24 / 04 / 2024

Bosch süpürge

Bosch süpürge

Bosch Elektrikli El Aletleri Professional el süpürgesi portföyüne ağır toz ve kirler için yüksek çekme gücüne sahip GAS 18 V-LI akülü el süpürgesini ekledi.

Bosch’tan BGS41POW2 Serie 6 Toz torbasız Süpürge’de kaçırılmayacak fiyat!

Elektrikli ev aletleri denilince akla ilk gelen üretici firmalardan Bosch, toz torbasız süpürgede dev fiyatla geri döndü. Bosch, BGS41POW2 Serie 6 Toz torbasız Süpürge’yi uygun fiyatla satışa çıkarırken, bakım ve ek garanti fırsatlarının da bulunduğunu duyurdu.

Bosch Unlimited kablosuz şarjlı dikey süpürge fiyat listesi; Meraklıları için tam liste

Bosch Unlimited kablosuz şarjlı dikey süpürge fiyatları bir süredir araştırılıyor. İşte meraklıları için Bosch Şarjı Süpürge Unlimited modelleri ve güncel fiyat listesi...

Bosch BGS7POW1 800 W Toz Torbasız Süpürge 8 bin 680 TL! Özellikleri neler? En ucuza nereden alınır? 

Bosch Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, yüksek emiş gücü, verimli motor performansı ve turbo başlık sayesinde temizlik işlemini etkili bir şekilde gerçekleştiriyor. 

Bosch'tan 3 beyaz eşya alana kablosuz dikey süpürge hediye! 12 Nisan 2023 fiyat listesi...

Seçili Bosch ürünlerinde nisan ayına özel fiyat ve kampanyalar büyük avantaj sağlıyor. Bosch, seçili buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesini birlikte alanlara 5.040 TL değerinde unlimited 6 kablosuz dikey süpürge hediye ediyor. 

Bosch BGB6SIL1 ProSilence Toz Torbalı Süpürge kaç lira, özellikleri ne? 27 Mart 2023 fiyat listesi...

Entegre fırçası ile avizelerden tavana her yere ulaşır. Yüksek emiş gücü ile tüm tozları toplar. Yıkanabilir HEPA filtresi hijyenik temizlik sağlar. Peki, Bosch BGB6SIL1 ProSilence Toz Torbalı Süpürge, en uygun nerede? İşte detaylar... 

Hanımlar müjde! Bosch BCS711XXL Unlimited 7 Şarjı Süpürge indirime girdi! 24 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch BCS711XXL Unlimited 7 Şarjı Süpürge, 7 farklı yedek parçasıyla ve gelişmiş teknolojisiyle 10 yıl garanti imkanı sunuyor. Peki Rotation Clean teknolojisi ne işe yarıyor? 

Arzum Akıllı Robot Süpürge 14 bin 499 TL! Peki en ucuz fiyata nereden alınır? İşte 7 Mart  2023 fiyat listesi

Arzum AR4304 X4 LDS Akıllı Robot Süpürge, geliştirilmiş pil teknolojisi ve her yüzeyi  temizleyebilen fonksiyonları sayesinde evlerde yerini alıyor. 

Philips FC9751/07 PowerPro Max Torbasız Elektrikli Süpürge'de büyük indirim fırsatı! İşte 7 Mart 2023 fiyat listesi

Philips FC9751/07 PowerPro Max Torbasız Elektrikli Süpürge, sahip olduğu yüksek emiş gücü ve farklı aparatları sayesinde halı ya da zemin üzerinde hiçbir toz bırakmadan etkili temizlik performansı sunuyor. 

Tefal Elektrikli Süpürge indirimli fiyatıyla Hepsi Burada'da satışta! İşte 6 Mart 2023 fiyat listesi

Tefal UW4835 Extent Power Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, emiş gücü yüksek motor teknolojisi ve 2,5L kapasiteye sahip toz haznesi ile zeminlerde etkili temizlik performansı ortaya koyuyor. 

Xiaomi Robot Süpürge'nin indirimli fiyatı şok etti! Bu indirim kaçmaz! İşte 6 Mart 2023 fiyat listesi..

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+3D Robot Süpürge, 12 sensörlü algılama özelliği, 3 farklı silme-süpürme modu ile hem silme hemde süpürme işlemini bir arada gerçekleştiriyor.

Fakir Elektrikli Süpürge indirimli fiyatıyla işte burada satılıyor! Bu indirim kaçmaz! 5 Mart 2023 fiyat listesi

Fakir Flipper Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, 800 Watt emiş gücü, Epa 12 filtre özelliği ve Cyclone Teknolojisi ile üstün temizlik performansı ortaya koyuyor. 

Bosch'tan Buzdolabı ve Çamaşır Makinesini Birlikte Alana Elektrikli Süpürge Hediye! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Evleneceklere ve ya evini yenileyeceklere Bosch'tan inanılmaz kampanya! Seçili solo buzdolabı ve çamaşır makinesini birlikte alana 3.470 TL değerindeki Serie 4 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge hediye.

A 101'de Samsung toz torbasız elektrikli süpürge uygun fiyata satışta! Aldın aldın kampanyası 4 Mart 2023 fiyat listesi

Samsung VC07R302MVB/TR Cyclone Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, sahip olduğu yüksek emiş gücü, boşaltılabilir toz haznesi ve Cyclone Force sistemi ile etkili temizlik performansı ortaya koyuyor. 

Bosch süpürge Haberi

Bosch süpürge

Fayans delimi sonrası ortaya çıkan parçaların temizlenmesi ya da ahşap malzemelerde kesim veya zımpara sonrası oluşan tozların kaldırılması söz konusu olduğunda, profesyoneller, pratik olduğu kadar güçlü bir el süpürgesine de ihtiyaç duyar. Bunlara ilave, çalışma ortamlarında oluşan ağır toz ve kirlerin kullanıcı sağlığına herhangi bir zarar vermeden en kolay şekilde temizlenmesi istenir.


İşte Bosch Elektrikli El Aletleri’nin Profesyonel seri ürün portföyüne yeni eklediği GAS 18 V-LI akülü el süpürgesi, temizlik gerektiren durumlarda daha fazlasını sunmak için geliştirildi. Yeni ürün, ağır toz ve kirler için yüksek çekme gücüyle takdir topluyor.


Daha fazla kullanıcı sağlığı için HEPA filtresine sahip olan GAS 18 V-LI, çalışma alanlarında temizlik gerektiren durumlarda, işleri sizler için kolaylaştırmaya şimdiden aday…


700 ml büyük boy toz haznesine sahip olan yeni ürün,...