20 / 04 / 2024

BTSO üyeleri bursa projeleri

BTSO üyeleri bursa projeleri

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) 7’nci Meslek Komitesi üyeleri, BTSO tarafından hizmete açılan Enerji Verimliliği Merkezi’nde incelemelerde bulundu. MESYEB’i de ziyaret eden komite üyeleri her iki merkezin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Bursa'da kentsel dönüşüm ilkeleri belli oldu!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) belirlenen kentsel dönüşüm ilkelerini  kamuoyu ile paylaştı. 

Bursa Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi görücüye çıktı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon çalışmalarından biri olarak hayata geçirilecek ‘Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi’ yarışmasına katılan 35 proje, uzman isimlerden oluşan jüri üyeleri tarafından değerlendiriliyor.

Osmangazi Kent Meydanı, Bursa'nın çehresini değiştirecek! 

Bursa Osmangazi Belediye Meclis Üyeleri, inşaat çalışmaları süren Osmangazi Meydanı'nın şantiyesini ziyaret etti. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Bursa için çok önemli bir projeyi hayata geçiriyoruz. Her anlamda büyük bir iş yapıyoruz" dedi...

Bursa Çimento'nun acı günü! Mehmet Tarman vefat etti!

Bursa Çimento Şirketleri Yönetim Kurulları Üyeleri İsmail Tarman'ın kardeşi ve Mustafa Tarman'ın amcası Mehmet Tarman vefat etti. 

Bursa İnegöl'e geleneksel Şavşat evi yapılacak!

Bursa İnegöl'de yaşayan Artvin Şavşatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri dernek binalarını Şavşat evi konseptinde yapacaklarını açıkladılar. Dernek binası Şavşat kültürünü yaşatma amacı ile tamamen ahşaptan yapılacak.

Bursa Yapı Fuarı'nı 26 bin 814 kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını kapattı. Her iki fuara da dört gün boyunca toplam 26 bin 814 ziyaretçi geldi.

Bursa'nın turizm master planı çıkarılacak!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA ) ile kentin turizm master planı için önemli bir karar aldıklarını ifade etti.

BTSO inşaat sektörü temsilcilerinden Fas'a çıkarma!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) üyesi inşaat sektörü temsilcileri, yeni işbirlikleri için Fas'ta ziyarette bulundu. Heyet ayrıca Küresel Fuar Acentesi kapsamında Kazablanka/Rabat İnşaat Teknolojileri ve Yapı Malzemeleri Fuarı’ında incelemelerde bulundu.

Bursa’da yatırım tutarı 3.2 milyar liraya ulaştı!

BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Aytuğ Onur, Bursa’da bu yılın ilk 5 ayında 165 yatırım belgesi alındığını söyledi. Onur, yatırım tutarının 3,2 milyar düzeyine ulaştığını ifade etti.

Bursa'da imar barışı konuşuldu!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Türkiye’de yaklaşık 13 milyon kişiyi yakından ilgilendiren imar barışı konusu ele alındı. 

Bursa gayrimenkul fuarını 46 bin kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ işbirliği ile gerçekleştirilen Bursa İnşaat ve Dekorasyon Fuarı ile Bursa Rising City Gayrimenkul Fuarı'nı 5 günde 46 bin kişi ziyaret etti. 

Bursa'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından gerçekleştirilen kentsel dönüşüm istişare toplantısında, kentsel dönüşüm konusunda yaşanan süreç ele alındı.

Bursa Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından inşa edilen Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı.

BTSO üyeleri bursa projeleri Haberi

BTSO üyeleri bursa projeleri


BTSO’nun çalışmalarının odak noktasını oluşturan meslek komiteleri, sektörlerine ışık tutan çalışmalarına devam ediyor. Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmaların oluşturduğu 7’nci Meslek Komitesi Başkanı Erdal Aktuğ, Meclis Üyesi Mümin Ceyhan ve komite üyeleri, BTSO tarafından BEBKA’nın destekleriyle 1 milyon 250 bin TL’lik bütçe ile Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi’nde (DOSAB) hayata geçirilen BTSO Enerji Verimliliği Merkezi’ne inceleyerek merkezin kısa vadede gerçekleştireceği çalışmalar hakkında bilgi aldı. BTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Şakir Umutkan ve Fahrettin Gülener’in de bulunduğu ziyarette, komite üyelerine merkezin amacı ve çalışma alanları gibi konularda sunum gerçekleştirildi.

BTSO’nun 16 Makro Projesi’nden birisi olan Yeşil Büyüme Projesi kapsamında kurulan Enerji Konseyi’nin talepleri doğrultusunda hayata geçirildiğini hatırlatan BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Umutkan, "Komitemizin ve Enerji Konseyimizin çalışmaları sonucu Türkiye’de gelişmekte olan enerji...