarak yetişmesine de önderlik ediyor.

Bosch, Türkiye'ye 2 yılda 500 milyon Euro'luk yatırım yaptı!

Alman devi Bosch, Türkiye’de yatırımlarını arttırarak sürdürüyor. Bosch Ortadoğu ve Türkiye Başkanı Steven Young son 2 yılda 500 milyon avroluk yatırım yaptıklarını belirterek, “Bu rakam, Bosch’un Türkiye’ye güveninin göstergesidir” dedi.

Bosch Termoteknik uzmanlarından bakım uyarısı!

Bosch Termoteknik uzmanları, havanın giderek soğumaya başladığı bugünlerde kombinin kullanım ömrünü artırmak, yakıt tüketimini azaltmak için mutlaka periyodik bakım yaptırılması gerektiğine dikkat çekiyor.

Manisa Avşar'a çok amaçlı etkinlik salonu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Turgutlu İlçesi Avşar Mahallesi’ne kazandırılacak olan Çok Amaçlı Etkinlik ve Düğün Salonu, mahalle sakinlerine büyük mutluluk yaşattı. Modern salonun yapılacağı alanda tesviye çalışması ve istinat duvarı çalışmaları başladı.

Bosch Termoteknik yoğuşmalı kombi üretiminde lider!

Termoteknik iş kolunda dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen şirketleri arasında yer alan Bosch Termoteknik, Manisa fabrikasında gerçekleştirdiği, Bosch ve Buderus markalı yoğuşmalı kombi üretimleri ile açık ara pazar lideri konumunda bulunuyor.

Manisa Encekler Çok Amaçlı Etkinlik Salonu'nun temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde gerçekleştirdiği projelerine ve yenileme çalışmalarına Kula’da bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda ilçeye bağlı Encekler Mahallesi’ne kazandırılacak Çok Amaçlı Etkinlik Salonu’nun temeli atıldı.

Bosch Termoteknik, 275 servis merkeziyle hizmette!

Bosch Termoteknik Servis Merkezi, gelişmiş servis bilinci ve anlayışına sahip, Türkiye çapında toplam 275 servis merkezi ve 1.500 teknik personeliyle kurumsal müşteriler için de her an hizmete hazır durumda bulunuyor.

Bosch portföyüne GAS 18 V-LI akülü el süpürgesini ekledi!

Bosch Elektrikli El Aletleri Professional el süpürgesi portföyüne ağır toz ve kirler için yüksek çekme gücüne sahip GAS 18 V-LI akülü el süpürgesini ekledi.

Bosch 5 kilogramlık professional kırıcı serisini tanıttı!

Bosch Elektrikli El Aletleri Professional serisine yeni katılan 5 kilogramlık kırıcı GSH 501, zorlu uygulamalar için dayanıklı ve güçlü bir seçenek sunuyor.

Bosch APE 3.3 ile işlevsellik sunuyor!

Bosch APE 3.3, daha kolay üçüncü taraf entegrasyonu, OSDP desteği ve artırılmış okuyucu kapasitesiyle yüksek güvenlik, maliyet verimliliği ve işlevsellik sunuyor.

Bosch Elektrikli El Aletleri performansıyla göz dolduruyor!

Bosch Elektrikli El Aletleri ürün portföyüne katılan yeni GWS 750 Professional avuç taşlama makinesi, 115 milimetrelik disk çapı, yüksek performansı, ergonomisi ve fiyat/performans oranıyla göz dolduruyor.

DemirDöküm Sosyal Sorumluluk Kulübü'nden 2 yeni etkinlik!

DemirDöküm Sosyal Sorumluluk Kulübü “Sağlık Haftası kapsamında bisiklet turu ve doğa yürüyüşü olmak üzere iki etkinlik gerçekleştirdi. DemirDöküm çalışanları 12 km’lik zorlu bir yürüyüş rotasını tamamladı.

Bosch Class 2000W ortamlara estetik dokunuş sağlıyor!

Bosch, kompakt ölçüleri, arka aydınlatmalı LCD ekranı, modülasyonlu farı, donma koruması gibi özelliklere sahip yeni ürünü Bosch Class 2000W ile yaşadığımız ortamlara hem estetik hem de yüksek performans katıyor.

Hampton by Hilton Ataköy Oteli, Bosch Termoteknik'i tercih etti!

Bosch Termoteknik’in Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği LG soğutma sistemleri ve Buderus’un üstün teknoloji ürünü ısıtma cihazları, Hilton Worldwide’ın yatırımcılığını Turan Tekstil’in yaptığı en yeni oteli Hampton by Hilton Ataköy’de tercih edildi.

Bosch etkinlik Haberi

Bosch etkinlik

2008’den bu yana 80 binden fazla çocuğa ulaşan Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nü İzmir’de kutluyor. Türkiye’nin her köşesine ulaşmayı hedefleyen “La Fonten Orman Mahkemesinde” adlı oyun, minik tiyatroseverlere hayvan ve doğa sevgisi aşılıyor.


“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünü değil, geleceğimizi de iyileştiren Bosch Ev Aletleri, toplumu çevre konusunda bilinçlendirmek amacıyla gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerinde, tiyatronun evrensel dilini kullanarak çocuklara ulaşmaya büyük önem veriyor. Tiyatronun eğlendirirken öğreten gücü aracılığıyla çocuklara çevre, doğa ve hayvan sevgisi aşılayarak, duyarlı bir nesil olarak yetişmesine önderlik ediyor. Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde İzmir’de kutluyor. “La Fonten Orman Mahkemesinde” oyunu 8 - 9 - 22 - 23 Mart ve 19 -20 - 26 - 27 Nisan tarihlerinde...