28 / 03 / 2024

Bostancı kiralık balıkçı barınağı

Bostancı kiralık balıkçı barınağı

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kadıköy Emlak Müdürlüğü tarafından Bostancı'daki balıkçı barınağı 10 yıllığına kiraya veriliyor...

Balıkesir Gönen'de kiralık ev stoku azaldı!

Türkiye'nin genelinde yaşanılan kiralık ev sorunu Balıkesir Gönen'i etkiledi. İlçe genelinde çok sayıda vatandaş kiralık ev arayışına girerken bölgede neredeyse kiralık ev kalmadı. 

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Balıkesirli bakkal ve eşine 'kiralık daire' dayağı!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde bakkal dükkanı bulunan Mustafa Mamuk ve eşi Sibel Mamuk, kiralık daireyi göstermelerini isteyen 2 kişi tarafından bilgileri olmadığını belirtince dövüldü.

Çorum'da kiralık konut fiyatları yükseldi!

Kiralık konut fiyatlarının yıllık bazda en çok arttığı 5 şehir ise sırasıyla; Aydın (yüzde 21,89), Yozgat (yüzde 19,51), Balıkesir (yüzde 19,23), Tekirdağ (yüzde 15,76) ve Çorum (yüzde 14,43) oldu.

Oto World Asya kiralık dükkan!

Oto World Asya kiralık dükkan fiyatı 4 bin TL'den başlıyor. 365 adet dükkandan meydana gelen proje banka kredisi kullanılabiliyor. Proje 170 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Vakıflar'dan kiralık 67 gayrimenkul!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü tarafından kiralık 67 gayrimenkul 31 Aralık 2015 tarihi saat 10:30'da ihale ediliyor. Bahse konu olan taşınmazların yüzölçümleri 20 metrekareden başlayarak 237 metrekareye kadar çıkıyor.

Hatay Antakya'da 1.6 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralık sosyal tesis!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından, Antakya Cumhuriyet Mahallesi'nde yapımı karşılığı 30 yıl süreyle kiralık Konaklama Sosyo-Kültürel Tesis alanı 1 milyon 656 bin 791 TL bedelle ihaleye çıkarıldı...

Kiralık evde aile konutu şerhi!

Aile konutu, resmi olarak evli olan ailelerin yaşamını sürdürdükleri mekan olup, tapu üzerine aile konutu şerhi konulabiliyor. Peki, kiralık evde aile konutu şerhi olur mu? Aile konutu ile ilgili kira sözleşmesi nasıl feshedilir?

Kiralık evde köpek beslemek yasak mı?

Apartmanda, hayvan beslemek ile ilgili kanunen herhangi bir yasak bulunmuyor. Ancak, bu yasağı koyma hakkı kat maliklerine veriliyor. Peki, kiralık evde evcil hayvan beslenir mi? Kiralık evde köpek beslemek yasak mı?

Kiralık evde emlakçı komisyonu ne kadar?

Taşınmaz kiralamak için bir emlakçıya danıştığınızı ve emlakçı aracılığı ile kiralık bie ev bulduğunuzu farz edelim. Bu durumda emlakçıya komisyon vermeniz gerekiyor. Peki, kiralık evde emlakçı komisyonu ne kadar?

Kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Mesken kiralamalarında evin içerisinde yapılan giderlerden hangilerinin ev sahibine hangilerinin ise kiracıya ait olduğu, merak edilen hususlar arasında yer alıyor. Peki, kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık daire sayısı düşüyor!

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık ev sayısı da düşüyor. İnşaat sektörünün her geçen gün geliştiği Konya'da, birçok bina yükselse de kiralık daire bulma oranı her geçen düşüyor...

Ormanada kiralık portföyünü sunuyor!

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor. Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “ önce otur, sonra satın al ” dönemi başlıyor.

Bostancı kiralık balıkçı barınağı Haberi

Bostancı kiralık balıkçı barınağı

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kadıköy Emlak Müdürlüğü tarafından Kadıköy İlçesi, Bostancı Mahallesinde bulunan Devletin Hüküm ve Tasarrufu altındaki 11.264,10 metrekare yüzölçümlü alan balıkçı barınağı olarak kullanılmak üzere 10 (on) yıl süre ile kiraya veriliyor. 

Söz konusu balıkçı barınağı ilk yıl tahmini 73 bin 216,05 TL kira bedeli üzerinden, ihalesi 10 Ocak 2019 Perşembe günü saat 14:00’de yapılacak.

T.C.
İSTANBUL VALİLİĞİ
ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ
ANADOLU YAKASI MİLLİ EMLAK DAİRESİ BAŞKANLIĞI
KADIKÖY EMLAK MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Bostancı Mahallesinde bulunan (300 ve 779 parsellerin önü) Devletin Hüküm ve Tasarrufu altındaki 11.264,10 m² yüzölçümlü alan balıkçı barınağı olarak kullanılmak üzere 10 (on) yıl süre ile kiraya verilecektir. 

Balıkçı barınakları, öncelikle balıkçı barınağının mülki idare sınırları içerisinde...