26 / 04 / 2024

Burdur kentsel sorunları

Burdur kentsel sorunları

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Burdur’a yön veren kurum ve sivil toplum örgütü başkanlarının ve temsilcilerinin katılımıyla sorun ve çözümlere yönelik istişare toplantısı düzenlendi.

Ekrem İmamoğlu: 50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık!

2024 Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala İstanbul'da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika paylaşımında "50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık." dedi.

Avcılar Belediye Başkanı Hançerli: Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli son zamanlarda gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm yasası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz" dedi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları....

TOKİ Burdur kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Yeni projeler için start veren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Burdur kentsel dönüşüm projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Burdur Necatibey Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur Merkez Necatibey Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 7 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Burdur'daki kentsel dönüşüm projesinin yüzde 65'i tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Burdur'daki kentsel dönüşüm projesinin yüzde 65'inin tamamlandığını söyledi.

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sorunların araştırılması için önerge verildi!

İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde mağdur olanların sorunlarının araştırılarak çözüm yolları geliştirilmesi amacıyla meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Tunç Soyer'den Karşıyaka imar planları ve kentsel dönüşüm sorunlarına destek!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Karşıyaka’daki imar plan değişiklikleri, kentsel dönüşüm, pazar yerlerinin yenileme çalışmaları, bisiklet yolları başta olmak üzere ilçenin sorunları ve devam eden projelere ilişkin konuştu.

Kocasinan'ın kadim sorunları kentsel dönüşümle çözülüyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, mahallelerin kadim sorunlarını, kentsel dönüşümle çözdüklerini söyledi.

Ordu'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Sağlıksız kent dokularının iyileştirilmesinde ve kentsel sorunların çözümünde ekonomik, mekânsal, toplumsal koşulları dikkate alarak projelendirilen kentsel dönüşümün Ordu’da da başlatılması için düğmeye basıldı.

Giresunlu mimarların önceliği kentsel sorunlar!

Giresun Mimarlar Odası Başkanı Gökhan Göksu başta şehir içi ulaşımı ve kentsel dönüşüm konuları olmak üzere 15 başlıkta oluşan bir çalışma programı hazırladıklarını açıkladı.

Ahşabın sürdürülebilir mimari üzerindeki etkisi!

The Circle, İsveç Enstitüsü, İsveç İstanbul Başkonsolosluğu ve In-Between Tasarım Platformu işbirliğiyle, kentsel sorunları Türkiye ve İsveç arasında diyalog oluşturulup konuşan Equal Spaces / Kentsel Araştırmalar etkinlik serisi, ahşabın sürdürülebilir mimari üzerinde bulunan etkisi konuşuldu.

Equal Spaces / Kentsel Araştırmalar serisi The Circle'da başlıyor!

İsveç Enstitüsü, İsveç İstanbul Başkonsolosluğu ve In-Between Tasarım Platformu işbirliği ile, kentsel sorunları Türkiye ve İsveç arasında diyalog oluşturarak tartışan “Equal Spaces / Kentsel Araştırmalar” etkinlik serisi Ekim ayından itibaren The Circle’da gerçekleşecek...

Burdur'da dönüşümde kira ödemesi başlıyor!

Burdur'un Bozkurt Mahallesi'nde başlayan kentsel dönüşüm kapsamında kiraya çıkan hak sahiplerinin ödemeleri başlayacak.

Burdur kentsel sorunları Haberi

Burdur kentsel sorunları

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Burdur’a yön veren kurum ve sivil toplum örgütü başkanlarının ve temsilcilerinin katılımıyla sorun ve çözümlere yönelik istişare toplantısı düzenlendi.


Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı  (BUTSO) tarafından sivil toplum kuruluşları meslek odaları başkan ve temsilcilerinin katılımı ile Burdur’un önemli konularına yönelik çözüm ve önerilerin görüşüldüğü istişare toplantısı düzenlendi.  BUTSO Toplantı Salonu’nda yaklaşık beş saat süren toplantının pan üyeliklerinde  Adalet ve Kalkınma Partisi Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Feyzi Oktay, Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Burdur Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Duygulu, Burdur Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği Başkanı Recep Kalkan, Köy-Koop  Genel Başkanı Yakup Yıldız yer aldı.


Toplantının açılış konuşmasını yapan ve toplantıyı yöneten Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı...