27 / 04 / 2024

bozüyük icradan satılık gayrimenkul

bozüyük icradan satılık gayrimenkul

T.C. Ankara 21. İcra Dairesi, Bilecik ili, Bozüyük ilçesi, Yeni Mahalle, 355 ada 52 parselde yer alan gayrimenkulleri 8 milyon 345 bin 500 TL'ye satıyor...

Fabrika, marka, büyükbaş hayvan, çiftlik hepsi icradan satılık

Türkiye’de ekonomik tablo kötüleştikçe mahkemelerdeki icra dosyaları da kabarmaya devam ediyor. Fabrikalar, arazileri, konutlar, işyerleri, markalar, patentler büyükbaş hayvanlar ve çiftlikler de icradan satılığa çıkarılanlar arasında.

Bilecik Bozüyük'te 8.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Ankara 21. İcra Dairesi, Bilecik ili, Bozüyük ilçesi, Yeni Mahalle, 355 ada 52 parselde yer alan gayrimenkulleri 8 milyon 345 bin 500 TL'ye satıyor...

Kadıköy’deki icradan satılık ‘Perili Köşk’ havadan görüntülendi!

Kadıköy Caddebostan'da yer alan 'Küçük Dolmabahçe', 'Saray Yavrusu' ve 'Perili Köşk' gibi adlarla da anılan tarihi Ragıp Paşa Köşkü, icradan satışa çıkarıldı.

Bozüyük'te 19.5 milyon TL'ye icradan satılık 4 bina!

Bozüyük İcra Dairesi, Bilecik il, Bozüyük ilçesinde bulunan 4 binayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 19 milyon 532 bin 247 TL olarak belirlendi...

Karkın Gayrimekul'ün Büyükçekmece'deki ev ve arsası 8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Karkın Gayrimekul'e ait Büyükçekmece'deki ev ve arsas icradan satılıyor. Gayrimenkuller için belirlenen toplam muhammen bedel 8 milyon TL...

Ankara Büyük Çankaya Otel bugün icradan satılıyor!

Ankara'nın Çankaya İlçesi Kazım Özalp Mahallesi'nde bulunan Ankara Büyük Çankaya Otel bugün icradan satılıyor. Otel ve arsası için muhammen bedel 237 milyon 385 bin 862 TL olarak belirlendi.

Bodrum'da 8.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Muğla'ya bağlı Bodrum sınırları içerisinde yer alan Gökçebel Köyü Kızılburun mevkiideki zeytinlik niteliğindeki gayrimenkul icradan satılıyor..

Büyük Çankaya Oteli bir kez daha icradan satılıyor!

Yapımı yılan hikayesine dönen Gaziosmanpaşa'daki Büyük Çankaya Oteli, 3 sene aradan sonra bir kez daha icradan satılıyor.

Valle Lacus Sitesi'nde 6.2 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Gürman Çiftlik Caddesi ile bağlantılı Gülnihal Sokak üzerinde yer alan Valle Lacus Sitesi'ndeki villa 6 milyon 200 bin TL bedel ile icradan satılıyor.

Sarıyer Uskumruköy'de icradan satılık villa! 3.7 milyon TL'ye!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Uskumru Köyü'nde yer alan villa vasıflı taşınmaz 3 milyon 750 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Büyükçekmece'de 4.2 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İl, Büyükçekmece İlçesi, Karaağaç Mahallesi'nde yer alan villa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 250 bin TL bedel ile icradan satılıyor.

Bilecik Bozüyük'te 46.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Bilecik İli, Bozüyük İlçesi, Yeni Mahalle, Yaftı Mevkii'nde yer alan fabrika ve müştemilatı 46 milyon 906 bin 823 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bozüyük'te 46.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Bilecik İli, Bozüyük İlçesi, Yeni Mahalle, Yaftı mevkiinde yer alan fabrika ve müştemilatı vasıflı gayrimenkul 46 milyon 906 bin 823 TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. 

bozüyük icradan satılık gayrimenkul Haberi

bozüyük icradan satılık gayrimenkul

T.C. Ankara 21. İcra Dairesi tarafından, Bilecik ili, Bozüyük ilçesi, Yeni Mahalle, 355 ada 52 parselde yer alan gayrimenkuller 8 milyon 345 bin 500 TL'ye satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 7 Nisan tarihinde saat 11:10'da yapılacak.

İlan metni:

T.C. ANKARA 21. İCRA DAİRESİ 2014/16 İFLAS

TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : Özellikleri : Bilecik İl, Bozüyük İlçe, 355 Ada, 52 Parsel, YENİ Mahalle/Köy, HÜSÜMLER Mevkii, Parsel üzerindeki yapılardaki işletme makinelerinin söküldüğü fabrikanın tüm birimlerinde üretim yapılmadığı, fabrikanın mevcut hali ile atıl halde, bazı yapıların enkaz halde bulunduğu, Tesisin yaklaşık 15 yıldan beri atıl halde bırakılması, tesisin kullanılmadığı zaman içersinde rüzgar, yağmur, kar gibi mevsim değişikliklerinde görülen doğal olayların etkisi, dövme tesisindeki preslerin sökülmesi, değer...